Drámai vallomás: Lagzi Lajcsi új szerelme nehezen fogadja el a zenész döntésé

Drámai vallomás: Lagzi Lajcsi új szerelme nehezen fogadja el a zenész döntését

A nemrégiben elvált Galambos Lajcsi az RTL reggeli műsorának vendégeként osztott meg néhány részletet új kapcsolatáról.

Nemrégiben újra rátalált a szerelem Lagzi Lajcsira. A zenész lapunknak is csak sejtelmesen nyilatkozott de azt elárulta, hogy:Az az igazság, hogy nyitott vagyok egy új szerelemre, és van is a környezetemben olyan, akivel el tudom képzelni, hogy hosszú távon egy párt alkossunk.

A nemrégiben elvált sztár most az RTL Reggeli című műsorának a vendége volt ahol elárult néhány további információt új kapcsolatáról.

– Akit megismertem, ő nem közszereplő és nem is akarok ezzel kérkedni – mondta Lajcsi új kapcsolatáról a beszélgetés elején, majd további részleteket mesélt el magánéletéről.

– Nem akarok hencegni az új kapcsolatommal, mert ez egy nagyon nehéz dolog. Én egy optimista ember vagyok és mindig reménykedek. A rosszból is próbálok tanulni és bár már nagyok a gyerekeim, úgy alakult most az életünk, hogy mi együtt élünk négyen – mesélte a zenész, majd elárulta azt is, hogy miért nehéz fenntartania az egyensúlyt az életében.

Ők intelligens jó fej gyerekek, de van az édesanyjuk és van az édesapjuk, aki én vagyok. Én pedig a gyerekeimet választom mindenek felett. Ezért sem viszek senkit haza Boldogasszonypusztára, ahol közösen laktunk az édesanyjukkal és egyelőre összeköltözni sem szeretnék senkivel – mondta a mulatós sztár, aki bevallotta azt is, hogy új párja nehezen fogadja el ezt a döntését.

Nem minden esetben fogadja el ezeket a dolgaimat. Ez egy nehéz dió és talán túl hamar is szivárgott ki a hír, hogy megismertem valakit. Az elmúlt időszak nehéz volt nekem, de most már látom azt, hogy van kiút. Azt még nem tudom, hogy alkalmas vagyok-e egy hosszútávú kapcsolatra, de pozitívan állok a dologhoz – mondta Lajcsi.

 

 

error: Content is protected !!