Eltemették Donald Trump volt feleségét USA volt elnökét pedig döbbenetes dologgal vádolják

Eltemették Donald Trump volt feleségét USA volt elnökét pedig döbbenetes dologgal vádolják

 
 
 
 

Donald Trumpot azzal vádolják, hogy képes volt Ivana Trump temetéséből a saját malmára hajtani a hasznot.

Donald Trump egykori feleségét, Ivana Trumpot július 20-án bedminsteri golfklubban helyezték végső nyugalomra, miután 73 éves korában, holtan találták otthonában, mert lezuhant a lépcsőn. Az Egyesült Államok volt elnökét most azzal vádolják, hogy a helyszínválasztás mögött pénzügyi érdekek állnak: azzal, hogy a golfpálya temetővé vált, óriási adókedvezményben részesül a tulajdonos.
A Bedminister golfklub esetében nem ez lenne az első, hogy az elnevezéseket addig finomítgatják, és változtatják, mígnem a kedvezményes adózási területek alá sorolhatóvá válik. Korábban farmként volt besorolva, a golfpálya területe, amely szintén kevesebb adót von maga után. Akkor arra hivatkoztak, hogy a területen mulcsot állítanak elő, amit a kertészkedés egy hasznos anyaga.
Számokban kifejezve ez azt jelentette, hogy 80 000 dollár helyett, Trumpnak csupán évi 16,31 dollárt kellett fizetnie a telek után, számol be róla a DailyMail.Most, hogy Ivana Trump sírját ezen a területen találjuk, a helyszín már temetőként számolható el, amely New Jersey fennhatósága alatt többféle adó alól is mentesül: ingatlan-, jövedelem- vagy forgalmi adót sem kell fizetni.

 

 

 

error: Content is protected !!