dohányzás halálos, dohányzás káros egészségre, dohányzás leszoktatás garantáltan,

dohányzás halálos, dohányzás káros egészségre, dohányzás leszoktatás garantáltan,

 

A dohányzás végleges leszokására legbiztosabb egyedüli módszer. Nem tippek, technikák, pirulák, ragasztók, egyéb szerkentyűk segítségével.
Akkor mi lehet ezen kívül? Ki fog derülni, de nézzük a következő gondolatot, amiben tisztázzuk, pontosabban Ön válaszolja meg, Önnek mit ér az Ön élete.


KÉPZELJE EL EGY ÉLETHELYZETÉT

Csak tételezzünk fel egy élethelyzetet, ami morbidnak tűnhet, pedig kiderül nem az. A VALÓSÁG SOKKAL ROSSZABB! Már biztos látott a TV-ben, vagy a rádióban hallott, vagy olvasott arról, hogy egyik ember a másikat elpusztítja. Tételezzünk fel egy olyan élethelyzetet, amikor kiderül, hogy az életéből pl. valamilyen betegség miatt 10 éve van hátra. A baj csőstől jön, mert ezt követően egyszer csak szembe kerül Ön is a véletlen folytán, /csak a példa kedvéért/ ,egy olyan emberrel, aki Önre szegezi a fegyverét és Rejtő módjára megkérdezi: Pénzt vagy életet.

Hirtelen ebben a pillanatban megijed és ráeszmél, lehet hogy már csak percei vannak, most már örülne a 10 évnek.
Mennyit adna az életéért? Tételezzük fel, hogy tudna is adni.
5 milliót? 10 milliót? 15 milliót? ,vagy …?
Vagy tudná azt mondani, bár meg van rá a pénzem, de megtartom vegyék az életem most. Mit kezd a pénzével, ha már nincs? Borzasztó értelmetlen választás nem de?

Az életet szerintem nem lehet megfizetni. Nem sokat tévedek talán, ha Önnek is megfizethetetlen az élete. Másképpen szólva, bármimet odaadom, hiszen minden csak tárgy, ha meg nem vagyok, akkor meg minek azok az élettelen tárgyak, még ha bármennyire becsültem is?

Tehát, oda akartam eljutni, a konkrét hátralévő idő tudatosításával, és egy viszonylagos „nagyobb” összeg megjelölésével, hogy a rövid idő, és a sok pénz együtt sem számít, ha az életéről van szó.
Ennek ellenére sem adnám az életem semennyi pénzért.

Ez egészséges felfogás, nézet!
Így van?

Ha erre a kérdésre igent mondott, akkor tudunk miről beszélni. Ha meggondolatlanul mégis nemet mondott volna, – amit nem tudok elképzelni -, mégis kérem, olvassa tovább, és elérkezik egy olyan fejezethez, amikor felébred. Ami bemutatja itt még ettől is sokkal, de sokkal többről van szó. Majd meglátja.

ÖN ÉLNI AKAR
Nem véletlen volt ez a szokatlan bevezetés!
Elérkeztünk a leglényegesebb ponthoz, Ön élni akar, az imént ezt jelentette ki. Most vessük össze a fenti példát a dohányzással, ugyanis tudunk párhuzamot vonni.

ÖNNEK EGYÁLTALÁN NEM MINDEGY 10 ÉV

Tudom most azt mondja, de uram, hát kinek lenne mindegy?
Nos éppen erről beszélünk!
Senkinek.
De Ön uram, azzal, hogy dohányzik 10 évvel, néha több-kevesebb évvel rövidíti meg az életét. Nem beszélve az élet minőség folyamatos romlásáról, ami már jóval korábban kiütközik.

Viszont, amikor megkérdezi valaki, hogy leszokik e a dohányzásról, akkor különböző ésszerűnek tűnő válaszokkal szabotálja az egészséges, sokkal hosszabb élethez való jogos Önérdekét.
Erre később kitérünk, ha figyelmesen követ ezen a folyamaton. Egyúttal ráfog ébredni, hogy valóban abszolút nem lehetetlen leszokni a cigiről.

Folytatása következik technikai okok miatt rövid időn belül.

Nagyon sok leszokásos módszert átolvastunk, itt külön menüben ismertettünk is egy párat, de megtapasztaltuk, ilyen

BIZTOS, OLCSÓ, KÖNNYED

nincs sehol!!!!

error: Content is protected !!