spam gyanus, Q10 szívvitamin, gingko biloba agyra szívre, szója lecitin szívre, galagonya szívre,

spam gyanus, Q10 szívvitamin, gingko biloba agyra szívre, szója lecitin szívre, galagonya szívre,

 

Az alábbi “szív erősítő vitamin” ajánlat erősen meg kérdőjelezhető erről adunk tájékoztatást,
akik esetleg bedőlnének az ajánlatnak. Mindenki a saját betegségére szeretne végleges megoldást, enyhítést találni és hamarabb elhiszi egy jónak tűnő ajánlatról, hogy segítségére.
“Rábeszélő” képessége nagyon jó és a hitelesség látszatát is kelti a gyanútlan vevőben.
Sőt az összetevők is jónak tűnnek, máris tételesen sorolom:

Fokhagyma, galagonya, ginkgo biloba, szója lecitin, és ezek valóban jók lehetnek.
Apropó tudod mit hagyott ki? (utólag vettem észre) nincs benne Q10, amit valóban szó szoros értelemben a szív vitaminjának neveznek!
Azt a hétit ez nagy HIBA! Külön rákerestem nem találtam, de bocs, ha utólag pótolták. 

Akkor mi a gond a Cardio vasc tablettával??
Ezen a fődomain néven get-cardiovasc.com nem találni semmit. 2019-ben Utólag rákerestem, megszűnt az URL cím tehát igazam volt,
aki akkor rám hallgatott jól járt.
ha viszont kiegészíted: /hu végződéssel már megjelenik a magyar nyelvű “mű”. (2017.12 már lekapcsolták, nincs ez sem!)

Sajnos egy most is elérhető blogspot is reklámozza ezt itt:
otthon-kert.blogspot.hu/2014/09/fiatalabbnak-fogja-erezni-magat-csak_26.html EZ IS MEGSZŰNT!
De már a link, amire átirányítana a vastandly.info -ra már lekapcsolták. Talán nem véletlen.

Vedd észre itt lazán semmilyen klasszikus menü sincs pl.:
Rólunk, cégünkről, elérhetőségünk, cégneve, adószáma …stb, stb…

Csak vegyél, minek bíbelődjön ilyen “apróságokkal!!!” nem de?…ejnye.
Szóval, ha bármi gondod lenne vásárlást követően, akkor nem tudnál kapcsolatba lépni az eladóval.
Olyan csodaként, tudományos felfedezésként akar erősen rád sózni bizonytalan minőségű árút bár semmi új tudományos felfedezés tartalma nincs, ami több évtizede felfedezett volt. (Nekik és legfeljebb Neked lehet új)


SZÍV TABLETTÁT BÁRHOL NÁLUNK BIZTONSÁGOSAN MEGVEHETSZ!!!
Ja és a Q10-et, Ginkgo biloba párost ne felejtsd ki, valóban FONTOS szív-vitamin, a ginkgo biloba agyvitamin
, de a fokhagyma is érrendszerre is hat.


Itt található szak-cikk a Q10 szív-vitaminról>>>

Itt található szak-cikk a Ginkgo Biloba “agyfrissítőről”>>>

Fokhagyma 11 előnye bizonyított szak-cikk kapcsolódó>>>
Az alábbi termék ajánlót nem ajánlom, erősen spam gyanús!

A KÖVETKEZŐK MÁR A VALÓS HONLAPRÓL VANNAK!!!!!!
FIGYELEM: Termékünkről különleges hirdetési kampány van folyamatban, így a készlet hamar kimerül. Rendelje meg ma, és mi garantáljuk, hogy a terméket a rendelés feladásától számított 24 órán belül házhoz szállítják. (mj: Nagy show duma mi.)

spam gyanus, Q10 szívvitamin, gingko biloba agyra szívre, szója lecitin szívre, galagonya szívre,

spam gyanus, Q10 szívvitamin, gingko biloba agyra szívre, szója lecitin szívre, galagonya szívre,

CardioVasc – A természet nyújtotta egy egészséges szívért
Általános erősítő hatású
A koleszterin szinten normalizálja
Segíti a szervezetet a szabad gyökökkel szembeni harcban
Segíti az idegrendszert, a szív- és érrendszert és az immunrendszert
Fontos a sejtek újraképződéséhez
Segíti a szívkoszorúerek egészséges állapotának fenntartását

A Cardiovasc 100%-ban természetes termék, amely segít kiüríteni a szervezetből a rossz koleszterint. A koleszterin egy zsíros anyag (lipidek), amely megtalálható a szövetekben és a zsiradékokban. Ezt a máj állítja elő és a vér szállítja, illetve a szervezet által előállított koleszterin megtalálható az ételek telített zsiradékaiban és a élelemben levő koleszterinben.

A Cardiovasc legnagyobb mértékben a szív- és érrendszert erősíti.
A szív egy nagyon erős szervünk, amely pihenés nélkül, folyamatosan dolgozik. A szervezetünk más izmaival szemben a szívizom soha nem fárad el, folyamatosan hozzáfér az oxigéndús vérhez, hogy állandóan működhessen. Egy nap leforgása alatt a szív hozzávetőlegesen ezerszer pumpálja körbe az összes vérünket a szervezetünkben.

A szív- és érrendszer egy olyan összetett rendszer, amely magába foglalja a szívet, a vérereket, a szinusz csomót és további olyan kisebb részeket, amelyek biztosítják a keringés normális működését.


A CardioVasc segíti a szervezetet az LDL – a rossz koleszterin – csökkentésében és a HDL – a jó koleszterin – szintjének növelésében.
A Cardiovasc receptje, amely alapján készül a termék, évszázadok óta használatos, hogy a szívet és a keringési rendszert egészségesen tartsák. Nagyon fontos kutatásokat és tanulmányokat végeztek annak érdekében, hogy bebizonyítsák, hogy a Cardiovasc összetevői valóban segítenek.
A Cardiovascban levő galagonyát az egész világon elismerik mint a szívre jótékony hatással levő gyógynövényt. A nyugatiak ennek a növénynek az erejét a szív- és érrendszer valamint az idegrendszer betegségei esetén hasznosítják.

Ennek a természetes vitaminkombinációnak, amely az egészséges szívhez elengedhetetlen, bizonyított hatékonysága van.
A CardioVasc termék a legjobb megoldás, hogy megszabadulj a szív- és érrendszeri problémáktól, és ezt ma már az egész világon aláírják a vásárlók.
Én is egészséges szívet szeretnék!
Meg akarom rendelni a CardioVasc terméket!
Tanuld meg a szíved egészségét megőrizni!


A Cardiovasc gyógyító hatásait a hatóanyagok komplex összetétele biztosítják, amelyek szinergikusan hatnak a különböző megbetegedések ellen.
Úgy tűnik, hogy nincs a természetben jobb barátja a szívnek, mint a Cardiovascban található galagonya, amely a leghatékonyabb gyógyhatású szerek közé tartozik a szív- és érrendszeri betegségek kezelésében, főleg, ha azok hátterében idegi problémák húzódnak. Addig kell ellene tenni, amíg még nem késő!

Ezek közül a megbetegedések közül kiemelhetőek:

– a szívizom-gyulladás vagy miokarditiszben megnyilvánuló szívelégtelenség, koszorúér-betegség (fájdalmas vagy nem fájdalmas), valamint az angina pektoris rohamoknak a veszélye (Angor pectoris);
– magas vérnyomás és váltakozó vérnyomás, amelyeket az ütőerek, a koszorúerek és a perifériás erek értágítása által elért vérellátás javításával szabályozhatunk;
– szívritmuszavar extraszisztoléval, erős szívverés, szertelen gyors szívverés, aritmia, érgörgörcsök és elmelegedések;
– szívkoszorú ér elmeszedés, amely elállja az útját vagy csökkenti az oxigénes vér áramlását a szívből az agy irányába, a kezelésnek a szerepe, hogy javítsa az agykéreg vérellátását, illetve megelőzze az agyvérzés kialakulását (vértolulás);
– szív neurózis és ingerlékeny állapotok érzékelhető aritmiával.


A Cardiovasc segít a visszérgyulladás és általában a trombózisok esetén – a Ginkgo Biloba kivonat, ami a Cardiovasc-ban megtalálható gátolja a trombociták (azok az elemek a vérben, amelyek felelősök a vérrögök keletkezéséért) aktívvá válását, ami csökkenti a trombózisok kialakulásának lehetőségét. Ennek a betegségnek a megelőzéséhez, illetve a visszaesés megelőzéséhez is napi 3 alkalommal kell egy tablettát kell bevenni.

A Cardivasc olyan segítő, amely a szívizom ischaemiájában segít, az érelmeszesedés esetén – a Cardiovascnak értágító hatása van, csökkenti az ütőerek nyomását és ez által gátolja az infarktus kialakulását. Sőt, mi több, a Ginkgo Biloba levelekben levő flavonoidok megakadályozzák a koleszterin és trigliceridek oxidálását az ütőerek falán, megelőzve így az ütőerek falán keletkező lerakódásokat, amelyek elszűkítik a vérerek lumenját. Napi 3 alkalommal kell egy tablettát kell bevenni.

A Cardiovasc megszabadít a hideg kezektől és lábaktól(perifériás keringés zavarai) – A Cardiovasc alkalmazása a német étrendkiegészítők kormányzati felügyeleti szerve (“Comisia E”) szerint kétségtelenül jó hatással van a perifériás vérkeringésére, az ütőerektől a hajszálerekig minden szinten. Tehát, a Cardiovasc-al való kezelés csökkenti a hideg okozta diszkomfort érzést, a fertőzésekre való hajlamot (hülések), húgyúti fertőzéseket és a fagyások lehetőségét.

A Cardiovasc-ban található lecitint évtizedek óta használják az olyan betegek kezelésére, kiknek magas a koleszterin szintje. Ez a szer ellenőrzi a tápanyagok keringését a sejtekben, és megelőzi a zsírok felhalmozását az ütőerekben, a szív ereinek falán és az agyban. Ezért a szójalecitint a szív- és érrendszer egészségének megtartásában ajánlják.


Hogyan segít a CardioVasc

Emberek ezrei világszerte rendkívül meg vannak elégedve ezzel a termékkel.
Alább néhányuk véleményét olvashatjuk, melyekben a CardioVasc-al történő kezelésről és az eredményekről számolnak be.
“Szerencsém volt ezzel a termékkel!” – Tibor
“Én az orvos javallatára vettem CardioVasc-ot, ő ugyanis azt mondta, hogy próbáljak ki valamilyen növényi alapú készítményt. Az eredményeim nagyon jók lettek már egy 2 hónapos kezelést követően is.”
“Nincs meg az a kézügyességem az íráshoz!” – Attila
“Én a feleségemnek vásároltam CardioVasc-ot, mert nagyon sok éve gondjai vannak, és a tünetek szemmel láthatólag enyhültek. Nagyon hasznos ez a termék.”
“Nincs már több gondom a koleszterinnel” – Péter
“Fiatal korom óta gondjaim voltak a koleszterinnel, mindenféle terméket kipróbáltam már, de semmi sem volt hatékony. Kíváncsiságból vásároltam én is CardioVasc-ot, és abban a kellemes meglepetésben volt részem, hogy a koleszterin szintem csökkent. Most már biztosan tudom, hogy ez egy jó termék, nem fogok egyebeket próbálgatni.”
“Fájdalom éjjel-nappal!” – Judit
“Gratulálok! A Cardiovasc segített megszabadulni a tünetektől, amelyekkel már nagyon hosszú ideje küzdöttem. Nekem ez megmentés volt!”
“Fájdalmas kezelések!” – Erika

“A Cardiovasc a legjobb választás a 100%-ban növényi eredetű termékek tekintetében. Segített csökkenteni bizonyos tüneteket, most sokkal könnyebben viselem a tényt, hogy beteg vagyok! Köszönöm!”

Nincs mit veszítened, ha kipróbálod ezt a terméket. 100%-ban természetes és nincs mellékhatás vagy ellentétes hatás!

Vigyázzon az egészségére, mert a problémák súlyosbodhatnak addig amíg krónikussá is válnak.
A CardioVasc termék 100%-ban növényi eredetű és hosszútávú eredményt biztosít.

100% biztonságos vásár
A terméket fizetheti az átvételkor, ami védi az esetleges problémákkal szemben. Az Ön adatai teljes biztonságban vannak!

A Cardiovasc a szív- és érrendszer normális működését segíti!

Már egy hónap használat után sokkal fiatalabbnak fogja érezni magát!

A Cardiovasc 100%-ban természetes és a szív- és érrendszer erősítője, segíti a szervezetet a veszélyes szabad gyökökkel szemben vívott harcában.

Én is egészséges szívet szeretnék! Én is szeretnék rendelni!

Mindezekben a szív- és érrendszeri betegségek esetében minden kezelő orvos elismeri a galagonya jótékony hatását, értékelve a beteg szívet stimuláló hatását és az összehúzó erejének növekedését, főleg a infarktus utáni állapotban. A szív degeneratív megbetegedéseikor megakadályozódik a kalcium ionok behatolása a szívizomba, ezt követően újra megkezdődik a szívizom optimális táplálása.

Az alábbiakban megtalálhatóak külön-külön az összetevők jótékony hatásai:

A galagonyának többféle jótékony tulajdonsága van annak függvényében, hogy a virágjáról, leveléről vagy gyümölcséről beszélünk.
Első sorban megjegyzendőek a szív- és érrendszerre gyakorolt hatásai: értágító hatású főleg a koszorú erekre és perifériás erekre nézve, vérnyomás csökkentő hatásúak, szívritmus-csökkentő hatás, szíverősítő, illetve a flavonoid összetevőknek köszönhetően tonotrop hatása van a szívizomra. A központi idegrendszerben nyugtató, görcsoldó és enyhén hipnotikus hatást fejt ki. Ezeken kívül hörgőtágítóként, lázcsillapítóként és légzésserkentőként is hat.

GALAGONYA GYÜMÖLCSE POR FORMÁJÁBAN
Azt beszélik, hogy orvosok százai úgy látják, hogy a magas vérnyomás legjobb gyógyszere a fokhagyma. Senki se tudja pontosan, hogy mi okból. Egyes orvosok azt gondolják, hogy a fokhagyma kitágítja az ütőereket, ez által csökkentve a nyomást. Mások a különböző fertőzések kiküszöbölését említik, és ez által csökken a magas vérnyomás. Mégis, egy biztos: a vérnyomás csökken.

PORÍTOTT FOKHAGYMA FEJ
A Ginkgo Biloba segíthet a vérrögök kialakulását megelőzni és segít egy egészséges keringési rendszer fenntartásában.

GINKO BILOBA LEVÉLKIVONAT PORÍTVA
2012 novemberében az Amerikai Szív Egyesület azt ajánlotta mindazoknak, akiknek magas a koleszterin szintjük, hogy fogyasszanak több szójában található fehérjét (hozzávetőlegesen 25-50 g/nap) az állati fehérjék helyett. A kutatások során bebizonyosodott, hogy a szójában levő fehérje csökkenti az LDL “rossz” koleszterin szintet, valamint a vér triglicerid-szintjét.
SZÓJA LECITIN POR

 

Itt található szak-cikk a Q10 szív-vitaminról>>>

Itt található szak-cikk a Ginkgo Biloba “agyfrissítőről”>>>

Fokhagyma 11 előnye bizonyított szak-cikk kapcsolódó>>>


 

 
 
error: Content is protected !!