A fulfixcomplex oldalra lépve a naiv látogatót az alábbi bizalomépítő kép fogadja.
Jelenleg magyarul itt van:
1., www.fulfixcomplex.com/hu2ZaSrRQ      (ezt kopiztam le, ami az eredeti oldalon van lent)
2., www.e-hairnutrition.com/hu  (Itt más a kinézet, de a doboz talán ugyanaz).
3., www.hairnutrition-online.com/hu  (Itt is a második külső van.)
Mind a három kiteszi a .com végződés utáni .com/hu végződést, mivel automatikus átirányítást kap a böngésződ beállítása alapján.A 2. és a 3.-ik összetevőihez ezt írja:
Fűrészpálma, Gotu Kola (ázsiai gázló), Szibériai Ginzeng, Ginkgo Biloba, Keratin, Linoleik sav. Ezek agyi frissítők elsősorban, bár engem nem nagyon hozott fel úgy, mint egy energia ital, pláne kávé, pedig egy korty italtól kába leszek, mivel nem iszok.

4., www.fulfixcomplex.com/global/index — Ez egy angol oldal, még nem néztem meg, de már nincs is kedvem, ha valaki tud hiteles infót írhat a kapcsolat menüben a linket tegye be!!

Gyakran találkoztam a neten ezzel a fulfixcomplex nevű “CSODA SZERREL” és sajnos voltak panaszkodók, és voltak örvendők, (akik ugye az értékesítés érdekeltjei ilyen esetben) utána jártam mit lehet tudni erről a termékről, cégről. 

A szer fő hangsúlya (a LEÍRÁS SZERINT) az ázsiai gázlón van , ami a hajnövekedést “beindítja” a vérbőség okán. Utána néztem a wikin, mely ezt írja az ázsiai gázlóról: vénás keringési elégtelenségek kezelésében (szakadékony hajszálerek, dagadt, ödémás lábak, aranyér). A sebgyógyulás gyógyítására (hegesedés).

fulfix complex, fulfix complex átverés, hajnövesztőszer, FULFIXCOMPLEX,

fulfix complex, fulfix complex átverés, hajnövesztőszer, FULFIXCOMPLEX,

Vérbőséget egyébként pl.: éppen fejben a Ginkgo Biloba is okoz, de sehol SEMMIT nem beszéltek a a hajnövekedést okozó hatásáról. (nemzetközi irodalmakba sem)
/De ettől még szuper hatású gyógynövény, de az agy érrendszer hatása miatt/ Én konkrétan szedem semmit sem észleltem sajnos a hajnövesztő képességben.

A fulfixcomplextől biztosan sokkal erősebb fej vérbőséget okoz egy fejen állás, ez a lényege a gyakorlatnak, aminek valóban kiváló vérbőséget okozó hatása van. (Olyannyira, hogy magajvényomásban lévők tilos alkalmazni – legfeljebb jogi mester útmutatása szerint ÓVATOSAN! A testszámára fizikailag, biológiailag szó-szoros értelmében fejére állt a világ)
Sajnos HAJNÖVESZTŐ HATÁSRÓL szó sem esik, pedig az nagyobb érdekesség lenne. A többi vitamin, amit tartalmaz, az megtalálható egy vitamin komplexben és akkor attól is nőhet a hajad, vagy barnulhat, ha nem legalább használt valamire, mert az tényleg multivitamin, ha csak nem a kínai piacon veszed meg.
Ugyanis amit a híres fulfixcomplex tartalmaz hatóanyagokat a leírás szerint egy jobb multivitamin komplexbe meg található, SŐT jóval nagyobb dózisban is.
(Kivéve az ázsiai gázlót, de azt külön megveszed és akkor tuti, hogy valós jó anyagokat veszel itt M.O-on nem kell ehhez USa-ba menni.)

A fulfixcomplexről a további lényeg:
Megnéztem a fulfixcomplex céget múlt év vége felé alapították ennyi idő alatt, ha ennek a szernek van tényleges felmérhető valamire való hatása, akkor az már világszenzáció lenne.  Másrészt Amerika akkora felvevő piac, hogy pár év után tudnák csak az exportot megkezdeni és azok, nem mi lennénk elsőként. Gondoljunk bele


TOVÁBBI TÉNY:
AZ NEM FURCSA, HOGY ILYEN SZENZÁCIÓ MÖGÖTT semmilyen elérhető adat nincs!! Mindenki büszkélkedne vele és mutatnák magukat azt s csoda terméket ami képes 2000 év után biztosan a hajnövekedésben, vagy legalább a hajhullás megállítására. Ismert nálunk is pl egy komoly német cég Schwarczkopf, amelyik a hajápolás művésze talán, neki is van, de abban is van taurin,
3. A tanúsítványok linkre kattintottam egyik linken a nevét sem említik. Ha JÓ VALAMI az mögé szívesen adja az ember az elérhetőséget nem de? Legalábbis az én logikám szerint, másfelől TÖRVÉNYTELEN ISMERETLENÜL KERESKEDNI.

4. Na itt a “Rólunk” link és meg tudom ki ez a fulfix complex hajnövesztő cég. Rákattintottam és naná, hogy a megrendelés oldal jött be. Ez viccel gondoltam, de nem. Nincs RÓLUK KONKRÉT ADAT SEMMI!!!! Még egy koszos email cím sem, amit 1 perc alatt lehet hamisítani címként bejegyezni. (Akkor erre is pontot tettünk, mert email cím lenne, még nem bizonyítana semmit!).

5., Az látható, bár Amerikába vannak érdekes, hogy valami teljesen más helyen bejegyzett a Domain cím és a bejegyző cég szintén máshol. Ez így már négy hely.

6. … ugyan az a fénykép, ugyan az a sztori, csak a fényképhez csatolt kép és a nyelv változik. Egy másik posztról volt alább egy link, amit sajnos le  kellett venni, mivel spamoldalra mutatott. Érdekessége más nyelv csak a különbség. (ezt sajnos le kellet venni, mert visszahat erre az oldalra a spam)


MIKOR ÉRJÜK EL VÉGRE: NINCS CÍM NEM ÉRDEKEL!
TEHÁT:
NINCS CÍM, KAPCSOLATI ELÉRHETŐSÉG NE VÁSÁROLJ!
Ha vevő rendelést letud adni, de már kapcsolatot semmilyen formában Ő nem tud probléma esetén kezdeményezni saját magunkat tesszük kiszolgáltatottá.
Ez akkor is igaz, ha egyébként korrektnek látszik. Ne kockáztassunk, annál is inkább igaz, mivel ÓRIÁSI ONLINE VÁLASZTÉK van.

Ha privát ember lenne mögötte, akkor is kellene valami elérhetőségnek lenni, bár nem vállalkozó, nem kereskedhet!
Ha van konkrét elérhető adatok, (célszerű a hitelességet ellenőrizni), mert kamu cím is van tonna szám.
A viagra óta nem volt ilyen hatalmas nagy spam áradat.

Ilyen termékkel, mint a fulfixcomplex, amennyiben valós hajnövesztő szer nem győzne minden tévébe szerepelni, mert mindenhova hívnának.

Láttál egy felfedezőt elbújni. Talán van is oka amiért nem? Mert annyira szerény? Ilyent még soha nem láttam, mindenki örülne, ha ismert, vagy népszerű lenne, vagy valami nagyot alkotna.  Úgy  látszik a fulfixcomplex kivétel ez alól. Jól tudjuk ez nem a daganat elleni szer találmánya, de a férfiak (legyen 1 milliárd) szeretné megőrizni fiatalos mivoltát, a hajazat tekintetében is.

 

error: Content is protected !!