élelmiszer adalékok, sokkoló mérgező ételanyagok

élelmiszer adalékok, sokkoló mérgező ételanyagok

 

A vizsgált gyümölcs-ízesítésű italok és rágcsálnivalók kevesebb, mint 40 százaléka tartalmaz valódi gyümölcsöt – áll abban a jelentésben, melyet hétfőn hoz nyilvánosságra egy brit fogyasztóvédelmi szervezet.
Az Élelmiszer Bizottság 28 a felirat szerint epertartalmú terméket vizsgált meg, és arra a következtetésre jutott, hogy közülük összesen 11 tartalmazott valódi gyümölcsöt, ám ezek közül is ötben az eper aránya nem érte el az egy százalékot.
Az élelmiszeriparban mintegy 2700 ízesítőanyagot használnak, ám a brit törvények szerint a gyártóknak nem kell feltüntetniük, ezek közül melyeket használták és azok természetes vagy mesterséges anyagok voltak.“Félrevezető és megtévesztő eperízűnek nevezni és erre utaló csomagolásban piacra dobni egy terméket, amikor az alig, vagy egyáltalán nem tartalmaz valódi gyümölcsöt. A vásárlóknak figyelniük kellene az összetevőket tartalmazó kisbetűs részekre, ha tudni szeretnék, a termék tartalmaz-e valódi gyümölcsöt, mert előfordulhat, hogy a csomagolás ellenére nem” – jelentette ki a szervezet szóvivője.

“Az élelmiszeriparban hatalmas a verseny. Ha a vállalatok az ízesítéssel csökkenthetik a költségeiket, azaz növelhetik a nyereségüket, akkor azt megteszik. A fogyasztók pedig nem mindig veszik észre, hogy becsapták őket” – tette hozzá Ian Tokelove.
/Csalás, szélhámosság, brutalitás, rohadt kapitalisták, ez már a saját véleményem. És rohadtul visszafogtam magam./
Akkor elképzelhető az, hogy nálunk valóban tökéletes táplálékot eszünk?

Meséljétek be másnak gazdagodó gazemberség, a globalistáknak mindent lehet?
Meddig mehetnek el?
Már hány különböző tényfeltáró média rámutatás kell, mire az illetékes hatóságok képesek lesznek felfigyelni ezekre az állatnak sem méltó tápláléknak nevezett agyon mérgezett moslékokra.

És most én vagyok a rossz?
Mit mondott? – visszaidézem:
az eper aránya nem érte el az egy százalékot“, “..termék tartalmaz-e valódi gyümölcsöt, mert előfordulhat, hogy a csomagolás ellenére nem”
Ezek után, hogyan menjek, milyen szájízzel vásárolni?
Mikor higgyem el, hogy valóban élelmiszert eszem e?

“Tényleg csirkét” ettél már? Ugyanis a McChicken-nél külön rá van írva, hogy ez valóban csirke. Régen ilyen nem volt. Kinek jutott volna eszébe, hogy a profitot ilyen borzalmas csalásokkal oldja meg. McDonalds -ról készült filmet aki látta, /két féle is volt/ a brutálisabb nem kapott olyan nyilvánosságot.
HIHETETLEN.
A leírt szavaimon botránkozol meg? Azon bezzeg senki, vagy csak kevesen, amit adnak. Gondolkodtam, hogy fölteszek egy részt, de nem akartam, mert egyél holnap is. De no comment. Lehetetlen. Kéretlen levelekért pl. bármire büntethetnek valakit, addig ezek a gyalázatos nép etetők semmit nem kapnak, továbbra is éljen a profit. Ja hogy mi lesz velünk? Kit érdekel?

J.Dzs.Schwarcz

error: Content is protected !!