dohányzás leszokás dohányzás leszoktatás egyszerűen biztosan!

dohányzás leszokás dohányzás leszoktatás egyszerűen biztosan!

Valóban eltudom képzelni, hogy megfordul a fejében több minden pl. nehézségek nélkül ez nem mehet.

HATÁROZOTTAN KIJELENTEM NEHÉZSÉGEK NÉLKÜL MEGY!
Ön már annyit hallott a dohányzás ártalmairól, hogy mindet kívülről fújja.
És talán éppen ezért igazából komolytalannak is tartja, vagy immunis lett rá, vagy nem veszi figyelembe, ezeket a fenyegető intelmeket. Ezek már egyszerűen leperegnek, zavaróak lesznek, és egyáltalán nem motiválóak.Ugyanakkor bizonytalanná, kétkedővé vált a dohányzás leszokás kérdésében, mert elvesztette a hitét a kudarc élmények következtében a biztonságot, mert elkezdte a dohányzás leszokást, de nem sikerült.

MIÉRT NEM DOBJUK EL A CIGIT?

  • Mert, mindenkinek volt-van erre egy, vagy gyakran több„nagyon jó”magyarázata, ami indokot szolgáltatott arra, hogy nyugodtan dohányozhat tovább, ez “felmenti” a drámai végfélelmétől. …és ha nem félek, mi a gond?
    A gond az, hogy a valóságos ok ettől még megmarad és elérkezik!!!
  • A másik lehetséges ok, és remélem Ön is ide tartozik:
    Mindez idáig nem talált egy olyan épkézláb választ, vagy kivezető utat, ami segített volna a tényleges, végleges leszokásban.
  • A harmadik nagyon rossz választ lehetetlen elfogadni:
    Mert nem is akarok, akartam a dohányzásról leszokni! Ön nem bátor, csak vak! Erre is kitérek, hogy mennyire igazam van és tévhitben tartja magát akarva, vagy akaratlanul.

SZENZÁCIÓS MEGOLDÁS A DOHÁNYZÁS KIVÉGZÉSRE

Ez a félelmetestől, a megoldhatatlantól való menekülés, amitől viszont jelen esetben, általam meg lehet szabadulni!
Amikor azt mondja nem is akarok leszokni e mögött egy már kialakult reflex válasz van és nem a tudatos felnőtt felelősség teljes ember válasza.
Infarktushoz hasonló állapotban volt “csak” részem, de a borzalmas kifejezés, csak enyhe költői szelíd jelző, arra nézve mit éltem át.
Tehát visszakérdezek: Tényleg komolyan gondolja, hogy valóban nem akar élni, miközben hangsúlyozom, kellemesen élhetne tíz-húsz évvel többet?
Erre igent, csak egy nagyon depressziós ember mondhat. Viszont akkor a depressziót is nagyon sürgősen orvosolni kellene, és utána másképpen látná az életét. A depressziós ember sem az élettől menekül, csak nem tudja a ránehezedő nyomást kezelni, – csak megjegyzem ezt is magam oldottam meg, amit híres orvosok nem tudtak hírességeknél sem megoldani!
Ne akarja siettetni cigizéssel az elmúlást.

Bármilyen más megoldás bizonytalan!

Dohányzás leszokás itt>>>

SZENZÁCIÓS MEGOLDÁS A DOHÁNYZÁS KIVÉGZÉSÉRE

Az eddigi megoldások technikák, trükkök, ötletek, javaslatok, vagy „valamilyen technikai kellékek” voltak. Átmenetileg hosszabb-rövidebb ideig talán segítettek, de aztán megint föl kellett adni valamiért. Az ajánlatommal, ezzel szemben biztosíthatom arról, hogy a DOHÁNYZÁS LESZOKÁS ÖNKÍNZÁS MENTES ÉS ÖRÖKRE SZÓLÓ! Nem kell a nikotin éhségtől a leszokással járó más esetekben szinte nehezen viselhető görcsöléstől tartania.
Ezen kívül azt is állítom, hogy a cigire nem fog vissza szokni. Ennek csak egy feltétele van, hogy tartsa be a később leírtakat.

Ahogyan én is, és sokan mások is, most már Ön is nyugodt lehet, abban hogy nem kell örökké dohányosnak lennie és egészséges életet élhet ezt követően.

dohányzás leszokás, dohányzás leszoktatás, cigizés leszoktatás

dohányzás leszokás, dohányzás leszoktatás,

EZT SEHOL, ÉS SENKI NEM ÍGÉRHETI ÖNNEK.

dohányzás leszokás dohányzás leszoktatás egyszerűen biztosan!

dohányzás leszokás dohányzás leszoktatás egyszerűen biztosan!

Nem azt értem plusz jónak, ami a dohányzás leszokással jár, hanem a megoldásból, ami következik, mint járulékos plusz.
Több, a dohányzás leszokáson felüli pozitív hatást fog magán tapasztalni.
NINCS CSAPDA SZITUÁCIÓ

Arra is figyeltem, nem kell tartania, hogy az egyik függés helyett egy másikba esik, illetve másikat épít fel. Található ilyen a “csoda leszoktatás tippek között.”
Végre a büdös dohány rudacskákat örökre elfelejtheti. Sok problémát okozott eddig, de mostantól kizárólag Önön múlik, hogy megszabaduljon a végzetes cigi szenvedélyétől.
Mostantól biztosan elkönyvelheti, hogy vége a dohányzás szorításának és megszabadul egy fő egészségromboló, sőt sok esetben kapcsolatromboló eszköztől.
Ez az érzés több mint megszabadulás. Ez egy új élet kezdete.

cigi leszokás, dohányzás leszokás, dohányzás leszoktatás, cigizés leszoktatás,

cigi leszokás, dohányzás leszokás, dohányzás leszoktatás, cigizés leszoktatás,


VÉGIG JÁRTAM AZ UTAT, AMIT AJÁNLOK!

Én tudom, mint szintén erős (25 éve) volt dohányos, hogy milyen nehéz a dohányosok kálváriája, mire végre el képes indulni a leszokás meredek ösvényén.
Én elmondhatom, bár egyáltalán nem vagyok most már rá büszke, de tény, hogy SOKAT, ERŐSET ÉS

ERŐSEN DOHÁNYOZTAM.
Amikor elkezdtem dohányozni, akkor természetes elérhető választás volt a Kossuth, Munkás, Szimfónia, Fecske … Ezek mindegyike erős volt, de mivel nem volt pénzem, „finomabb cigikre”, ezért szívtam ezeket.
Borzasztó rosszak, erősek, büdösek voltak, de olcsók.
Több mint huszonöt éve szoktam le a dohányzásról, azóta egyetlen egyszer sem szoktam vissza!!!!!!!

TELJESEN SEMLEGES VAGYOK RÁ!
Abszolút magabiztosan mozgok a dohányosok között, teljesen immunis vagyok a cigire.

error: Content is protected !!