Teljesült Dua Lipa vágya: albán állampolgár lett – fotók

Teljesült Dua Lipa vágya: albán állampolgár lett

Dua lipa – Levitating

A gyönyörű énekesnő

felvette az albán

állampolgárságot

 

A háromszoros Grammy-díjas énekesnő büszkén osztotta meg rajongóival a hírt, miszerint megkapta az albán állampolgárságot. Dua Lipa régi vágya teljesült.

Dua lipa – Levitating

Bár ő maga már Londonban született, szülei által koszovói albán származású. Vasárnap óta azonban már papírral is tudja igazolni a származását, miután Albánia elnöke, Bajram Begaj állampolgárságot ajándékozott neki. Az albán függetlenség kikiáltásának 110. évfordulója alkalmából kapta meg a megtisztelő kitüntetést, írja az AP hírügynökség.Az elnök kiemelte, hogy mivel Dua Lipa a világ minden pontján terjeszti az albánok jó hírnevét, így megérdemelten kapta meg az állampolgárságot.

Dua Lipa, aki idén nyáron más másodjára vette le a magyar Sziget közönségét a lábáról, nagy örömhírt tett közzé Instagram-oldalán. Élete nagyon fontos pillanatáról egy egész galériát osztott meg az oldalán, ahol hatalmas mosollyal tartja kezében az állampolgárságot bizonyító iratokat, és videófelvételen láthatjuk az eskütétel pillanatait is.Az énekesnő angolul mondott köszönetet az elnöknek és Erion Veliaj politikusnak, majd albánul is megköszönte, és hozzátette, nagyon büszke erre a pillanatra. 

 

error: Content is protected !!