Brüsszelben tartják a Gyurcsány-film nemzetközi bemutatóját

Brüsszelben tartják a Gyurcsány-film nemzetközi bemutatóját

Az alkotók szerint krimi, magyar politikai thriller az Elk*rtuk, és továbbra is keveslik a hazai vetítési időpontokat.

Orbáni film Orbáni hazugságokkal, napi ötször! - A Gyurcsány-film amit a világnak kell látnia bemutatót Brüsszelben!

Orbáni film Orbáni hazugságokkal, napi ötször! – A Gyurcsány-film amit a világnak kell látnia bemutatót Brüsszelben!

Külföldön Brüsszelben fog debütálni az Elk*rtuk című film nemzetközi premierje, és azt követően forgalmazzák majd világszerte, sőt a két legnagyobb streaming szolgáltatóval is folynak a tárgyalások – közölte a Magyar Nemzet című lappal Helmeczy Dorottya producer.

Elmondta: minden olyan platformon elérhető lesz a film, amely egy film számára felmerülhet.
Az alkotók továbbra is nehezményezik azonban, hogy a hazai mozik szerintük alig játsszák a Gyurcsány-filmet, a 2006-os őszödi beszéd története köré kanyarított művet, amelyet krimiként, magyar politikai thrillerként hirdetnek.

 

A producer különösen a fővárosi tulajdonú Budapest Filmre neheztel, mondván, „hat mozija van, azonban csak egyben fogják játszani az Elk*rtukat napi három vetítésszámmal”.

Hozzátette: lépésről lépésre haladnak a mozikkal folytatott tárgyalásokkal, hiszen a Cinema Cityben is játszani fogják a filmjüket, amely szerintük felvehetné a versenyt az új James Bond-filmmel. Itt is kifogásolta, hogy a „a nyugati filmet” napi 27-30 alkalommal vetítik, addig az Elk*rtukat csak ötször.
Nem akarnak a véletlenre menni az biztos. Másfelől akkora hazugság cunami van mögötte, amire csak Orbán képes.

 A Népszava viszont már október elején beszámolt arról, hogy a multiplexek is vetíteni fogják a Gyurcsány-filmet, de a másik producer, Kálomista Gábor mégis azt kommunikálja, sok pesti mozi politikai okból nem fogja vetíteni a művet. 

 

error: Content is protected !!