Hogyan élt 110-évet_férfiÚgy gondolom érdemes egy már valóban hosszú életet megélt ember tanácsira figyelni.
A következőkben megtudhatjuk Bernardo LaPallo Arizónai férfi rövid élettörténetét minek köszönheti hosszú életét. Talán a név nem mond sokat, és nem teszi ezt a történetet vonzóvá, de mit szólnál hozzá, ha magad is meggyőződnél a videó bemutatás alapján, aki valóban 110 éves férfi. (Ma már 113 éves lett azóta – 2015-ben.)

Ebben a cikkben lehet olvasni és közvetlenül tőle hallani is, mi a titka Bernardo-nak.   Elmondása szerint 5 élelmiszernek köszönheti hosszú életét.

Ez a 110 éves férfi még soha nem volt beteg életében, ahogy magyarázza.
A lényeg, hogy egészséges maradjon, bio élelmiszereket és zöldséget lenne célszerű fogyasztani mondja, ez a 110 éves férfi.
A következő videóban, Bernardo elmondja, hogy ő is használt egy recept a hosszú élettartam, amit tanult az apjától, aki 98 évet élt.
Szerinte, ha hosszú életet akar élni, akkor kell bioélelmiszereket és zöldségek fogyasztani annak érdekében, hogy egészséges maradjon.

Arra is rámutat, az alábbi 5 élelmiszerféleség, alapfeltétele a hosszú élet:

  • Fokhagyma
  • Méz
  • Fahéj
  • Csokoládé
  • Olivaolaj

Ez az 5 élelmiszer nagyon gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban, és ez nem furcsa, hogy ezek az élelmiszerek segítettek Bernardo-nak egy ilyen hosszú életet élni.A videón, ez a 110 éves férfi (most 113 éves 2015) arról is beszél, gyakran nem veszik figyelembe a mentális egészséget. Azt mondja, megoldására lehetőség pl. keresztrejtvény fejtés és olvasás.

A könyvek egyik legjobb tevékenység, hogy az emberek szabad idejükben, vigyázzanak a mentális egészségükre.
Ez nem egy mindennapos élethelyzet, hogy a jó megjelenésű 110 éves férfi ennyi évet élt meg.

Természetesen mind az mellet, hogy teljesen alátámasztott szakirodalom alapján is a fent említett élelmiszer anyagok, kiegészítésre mégis szükség lehet, amit pótolni fogok a második részben.

J.Dzs.Schawarcz

Forrás: yourfoodcorner

error: Content is protected !!