EU bűnben él de nem bűnben fogant - Semjén ZsoltMagyarország miniszterelnök-helyettese Győrben, a KDNP Önkormányzati Tanácsa
utáni sajtótájékoztatón osztotta meg a nyilvánossággal legfrissebb gondolatait.


Semjén Zsolt itt olyanokat mondott, hogy az Európai Unió és annak értékei kereszténydemokrata értékek, ezért amikor a
brüsszeli demokráciával harcolunk”, akkor mi vagyunk hűségesek az alapító atyák örökségéhez.
Semjén Zsolt kiemelte, hogy a mostani „európai uniós bürokrácia olyan alma, amely messze elgurult az alapító atyák almafájától”.
Ma az EU bűnben él, de nem bűnben fogant” – fogalmazott.


Szerinte az ő küldetésük az, hogyvisszatérjünk az alapító atyák örökségéhez, a keresztény civilizációhoz, a nemzetek szuverenitásához és a család örökségéhez”.
Simicskó István, a KDNP frakcióvezetője mindezek után arról beszélt, hogy  a pártnak és minden képviselőjének, tagjának az a világos jövőképe, hogy a kereszténydemokráciát és a magyar államot erősítse, megvédje a családokat és a munkahelyeket.
Ebben a KDNP-s politikusokra az egész országban lehet számítani” – tette hozzá. (MTI)


Orbán szerint az Jourová EU biztos a Spiegel német lapnak egy szójátékkal lebetegezte a magyar rendszert, amikor azt mondta, hogy nem “illiberális”, hanem  “beteg” demokráciát épít Orbán. Ugyanitt mondta, a magyar polgárok – “nincsenek abban a helyzetben, hogy önálló véleményt alkossanak”. (Hozzáteszem ebbe tényleg nem az EU a legfőbb bűnös.)
Orbán Viktor szerint Jourová ezzel megsértette a magyar embereket, és nem tartotta be az EU alapszerződésében előírt politikai semlegességet, amit a biztosoknak képviselniük kellene.  
“Az EU-biztosnak a tisztségéből való távozása elengedhetetlenül szükséges”
– írja Orbán levelében.
Összefoglalva hozzáteszem a magyar elnök kioktatja az EU-t demokráciából, miközben még nálunk sokan (2/3) nem tudja és ez-miatt garantálódik a kormányfőnk örök kormányzása.


“Ebből a nézőpontból, hogy lehet egy országot vezetni? ….de ki akar a hatalmon lévők közül országot vezetni? – Magyar Bálint ajánlott>>>Cherona – Sound Of Africa topsláger garantált jó hangulat

legjobb slágerek, sláger zenék, disco slágerek, Best sláger zene - Cherona - Sound Of Africa

error: Content is protected !!