Hadházy Ákos autós tüntetés sok büntetés a demokráciáért-

Hadházy Ákos autós tüntetés sok büntetés a demokráciáért-

Több mint ötmillió lehet a büntetés, Hadházyék felhagynak a dudálós tüntetésekkel

Ehelyett kitalálnak valami mást.
Akik az egyre erősebb rendőri vegzálás ellenére a Lánchídnál tiltakoztak, Önökért tették.
Önökért kanyarodtak oda hetente sokan, akik közül körülbelül száz honfitársunkat Orbán utasításra, törvénytelenül megbírságoltak. Miközben egy őrült

száguldozó megússza 100 ezres bírsággal, egy EU-s zászló kilógatását az ablakon 150 ezerrel akarják büntetni. A dudálás az egyetlen olyan eszköz volt, ami megfelelt mind a járványvédelmi megfontolásoknak, mind a törvénytelen állam törvényeinek. Jogorvoslati lehetőség van, el is fogunk menni a falig, de most ezeknek az embereknek szüksége van az Ön támogatására.


A kürtölésre adott rendőri válasz megmutatta, hogy Orbán egyetlen dologtól fél: a szolidaritástól.

Hadházy Ákos autós tüntetés sok büntetés a demokráciáért-

Hadházy Ákos autós tüntetés sok büntetés a demokráciáért-

Attól, hogy magyarok nyíltan és elszántan kiállnak egymásért. Hagyhatta volna válasz nélkül néhány száz magyar ember elkeseredett véleménynyilvánítását, de nem tette. Az, hogy ennyi rendőrt küldött, megmutatta, hogy igazuk volt azoknak, akik hétfőnként a Lánchídhoz kanyarodtak. Mert Orbán retteg attól, hogy az emberek egyszer elindulnak egy irányba és a hangjukat hallatják.

Retteg attól, hogy az ellenzék 10 év után mást is tesz, mint interpellál a „parlamentben” és a megmaradt egyetlen esti politikai tévéműsorban ejnye-bejnyézik.

A kórházak kiürítését nem tudtuk megakadályozni, de örökre hálás leszek azoknak a honfitársaimnak akikkel együtt megmutathattuk, hogy nem mindenki nézi néma beletörődéssel a kormány ámokfutását. Akik hétről-hétre arra kanyarodtak, tudták azt, ha egy tiltakozás eredménytelen, akkor nem az a jó döntés, hogy abba kell hagyni. Nem fogjuk abbahagyni, de rendezzük sorainkat és ellátjuk „sebesülteinket”.

„Az igazság az, hogy nem érezném helyesnek, ha úgy kérnék embereket újabb véleménynyilvánításra, ha nem tudnám biztosan, hogy segíteni tudunk majd az esetleges törvénytelen büntetések kifizetésében. Ezért fordulok Önökhöz segítségért: bízunk benne, hogy a jogi út végén a bíróság eltörli ezeket a büntetéseket, de ha mégsem így történne, nem hagyhatjuk magára a megbírságolt embereket. Azt viszont megígérhetem, hogy – ha más módon is, mint a kürtölés – nem fogunk hallgatni. Aki azt hiszi, hogy a parlamentben elmondott szónoklatokkal bármiben is megállíthatja Orbánt, az iszonyatosan nagyot téved” – írja Hadházy.

“Nem fogjuk abbahagyni, de rendezzük sorainkat és ellátjuk „sebesülteinket”.
Jómagam nem fogok akkor sem fizetni, ha valamiért a bíróság nem nekünk adna igazat, inkább közérdekű munkával ledolgozom majd a büntetést. Azonban ez nem várható el mindenkitől. Ha Önnek lehetősége van, kérem támogassa a tiltakozókat, ezt az alábbi módokon teheti:”  mondja Hadházy Ákos

Tisztességes és Igazságos Társadalomért Alapítvány
 Bankszámlaszám:
10700378-71599933-51100005

Forrás Hadházy Ákos Facebook oldala

 

Hadházy Ákos autós tüntetés sok büntetés a demokráciáért-

Hadházy Ákos autós tüntetés sok büntetés a demokráciáért-

error: Content is protected !!