A Bayer Zsolt vezette fideszes-szélsőjobbos rohamcsapatok mellett a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom nevű szerveződés is fontosnak látta, hogy beszálljon a Niedermüller Péter elleni kampányba. Egy döglött patkányt küldtek neki a polgármesteri hivatalba, egyúttal felhívták a figyelmet, hogy “Niedermüller Péter és az őt mentegetők leleplezték magukat, hogy az ő társadalmi képük családellenes, magyarellenes és keresztényellenes”.
Karácsony a Niedermüller elleni tüntetésről: Tüntessenek a naplemente ellen is, az is zavaró tényező. Lásd a videót.A DK úgy reagált: “a jobboldal ezzel elképzelhetetlen mélységekbe süllyedt, ezek a tettek a legrémisztőbb és legszomorúbb történelmi időket idézik.” mondja a videón Barkóczi Balázs.


Rúddal ütöttek meg egy ellentüntetőt a Fidesz gyűlölet elleni rendezvényén
Garázdaság gyanújával állítottak elő egy férfit a rendőrök Fidesz és a Fidelitas által közösen szervezett, gyűlölet, rasszizmus és kirekesztés elleni tüntetéséről – derül ki a police.hu cikkéből.
A nyomozás adatai szerint a férfi, S. Ferenc csütörtökön az Erzsébet körúton, délután fél hat körül összeszólalkozott egy tüntetésszervezővel, a vita pedig dulakodássá fajult. S. eközben megszerezte a sértett kezében lévő hangtechnikai eszköz rúdját (valószínűleg egy mikrofon tartórudat), és megütötte a szervezőt, könnyebb sérüléseket okozva.

A gyanúsítottat a VII. kerületi Rendőrkapitányságra vitték számol be az esetről a rendőrség. A cikkből ugyan nem derül ki, hogy melyik tüntetés szervezője a sértett – a kormánypárti demonstráció mellett ugyanis ellentüntetést is tartottak a helyszínen, ahol azonban az ellentüntetés egyik szervezőjét csapkodták meg a rúddal. A fideszes programon több újságírót is atrocitás ért: a hvg.hu munkatársát Hont Andrást leköpték, és a Bede Zsolt, a Vadhajtások utcai trollja levette szemüvegét, a riporterének kezéből a mikrofont próbálták kicsavarni, de a gyűlölet és rasszizmus ellen demonstrálók önfeledten cigányoztak, buziztak is a rendezvényen.


Az esemény egyik főszereplője, vezérszónoka nem mellesleg az a Bayer Zsolt volt,
aki 2011-ben még így írt Daniel Cohn-Benditről és a Népszaváról a Magyar Hírlapban:

„Magyarországból »bűz árad« – írja valami Cohen névre hallgató, bűzlő végtermék valahonnét Angliából. Cohen, meg Cohn-Bendit meg Schiff. A Népszava pedig a nagy kalapácsos ember vörös figurájával jelentkezik, és sajtószabadságot követel. A legtöbben pedig azt gondolják, hogy ez valami újdonság, s hogy ilyen hadjárat még nem volt.
Botorság. Nincs új a nap alatt. Sajnos nem sikerült mindet beásni nyakig az orgoványi erdőben…” forrás: Fidesz gyűlölet ellenes rendezvénye

A gyanúsítottat a VII. kerületi Rendőrkapitányságra vitték számol be az esetről a rendőrség.
A cikkből ugyan nem derül ki, hogy melyik tüntetés szervezője a sértett – a kormánypárti demonstráció mellett ugyanis ellentüntetést is tartottak a helyszínen, azonban az ellentüntetés egyik szervezőjét csapkodták meg a rúddal.

A fideszes programon több újságírót is atrocitás ért:
a hvg.hu munkatársát Hont Andrást leköpték, és a Bede Zsolt, a Vadhajtások utcai trollja levette szemüvegét,
a 444.hu riporterének kezéből a mikrofont próbálták kicsavarni,
de a gyűlölet és rasszizmus ellen demonstrálók önfeledten cigányoztak, buziztak is a rendezvényen. forrás: Fidesz gyűlölet ellenes rendezvénye

Fidesz gyűlölet ellenes tüntetése
Fidesz gyűlölet ellenes tüntetése

 

 

error: Content is protected !!