Hadházy Ákos konzultációs ívek gyűjtése, rabszolgatörvény

Hadházy Ákos konzultáció gyűjtése

A különbség az hogy a kormány
kiadja a konzultációt, a Hadházy beszedi azt.

Szél Bernadett és Hadházy Ákos független képviselők arra kérik az embereket, hogy küldjék el nekik a kitöltetlen nemzeti konzultációs íveiket. Az így indított mozgalommal kívánják jelezni, hogy sokaknak nem tetszik a párbeszéd imitálása, a konzultációnak álcázott propaganda. A kormány ezúttal 13 kérdést küld ki a lakosságnak.
Hamarosan bedobják a postaládába a „nemzeti konzultáció” íveit. Propaganda helyett beszéljünk a valóságról! Hogy miről konzultálnánk mi?


A kérdések nagy része a járvány elleni védekezésről szól – akarja-e, hogy Magyarország védekezzen, például kellenek-e védőfelszerelések. Hadházy és Szél képviselők szerint a nemzeti konzultációk csak propagandaeszközök, sugalmazott kérdéseikkel csak reklámnak jók, alkalmatlanok valódi társadalmi párbeszédre, és nem az országot érintő legfontosabb ügyekről szólnak.

Mindketten hangsúlyozták, hogy nem szimpatizánsi adatbázist gyűjtenek: nem kíváncsiak rá,
hogy kik küldik el az üres íveket, nem tartják meg a borítékokat,
semmilyen nyilvántartás sem készül
a feladókról. Abban sem akarnak versenyezni a kormánnyal, hogy hozzájuk hány darab ív kerül,
mert a kormányzat számai ellenőrizhetetlenek. 

Az akció arra jó, hogy kifejezhessék az ellenérzéseiket azok, akik ezt szeretnék.
Megmutathatjuk, hogy nem tűrünk némán, nem vonulunk a vágóhídra, mint az állatok – mondta Hadházy.
Szél Bernadett tudatja rengeteg elfojtott érzés, indulat van az emberekben, amit valahogy békésen, de határozottan ki kell fejezni, például most egy levél feladásával.
Szél – Hadházy szerint lenne miről konzultálni egyébként, például a paksi bővítésről, vagy a Budapest-Belgrád vasútról, amelyek szemben a nem létező Soros-terv-el valóban adósrabszolgaságba sodorják meglátása szerint az országot. Vagy szívesebben konzultálna a munkaügyi törvények további lazításáról, amit rabszolgatörvény 2.0-nak nevez, és amiről a kormány nem hajlandó a szakszervezetekkel beszélni. Vagy arról, hogy a kormány “különleges gazdasági övezetek” létrehozásával elvenné a települési önkormányzatoktól a nagyobb ipartelepeket, vagy az új NAT-ról, az egészségügyi dolgozók fizetéséről, a korrupcióról, a jogállamiságról, a propagandára költött milliárdokról.
A képviselők aktivisták segítségét is várják, akik a környezetükben több ívet is összegyűjtenek, és egyben feladják őket, augusztus 15-ig.

Adatok fentiekhez, az íveket ide küldhetik:

Tisztességes és Igazságos Társadalomért Alapítvány (TITA)
1401 Budapest, Pf. 152.
Aki helyben gyűjtést vállal, kérjük, itt jelentkezzen:
kapcsolat@valodikonzultacio.hu
👉 Egyre bővül a leadópontok listája is, hamarosan közzétesszük, hol lehet leadni személyesen az íveket.
Fontos, hogy a kormány által küldött borítékot, amin név és cím van, nem kérjük, ezeket az adatokat nem szeretnénk kezelni!

forrás: Szél Bernadett és Hadházy Ákos, a konzultációs ívek gyűjtéséről

error: Content is protected !!