cigi leszokási tippek trükkök, dohányzás, dohányzás leszokás tippek, dohányzás leszoktatás

cigi leszokási trükkök, dohányzás, dohányzás leszoktatás

 

 

A dohányzás leszokás, leszoktatás talán legfontosabb és legelső lépése maga az elhatározás, hogy lekívánok szokni a cigiről és elakarom dobni mindörökre. Ehhez egy olyan dátumot ki kell tűzni, ami általad teljesíthető, különben csak halogatás lesz belőle, mint eddig is.

Van aki egy ilyen erős elhatározással is célt érhet, hiszen tulajdonképpen az összes többi dohányzás leszokás tipp, a szenvedély csökkentését segíti elő.Racionalizáld, – végső soron értelmes emberek vagyunk – miért is fontos, miért is akarod a fenti célod mindenáron teljesítened. Írd le egy papírra ezeket a válaszokat, és a fenti dátumot is.

Direkt nem írok semmit, mert Te nagyon jól tudod ezeket a válaszokat, Neked ezzel semmi bajod nincs, de tudatosítsd ezt Te saját magad, önmagadnak. A dohányzás leszokás, leszoktatás talán legfontosabb és legelső lépése maga az elhatározás, hogy lekívánok szokni a cigiről és elakarom dobni mindörökre.

Ehhez egy olyan dátumot ki kell tűzni, ami általad teljesíthető, különben csak halogatás lesz belőle, mint eddig is. Van aki egy ilyen erős elhatározással is célt érhet, hiszen tulajdonképpen az összes többi dohányzás leszokás tipp, a szenvedély csökkentését segíti elő.

Racionalizáld, – végső soron értelmes emberek vagyunk – miért is fontos, miért is akarod a fenti célod mindenáron teljesítened. Írd le egy papírra ezeket a válaszokat, és a fenti dátumot is. Direkt nem írok semmit, mert Te nagyon jól tudod ezeket a válaszokat, Neked ezzel semmi bajod nincs, de tudatosítsd ezt Te saját magad, önmagadnak.

Tudatosan kerüld az olyan helyeket és ha lehet csökkentsd azokkal az emberekkel a találkozást, akik dohányoznak, hiszen ha másokon látod milyen jó ízűen szívják a füstöt előbb-utóbb dohányozni fogsz hamarabb, mint ennek a látványnak a hiányában.

Mentsd ki magad egy ideig, amikor a szenvedélyed alább hagy. Lehet cigi a munkahelyen, otthonodban is, de ne annyira kéznél. A lakásod szellőztesd ki annyira, hogy ne legyen dohányfüst szaga, a ruháid is sűrűbben váltsad, mossad, ez miatt. dohányzás leszokás, leszoktatás esetén tudasd a környezeteddel, ismerőseiddel, semmi bajod sincs, de le akarsz szokni a cigizésről, és emiatt minimum ne kínáljanak és főképpen pontosan emiatt ne kínálgassanak.

Engem sose kínáltak meg annyiszor, mint amikor le akartam szokni. A dohányzás leszokási szenvedélyed csökkenheted valamilyen már itt ismertetett eszközzel, ami segít a leszokással együtt járó óhatatlan feszültség oldásában.


Erről is már volt szó, különösen a stressz oldalon, hogy többet mozogni, jobban figyelni és kerülni a stressz keltő helyzeteket ebben az időszakban. Sokkal könnyebbé válik a dohányzás leszokása.

Ez egyébként is fontos hiszen a stressz is a bajok forrásává válik. Hallgass zenét, táncolj, ha nem megy ugrálj az ütemre, a lényeg a lazuláson van. Lehet többet hobbizni, barkácsolni, nőknek kézimunkázni

 

J.Dzs.Schwarcz

2007. 06. 26.

KEYWORDS: cigi leszokási tippek trükkök, dohányzás, dohányzás leszokás tippek, dohányzás leszoktatás

error: Content is protected !!