cigaretta ártalmas hatásai,cigizés káros hatásai, dohányzás ártalmai, dohányzás leszokás, dohányzás leszoktatás, nikotin elvonási tünetek,

cigaretta ártalmas hatásai, cigizés káros hatásai, dohányzás leszokás, nikotin elvonási tünetek,

Akik dohányoznak felhevült állapotukban visszatérően újévi fogadalmaik között szerepel a dohányzás leszokás, ill. dohányzás leszoktatás valamilyen formában. 
Most eltelt időközben mi a helyzet a nikotin elvonási tünetek ellenére sikeres e az  újévi fellelkesült dohányzás leszokás fogadalom. Biztos vannak sikeresek, bár még ez az időszak, amikor visszalehet szokni a dohányzásra, ha nem vagyunk eléggé eltökéltek. Újévi dohányzás leszokás esetén vannak szintén „okos” megjegyzések, olyan szakmaiak, mint:

 „A legnehezebb időszak a x.-ik nap, még veszélyes lehet a x. hét- hónap, sőt még az első év is”a dohányzás leszokás kálváriájának rögös útján. Netán eljutunk az első évtizedig is? Azt viszont tapasztalatból tudjuk, hogy nehéz már az első óra, nehezebb a második, azután a harmadik, stb…. Az egész első nap egyre nehezebb, azután ott a második nap nem könnyebb, és egy darabig ez nagyon-nagyon nehéz, mire olyannyira kiürül a szervezet a nikotin fogságából, hogy már elviselhetőbbek lesznek a napjaink. 

A baj csak az, hogy addig KI KELL BÍRNI!
A nikotin elvonási tünetek idegtépő megpróbáltatásait nagyon nehéz elviselni, ami talán semmivel sem marad le a drog elvonási tünetektől. Ezért aki nem dohányos fogalma sincs, hogy mi csoda pokol mire tényleg elsikerül jutni a a dohányzás végső leszokásáig. 
Én őszintén megmondom az első három-négy óra után feladtam a dohányzás leszokás elhatározásom, egy más alkalomra… A pokolig, hogy eljussak nem volt olyan az idegrendszerem, hogy kibírjam. Olyan erős volt a nikotin éhségem a nikotin elvonási tünetek miatt , hogy rohadtul eszembe sem jutott, hogy mi lesz majd valamikor 20-30 év múlva. De valahogy most már túljutottam rajta. A lényeg a dohányzás leszokás mind addig nehéz, amíg olyan stádiumba nem jutunk, amikor már a nikotinnak semmilyen hatása nincs ránk nézve. Itt tulajdonképpen harcolunk az idő és az idegesség, egyéb tünetek túljutásunkig.
 
 
Ha könnyen, idegeskedés, idegi reszketés nélkül akarsz leszokni, csak egy email címet adj, a többit bízd rám.
Ha a Kossuth, Munkás cigi duóról leszoktam a dohányzásról, akkor GARANTÁLOM TE IS LEFOGSZ SZOKNI!
Egyedül álló megoldás, ilyennel nem találkoztál. Nem véletlen írom ezeket a dohányzás leszokás megoldásokat, mert tudom ezek egyik sem sokat segítenek a legtöbb embernek. Ugyanakkor azt is tudom, hogy sokan annyiszor csalódtak a „BIZTOS MEGOLDÁSOKBAN”, hogy most már hiteltelenné teszik azt, ami valóban az. 
De ismered a bárány és a farkas esetét: „A bárány kétszer fölöslegesen riasztotta a gazdáját, amikor viszont tényleg ott volt a farkas, már senkit sem érdekelt”. Szóval ne járj így email cím nélkül nem tudunk kommunikálni. Annyi helyre megadtad, ahol közelében sem volt ennyire fontos, ne itt lépj vissza. Mi lenne fontosabb, mint végső soron az egészségünk.
error: Content is protected !!