Egymilliárdot érő luxusotthona van a Nagy Ő-nek, most ti is megnézhetitek

Egymilliárdot érő luxusotthona van a Nagy Ő-nek, most ti is megnézhetitek

 

Egymilliárdot érő luxusotthona van a Nagy Ő-nek, most ti is megnézhetitek

A Tények kameráját engedte be Jákob Zoltán az új luxuslakásába. Lehet ámulni-bámulni.

Tegnap derült ki, hogy A Nagy Ő idei évadában Jákob Zoltán lesz az, akinek a kegyeiért versenyezhetnek a jelentkezők. A milliárdos a Tényeknek mutatta meg új luxuslakását, amit több mint egymilliárd forintért vett Budapest belvárosában.

A közel 200 négyzetméteres ingatlanhoz három hálószoba, három fürdőszoba, nappali, konyha, két terasz (az egyiken jakuzzival) és egy fitneszsarok is járt. A lakást Jákob egyedileg gyártott bútorokkal rendezte be. Van, ami márványból készült, és olyan is, ami kígyóbőrből. A bejárati ajtó ujjlenyomatolvasóval nyílik, az okosotthonban a világítást, a fűtést és a függönyök állását is egy tablettel lehet irányítani.

A milliárdos az utazásai során látott hasonló megoldásokat, összesen egyébként több mint húsz lakása van, és a három gyerekének is építtetett egy-egy házat. Azt mondta, most először érzi magát otthon, és reméli, élete végéig ide térhet majd haza.

 

Jákob Zoltán igyekszik majd kiszűrni a Nagy Ő–ben azokat a nőket, akik csak a pénzére hajtanak
Idén a különc milliárdos lesz a párkereső műsor címszereplője. Jákob azt is elárulta, mi az ami számára nagyon fontos egy nőben.

A Crystal Nails alapító-tulajdonosának vagyonát 43 milliárd forintra becsülik, ezzel jelenleg ő az ország 37. leggazdagabb embere.

„A szerelemben szerencsés vagyok, főleg azért, mert könnyen szerelembe esek, ami nem egy pozitív tulajdonság, de amikor benne vagyok, akkor mindent beleadok, és nagyon jó szokott lenni. Nyilván ebből következik az is, hogy volt már több. Amikor vége van, akkor nem azt gondolom, hogy az egész rossz volt, hanem a jó részeket mindig értékelem, és azt őrzöm meg magamban” – fejtette ki Jákob a Tények Plussznak.

 

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!