dohányzás leszokás, dohányzás leszokás tippek, leszokás dohányzásról Új évkor,

dohányzás leszokás, dohányzás leszokás tippek, leszokás dohányzásról Új évkor,

Újabb tippek technikák a dohányzás leszokás iránt érdeklődőknek és amelyek vagy nem, vagy csak részben segíthet, de akad olyan, ami „kontra indikált”.

1., Tipp „szokás javasolni az újévet, mint világmegváltó lehetőség ez a napi tipp,  hogy többek között elhatározzuk azt is a dohányzásról leszokunk.”
Haladunk az újév felé és általában, legtöbben ilyenkor fogalmaznak meg nagy léptékű elképzeléseket a jövő évre vonatkozóan. Ezek legtöbbje jó is lehet, és néha működhet is. De! A kép szerint erre megpecsételéskén inni is illik!?

Kivéve éppen az újévi dohányzás leszokás fogadalmat.


Hogy miért nem működik, ezt a belépett és ezáltal komolyan érdeklődőknek kifejtem. Gondoljuk csak át, ha ez működne, már mindenki leszokott volna, hiszen ezek az újévi fogadkozások természetesek. .. és az is, hogy többnyire semmi sem lett belőle. Ez tény.

A sikertelenség előre definiálható, ami a korábbi általános sikertelenségi tippekből is levezethető. Ezt néha azért tesszük, mivel mindenki tesz fogadalmat, úgyszólván már társadalmi elvárás, mikor fogadnál meg valamit, ha nem újévkor.
Én viszont úgy látom, magam is 20 éve megfogadtam ezt-azt, amiből persze semmi sem lett, mint ahogy egyik ismerősömnek sem, amikor erre rájöttünk ezen egy jót nevettünk. Már rég nem fogadok semmit sem meg sőt, aki ilyent tesz, inkább lebeszélem, halassza újév utánra, vagy ha sürgős, akkor nem kell újévre várni. Akkor szórakozzon, érezze jól magát ne pláne ilyen stresszelő dolgokkal foglalkozzon.


2., Tipp „Határozza el hogy leszokik a dohányzásról”

dohányzásleszokás ú-évkor, Újévi cigi leszokás fogadalom,

dohányzásleszokás ú-évkor, Újévi cigi leszokás fogadalom,

Hát ezzel az a helyzet, hogy az ember ezt az egyetlen dolgot gyakran teszi, már gyerekkorban is. Bármit, amit megakarunk tenni, előtte megbeszéltük és elhatároztuk, pl. a fiatalok gyakran elhatározzák, hogy „…veled szívesen leélem az életed” ..és aztán ha nem előbb, de utóbb 80%-ban sajnos nem lesz belőle semmi.
Az elhatározás jó, de miért nem működik,…. erre is választ kap, csak lépjen be hozzánk.

3., Tipp: „Gyakran ismétlődő dohányzás leszokás tipp, hogy tűzzünk ki pontos határidőt, mint precíz célként.”
A helyzet az, mintha kiírnád, hogy naponta kelj föl, vagy menj el dolgozni, vagy moss fogat.
Miért nincs ennek olyan nagy értelme, mint ahogy azt sokan gondolják és ezáltal fölösleges. A tudományos állítások is legfeljebb statisztikai adatok, az egyes ember viszont, akinél nem jön be, akkor rossz néven veszi.
Ha szeretne választ kapni egy sokadik tévhitre, lépjen be közösségünkbe és a garantált módszerünkkel megtudja.
Sok módszerről tudok, amelyekből sokat itt már ismertettem. De egyikről sem tudom állítani, hogy garantálni merném, hatékony lenne a dohányzás leszokásra. Ha ilyen lenne, azt ajánlanám magam is, hiszen nekem teljesen mindegy melyik módszert javaslom.
Az igazi biztos módszer, attól várható, aki maga teljesen végig járta az utat és több mint 20 évet foglalkozott a legkülönfélébb emberi egészséggel kapcsolatos kérdésekkel. és az itt található>>>

error: Content is protected !!