1., Tipp: Ma már a spiritualistáktól hallható, fejben dől el minden.
Első ránézésre valóban úgy tűnik ez egy jó megállapítás, de ha jobban mögé nézünk felismerjük azon tényezőket, amik felül írják ezt. Ha szeretné pontosan tudni miért kevés az elhatározás, miért kevés a döntés, miért nem tudja végig járni az utat, akkor egyszerűen lépjen be és megkapja a válaszokat.
2., Ez nem tipp, de egy fölmentést is kapnak valamikor a cigisek, (hogy jók legyünk náluk)
pl.: „hogy nem a cigisek tehetnek róla, hogy nem tudnak leszokni a cigiről”. Alapvetően, mindig van választásunk reális emberi léptékben. A dohányzás leszokás biztosan nehéz, de egyáltalán nem lehetetlen, sőt megoldásommal egyszerű.

3.,  „A dohányzás függőség a nikotin és mentális függések között”
Ezektől egyrészt van más. Másrészről az fontosabb találunk-e, olyan kivezető megoldást, ami a leszokás végleges irányába vezeti el a dohányzásról, már türelmetlenül és végleg leszokni akaró dohányost. A végleges dohányzás leszokáshoz vezető útat belépést követően megtudhatja.

4., „Döntsük el, hogy többet nem cigizünk és kész, tartsuk be”
Racionális észjárással ez valóban ilyen egyszerű és aki nem dohányzott, vagy nem volt erős függésben talán az tehet ilyen javaslatot. Volt több ismerős, aki ilyen javaslatot és mással kombinálva akarta abbahagyni a cigizést, de nem sikerült nekik. Ha biztosan le szeretne szokni, lépjen be és a legjobbat tesz, amit tehet Önmagának>>>

Egy email címet ad és mindent megtud célja érdekében itt>>>

 

dohányzás leszokás, dohányzás leszokási tippek, dohányzás leszoktatási technikák,

error: Content is protected !!