Ezt akarják Orbánék titokban tartani – kattints ide és meglátod mit

Ezt akarják Orbánék titokban tartani – kattints ide és meglátod mit

Gondolkodtál már valaha azon, hogy mi lehet az oka annak, hogy Orbán Viktor és a Fidesz van hatalmon Magyarországon? Persze vannak kézenfekvő válaszok a fejedben. Az ellenzék eltolta, mint ahogyan az előző kormányok és egyébként is választások útján szereztek többséget.

 

Az igazság azonban egészen más!

Az a helyzet, hogy ha racionálisan végiggondolod, hogy mi történt az elmúlt 20 évben Magyarországon, akkor beláthatod, hogy így, vagy úgy, de a legrosszabb Gyurcsány-kormány is sokkal jobban vezette az országot.

Az a helyzet, hogy ameddig a baloldalt vádolja a Fidesz folyamatosan visszamutogatva korrupcióval, rossz kormányzással, gazdasági adatok meghamisításával, addig tulajdonképpen ez nem a múltban történt, hanem most történik a szemünk előtt, egy olyan kormány által, amely 2/3-os felhatalmazással rendelkezik.

Te is tudod, hogy a rezsicsökkentés átverés, te is tudod, hogy valójában sokkal nagyobb a munkanélkülség, mint amit a statisztikai adatok bemutatják, te is tisztában vagy azzal, hogy lopnak, hogy a menekültválságot csak azért fújták fel, hogy megnyerhessék a választásokat, te is tudod, hogy szó nélkül lenyúlták a nyugdíjvagyont, ti is tudjátok, hogy a strómanok úgy gazdagodnak mint Dagobert bácsi a Kacsamesék Disney sorozatban.

 

Te is tudod, hogy nem stimmel valami a választásokkal

Ha a határon túliak szavazati jogát nem is vesszük, pontosan lehet tudni, hogy a Fidesz úgy alakította át a választási rendszert, hogy neki lejtsen a pálya. Mégis úgy tűnik, hogy ez sem elég a többség megtartásához. Folyamatosan derülnek ki a visszaélések és az aljasságok. Voltak itt kamupártok, kamu jelöltek, hirtelen több ezer új bejelentkező bizonyos választókerületekbe, illetve a botrány a 2018-as választások alkalmával, amikor “leállt napközben a választási rendszer” majd a nap végén kaptunk egy eredményt, ami valahogy sehogy sem akart megeggyezni a nyomtatott jegyzőkönyvi adatokkal.

Még a Nemzeti Választási Iroda (NVI) vezetője Pálffy Ilona is azt mondta egy ízben, hogy “Nem garantálhatóak a tiszta választások Magyarországon”
A lényeg azonban mégis az, hogy a Fidesz mindezek ellenére hatalmon marad.

 

Hol vannak a tízezrek az utcákról, hol vannak az ellenzékiek

Legyen világos, nem vagy egyedül, amikor azt érzed, hogy

Fidesz kormány rosszabb, mint bármelyik korábbi kormány.


Nem csak te vagy ellenzéki. Valójában az ország többségének elege van Orbánékból. Vagy te lépten nyomon azt hallod barátaid, rokonaid körében, vagy a facebookon, hogy Orbánékat dícsérnék?

Viszont az a helyzet, hogy ez a vélemény nem jut el tömegekhez, mint ahogyan egy egy tüntetés híre sem. Azok, akik nem követik napi szinten a politikát és nem egy-egy ellenzéki hírportált olvasnak, mint te éppen az olkt.hu-t azok nem találkoznak ezekkel a véleményekkel.

Mert Mészáros és a többi stróman felvásárolta szinte a teljes magyar sajtót. A köztelevízió azaz az MTV a Fidesz hazug, propaganda mantráját fújja, mint ahogyan a Ripost, az Origó, a 888, a TV2 a HírTV, a PestiSrácok, a megyei lapok, sorolhatnánk napestig.

Egy másik valóságot építenek és termetenek abból a pénzből, amit mi adófizetők fizetünk a zsebükbe. Ezért nincsenek tízezrek, százezrek az utcán, ezért gondolod azt, hogy az emberek ennyire birkák. Pedig a valóságban ha nem hallasz ellenzéki híreket, ha folyamatosan azt hallod, hogy alkalmatlanok az ellenzék pártjai, csak veszekedni tudnak és amúgy is ilyen jó vezetője sosem volt az országnak, akkor egy idő után hihető ez a mantra.
De nem ennyire rossz a helyzet. Egyrészt te sem veszed be a maszlagot. Te is épp egy ellenzéki hírportált olvasol. Az ellenzék pedig már régen nem veszekszik.

Mi a megoldás?

Egy megoldás nincs, csak sok apró. Cáfolni kell a hazugságokat, terjeszteni az igazságot, szavazni, szerveződni, tüntetni és sorolhatnánk. Lépésről lépésre kell lebontani azt a rendszert, melyet Orbánék felépítettek csaknem 30 év alatt.


Fidesz mindent megtesz, hogy az ellenzék minimális esélyét is elvegye – Nem rajta múlik, hogy lesz még 2022-ben választás

error: Content is protected !!