Gyurcsány Ferenc beszólt Márki-Zay Péternek

Gyurcsány Ferenc beszólt Márki-Zay Péternek

Nincs ez rendjén – üzente meg a DK elnöke.

“Dolog van. Dolga van minden DK-s támogatónak, dolga van sok ellenzékinek. Tíz év óta hallhatjuk a Fidesztől és köreitől, hogy alávalók vagyunk, hogy velünk a haza tönkremegy, hogy egyáltalán: Gyurcsány”- kezdte hétfő délelőtti Facebook-bejegyzését a Demokratikus Koalíció elnöke. A volt kormányfő szerint ezt már megszokták, küzdenek ellene és benne van a pakliban.
 
“De most az történik, hogy az ellenzék egy része Márki-Zay Péter vezetésével is úgy akar kormányt váltani, hogy annyit mond: Gyurcsány. Esetleg hozzáteszi, hogy Dobrev. Nincs ez rendben”
-folytatódik a bejegyzés.

 

Úgy véli, ezzel nem az a baj önmagában, hogy így nem lehet kormányt váltani, hanem az, hogy így “magunkra vesszük ellenfeleink gyalázatának egy darabját”.  Ne engedjétek. Nem én miattam. Nem a DK miatt. Magunk miatt, mindőnk miatt, hazánk miatt. Jobb ezt most megállítani” – zárta sorait Gyurcsány Ferenc.


Kispest szocialista polgármestere is Dobrev Klárát választotta

“Hát akkor hajrá Dobrev Klára!” – ezzel a kommentárral osztotta meg Kispest MSZP-s vezetője, Gajda Péter, hogy ő is a DK miniszterelnök-jelöltjére voksolt. A politikus nincsen egyedül: Józsefváros párbeszédes alpolgármestere, Erőss Gábor és Újbuda ugyancsak párbeszédes alpolgármestere, Barabás Richárd szintén Dobrev Klára mellett tette le a szavazatát.

error: Content is protected !!