Megértem, ha a dohányzás leszokás buzdítására azonnal bosszankodik és legszívesebben elküldené az illetőt melegebb éghajlatra.
Mert könnyű mondani, hogy szokjon le, de mint minden nehéz a gyakorlatban véghez vinni. Másfelől, ahogy végig néztem a lehetőségek listáját bizonytalan megoldásokat sorakoztatnak fel, ami valakinél bejön sokaknál inkább nem.


MINDEN EDDIGITŐL TELJESEN MÁS KOMPLEX
MÓDSZER GARANTÁLJA A DOHÁNYZÁS LESZOKÁSÁT

A dohányzás végleges leszokására legbiztosabb,  
jog védett egyedül álló módszer.
Nem tippek, technikák, pirulák, ragasztók, egyéb
szerkentyűk segítségével.
Akkor mi lehet ezen kívül?
Ki fog derülni, ezért egyedül álló!
Előtte még tisztázzuk, pontosabban Ön válaszolja meg,
Önnek mit ér, az Ön élete, vagy egyáltalán ér e valamit?
Addig is nyugodtan dohányozzon, ezen a kis időn semmi nem múlik.


Egy-két tény megállapítás

1., Ha el tudná dobni a cigit azonnal, ahhoz nem kell senki sem.
2., Ha talált volna igazi dohányzás leszokás megoldást, nem jutott volna el hozzám.
3., Önnek van ambíciója a dohányzás leszokásra, ezért olvassa ezeket a sorokat.
4., Ha még sem döntött volna, olvassa el az én indokom, miért kell a dohányzásról leszoknia, mivel teljesen másképp tárom fel az leszokási indokokat is. Elöljáróban annyit, finom kifejezéssel pl. meghökkentő lesz.
Az egészségkárosodási megvilágításokat már úgyis unja!

EGYEDÜL ÁLLÓ VÉGLEGES MÓDSZER A DOHÁNYZÁS LESZOKÁSÁRA
 
NEM EGY ÚJABB, HANEM AZ EGYETLEN IGAZI MEGOLDÁS
Önnek már nagyon sokan mondták, ajánlották, hogy biztos megoldást tudnak, arra hogyan szokjon le a dohányzásról, miközben még mindig nem sikerült. Sőt, mint említettem már az is irritálhatja esetleg, ha valaki ezzel a kérdéssel jön elő. A dohányzási szokásod eközben nem sokat, vagy semmit nem változott. Sőt esetleg csak elkeseredettebb lettél látva a sok megoldási ajánlat ellenére sincs végre egy igazi használható végső megoldás.
Mostantól biztosíthatlak, hogy vége a dohányzási szokásodnak.

BÍZZ BENNEM, MINT EGY VOLT, DE NAGYON ERŐS DOHÁNYOSBAN.

Tudom azt a kivezető folyamatot, aminek a végén nincs többé füstölés, a dohányzás leszokás végleges. Tudom, hogy milyen gondokkal, külső belső akadályokkal jár a dohányzás leszoktatás. Ezért dolgoztam ki egy olyan, eddig sehol napvilágot nem látott megoldást, ami figyelembe veszi ezeket a gondokat és megadom a választ az elkerülésükre, megelőzésükre.
Ilyen megoldást a mai napig nem láttam, sehol a világhálón, sem könyvekben.
A világhálóról ennek illusztrálására közzé teszek megoldási tippeket, ötleteket tartalmazó cikkeket, amik alapján rájössz, hogy teljesen más a megközelítésem, mindegyiktől, látni fogod, hogy ismerem a cigisek lelkivilágát.
 
MI A FELTÉTELE?
Erre a kérdésre talán azt gondolod valami különleges elvárásoknak, nehezen, vagy lehetetlen feltételeket kell, majd végig járni. Hiszen mi másra is lehetne gondolni,       – kérdezheted talán alapos joggal – ha a nehéz megoldások sem hoztak megoldást, akkor a megoldás, csak a lehetetlen feltételekben rejlik?

Sőt drágák voltak, vagy fél megoldások, és mégis még mind a mai napig fújod a füstöt és füstölögsz magadban.
EZ SE NEM NEHÉZ, SE NEM DRÁGA, ELLENBEN BIZTOSABB BÁRMELYIK MEGOLDÁSTÓL!


SZENZÁCIÓS MEGOLDÁS A DOHÁNYZÁS KIVÉGZÉSRE
Az eddigi megoldások technikák, trükkök, voltak úgy is mondhatnám esetleg önbecsapások voltak. Átmenetileg hosszabb-rövidebb ideig segítettek, de aztán megint föl kellett adnod. Az ajánlatom ezzel szemben biztosítlak téged abban, hogy a ne keljen önkínzástól szenvedned, a nikotin éhségtől a leszokással járó más esetekben szinte kibírhatatlan görcsöléstől.
Hiszen ha egyszerre el tudtad volna dobni, minden szemrebbenéstől mentesen a cigit, akkor most nem olvasnád ezt az oldalt.
Ahogyan én is és mások is, most már Te is nyugodt lehetsz, abban hogy nem kell örökké dohányosnak lenned és egészséges életet élhetsz.
 
VÉGIG JÁRTAM AZ UTAT, AMIT AJÁNLOK!
Sokszor vannak, valamilyen témában bölcselkedők, akik igazából nem tudják mit beszélnek, mert csak bemagolták, azt amiben prófétának mutatják magukat. Én elmondhatom, bár egyáltalán nem vagyok most már rá büszke, de tény, hogy
SOKAT, ERŐSEN, ERŐSET szívtam.
Amikor Én elkezdtem, akkor még forgalomba volt a Kossuth, Munkás, Szimfónia, Fecske… Ezek mindegyike erős volt, de mivel nem volt pénzem, ezért szívtam ezeket.
Borzasztó rosszak, erősek voltak, de olcsók cigik. Ezzel lehetne jellemezni.
Több, mint húsz éve szoktam le a dohányzásról, azóta egyetlen egyszer sem szoktam vissza. A pontos leszokás dátumát nem tudom, amit később megtudod miért.
 
CSAK JÓT AKAROK!
Ne felejtsd el, Neked akarok jót végig. De ahhoz, hogy végre komolyan vedd azt, amit tényleg annak kell venni, sajnos szembesíteni kell Téged Magaddal. .. és ez sokszor bosszantani fog. Éppen azért, mert fájó pontot érintettem. Majd lázadozol, visszaszólsz nekem. Semmi baj.
De ÉN AKKOR IS, VALÓBAN JÓT AKAROK NEKED.
A barátaid, szüleid már régen nem foglalkoznak a dohányzási szokásodról, mert vagy ők is cigiznek, vagy mert már elfelejtenek szólni, vagy nem akarnak vitát…
Mert eleged van a sok jó tanácsból!
 
NEM CSAK JÓT AKAROK, DE TUDOK IS..
Ami fontosabb, hogy nem csak jót akarok, de valóban saját magam által végig járt utat tudok mutatni Neked. Ez az út olyan lesz, amit könnyedén végig tudsz járni, mivel magam se tudtam le tenni a cigit és azonnal elfelejteni.
Ehhez nem lett volna erőm. Ezért tudom, ha Én a gyenge akaraterőmmel végig csináltam kb. 35 éves koromba, akkor Neked is menni fog.
Nem magamra találtam ki, hanem Emberre. Bárki megtudja tenni, hogy leszokik a dohányzásról, minden erőlködés nélkül, csak egy pici szándéka legyen meg.


Az általam kínált megoldás
TÖKÉLETES, VÉGLEGES, NINCS SEMMILYEN PÓTSZER, SEM MELLÉKHATÁS!
 
NINCS CSAPDA SZITUÁCIÓ
Arra is figyeltem, nem kell tartanod, hogy az egyik függés helyett egy másikba essél.
Sok olyan megoldások vannak, amik a cigiről esetleg leszoktatnak, de eközben valami másra szoktatnak rá. Azaz ismét csak nem leszel szabad ember.
Végre a büdös dohány rudacskákat örökre elfelejtheted. Sok problémát okozott eddig, de mostantól kizárólag rajtad áll, hogy megszabadulj a végzetes szenvedélyedtől.
Mostantól igazán úgy érezheted megszabadulsz egy egészségromboló, sőt sok esetben kapcsolatromboló eszköztől. Ez az érzés több mint megszabadulás.
Ez felszabadulás a hosszú éveken át, akár tudat alatt nyomasztó hatás alól. Most már mindenhol megjelenhetsz, szívese n társalog bárki veled, nincsenek azok az árulkodó dohányosokra jellemző nyomok.
 
PLUSSZ EXTRA HOZADÉKAI VANNAK, MELLÉKHATÁS MENTESSÉGEK NÉLKÜL

ILYEN DOHÁNYZÁS LESZOKÁS MEGOLDÁSRÓL NEM TUDHATSZ!
 

error: Content is protected !!