Eddig és ne tovább! - Üzeni Varga Judit az EU-nak

Eddig és ne tovább! Varga Judit az EU-nak

Mi üzenjük meg a nyugatnak, mi a demokrácia, bár abszolút illiberális,
diktatórikus NER-rendszert építettünk.

Varga Judit igazságügyminiszter saját maga védi meg az úgynevezett “pedofilellenes” törvényt.

Ami szembemegy a demokráciával, azt meg kell állítani! Itt az idő, hogy gátat szabjunk a Magyarországot érő alaptalan és hazug támadásoknak!” – írta kedd délelőtti Facebookposztjában az igazságügyi tárca vezetője.

Varga Judit emlékeztetett, hogy az ellenzéki szavazatokkal együtt demokratikusan elfogadott “gyermekvédelmi” törvényt több európai uniós tagállam vezető politikusa is bírálta az elmúlt hetekben. Megítélése szerint többen olyan durva “antidemokratikus” kijelentéseket tettek, amellyel átlépték azt a bizonyos vörös vonalat. Utóbbiakat hatalmi indíttatású, tiszteletlen megnyilatkozásoknak nevezte, melyek “mind a rég letűntnek hitt gyarmatosító beidegződésekből és a felsőbbrendűség hamis elgondolásából következnek.”

Úgy véli, az Európai Parlament nyomást akar gyakorolni Magyarországra akkor, amikor szerdai ülésén egy elítélő nyilatkozatot szeretne elfogadni.

“”Eddig és ne tovább! (…) a mai nap folyamán levélben tájékoztatom az európai uniós politikai élet szereplőit, valamint az uniós és a tagállami szerveket és tisztségviselőket (…) a gyermekvédelmi törvény tartalmáról, továbbá a Kormánynak a magyar gyermekvédelmi politikával szembeni támadásokkal kapcsolatos álláspontjáról. Elég volt a rágalmakból és az álhírekből!

Öntsünk végre tiszta vizet a pohárba!”

– zárta bejegyzését Varga Judit.

 

error: Content is protected !!