Istent játszik, Istennel kapcsolatban, Jézus veled van, Jézus szeret Téged, Jézus föláldozta magát, Az újra születésben hívőknek mondom, az újra születés, ha minden olyan oké lenne, akkor nem kellene, most neked félned. Akkor mitől félsz, ha újra születsz biztosan, és erről tudni is fogsz majd.
Be tudod azonosítani magad, a mai énedet, a holnapi újjá született éneddel?
Ne magyarázd meg!
Ha ez olyan totál biztos lenne, és ha Te tudnál is róla, amikor Te újra születsz, akkor miért félnél.
Értelmetlen lenne.
Hol van az a rengeteg ujjá született ember?

Miért nem adnak jelt magukról? PL. Visszajöttem a túlvilágról, kinek kell a legfrissebb információ.
Találkoztál ilyennel? Nem ugye? A mestered találkozott? Nem ugye?
De tud olyant, akinek sikerült, de az éppen már szintén halott.
Szóval mutass embert, aki visszajött.

Vannak igék, akik ezt hirdetik, és vannak, akik mást hirdetnek.
Biztosan a Te ige hited a jobb, a biztosabb, a megfellebbezhetetlen, mindenki másétól?
Persze ugye? Mert Te abban hiszel!
Mert rohadt fájdalmas lenne, ha most ráeszmélnél, hogy talán még sem?
Tedd föl a kérdést, amiben én hiszek, miért biztosabb, mint aki másban hisz?
Mert olyan nagyon hitelesen mondja az előadód? A másé is!
Mert hiszel az előadódban, a lelki pásztorban, a guruban? A másik is hisz az övében.
Akkor mi lenne az a döntő bizonyíték, hogy Neked, a Te vallásodnak van igaza, a Te hited az egyedüli üdvözítő?
Most levezetsz, egy bemagolt logikai okfejtést, amit elmerendszerű szinten megtanultál és előadod profin, mert bevágtad.


ISTEN ELŐTT MINDEN EMBER EGYENLŐ
Abszolút nem érdekli a földi hova tartozásod, pozíciód, mennyire vagy itt dicsőítve, lehetsz egy sztár, lehetsz miniszter elnök, a föld ura. A véged ugyanaz, mint minden más legegyszerűbb emberé. Vagy legtöbbször rosszabb.
Másfelől Isten nem annak terem ott, aki róla a legprofibban tud szónokolni. Őt ez abszolút hidegen hagyja, sőt, ha csak ennyit tudsz, akkor meg is vet téged, mert hazudsz.
A legborzasztóbb, amit ma elkövetnek a gyülekezetek, – pl. sok gyorsított eljárással lett papok – ,hogy Istennel hazardíroznak és szédítenek embereket, hogy Istennel milyen szuper kapcsolatban vannak.
Amikor Te egy ilyen gyülekezetben vagy és békében jól, megkönnyebbültebbnek érzed magad, az nem azért van, mert a vezetőd Isteni kapcsolatban van, hanem az összegyűlt tagtársaiddal azonos rezgésbe kerülsz, a rezgések összegződnek és ez váltja ki azt a kellemes békés nyugodt állapotot. Ez még nem Isteni kapcsolat, ezt számtalan más módon is elérheted.
A vezető csak eszköz ebben.
Ha szabotálnátok az előadás hangulatát, vagy neki állnátok vitatkozni, mint otthon a társaddal akkor egészen biztosan a végére nem lenne az a béke állapot érzésed, mint egyébként. Tehát elsősorban Tőled függ hajlandó vagy elengedni, átadni magad megélni a saját létezésedet vagy nem. Ha nem tudod, magad átadni, akkor a guru ebben keveset fog tudni tenni.
Helyetted senki nem tudja a békéd megteremteni, mint kizárólag csak Te magad. Ehhez mindenki más csak asszisztál.  Az életnek ez a csodája.
Mindenki elölről kezdi, a legeslegelejéről. A teljes evolúción, egy életünkön belül keresztül megyünk. Nem azonos eredménnyel, de végig megyünk.

Még a mindenkori élők közül senki nem tudta Isten semmilyen létezését bizonyítani. Logikai okfejtések vannak, rengeteg formában, de melyik igaz?
A holtak közül még senki nem jött vissza, hogy én ujjá születtem.
A hit és a tudás között az a különbség, hogy amiben hiszel, azt még nem tudod, amit tudsz, abba pedig nem kell hinned, csak tudomásul venni a tudásod.
Egyszer egy, az egy. Ebben nem hiszek, hanem tudom, mint sok mást.
Most azt hiszed a hit ellen beszélek. Nem, csak, az ellen, hogy fogadjuk el egymás hitét, és ne akarjuk rábeszélni egy másik hitre.

BÁRMI IS LEGYEN A VALLÁSOD, A LEGFONTOSABB, HOGY LEGYEN HITED
Amikor valamit nem lehet igazolni, bizonyítani, akkor kell a hited.
De hit kell, legyen! A másik alapvető kitétel, hogy magadon felüli.
Most bár ki csattansz az erődtől, és büszkélkedsz, a hatalmas önbizalmaddal, de holnap minden egy csapásra megváltozhat. Ha valami megérint, megingatja az egészséged, baleset ér, egyszerre észre veszed, hogy kevés vagy Te ahhoz, bármennyit tréningezel fizikailag, hogy ne ijedj meg. Sőt adott esetben, ha a baj akkora, azonnal pánikba esel. Hangsúlyozom ez nem fizikai kérdés. Ha nem hiszed, ne hidd.
Sokan voltak már ilyen nagy önbizalommal és egy pillanat alatt összeestek.
Ha nincs hited egy magasabb transzcendens létezésben, akkor bajban leszel nagyon.
Itt voltak a sportolói halálok. Edzettek, orvosi ellenőrzés alatt álltak, mégis tragédia lett a vége.
Tudom, itt lehet mondani sok mindent, egy a lényeg, ha valakinek meg kell hallani, akkor azon az Isten sem segít, hiszen Ő viszi el.
Ez a földi élet létezésének legmagasabb szintű végső tanulása, tapasztalása.
Én nem veszek fel mai divatos műneveket, Isten létezésében hiszek. Ebbe nem megyek bele, mert innétől csak vita következne, aminek semmi értelme nem lenne az intellektuális okoskodáson kívül.
Ebben nagyon sokan nagyot tudnak alakítani. Határozottan tudja van Isten, Hol van, és álltalába ha hívja megbeszéli a napi problémáját vele.
De ha ilyen jó haverok, akkor egyáltalán miért lenne bármi baja?
Egy kisebb főnök is sok mindent elintéz, bár nem a világ Ura és Teremtője.
Isten vitában nem ment bele a világ legelső ismert legnagyobb megvilágosodott ember sem.
Ma minden második ember gyakorlatilag istenről úgy beszél, mintha napi haveri kapcsolatban lenne, miközben legtöbbnek éppen közülük, romokban van az életük.
De váltig állítja, hogy Istennel naponta beszél, csak miért nem rendezteti az életét, miért csak cseverészik vele?
Uram, mond meg mit tegyek? És Ő megmondja.
Isten mégis van, de ha tudnám ilyen beszélgetésekre hívni, amikor úri kedvem tartja, akkor most nem gépelnék itt.
Azonban, amikor bajban voltam, valóban tőlem függetlenül tudta, hogy segítségre van szükségem, és erre nyitottá tudtam lenni, abban az adott pillanatban. De ezt nem tudom akarati módszerekkel, megismételni. Hozhatnánk sok ismert módszert, pl. a bio energetikusok, reikisek nem isteni sugallattal, vagy erővel gyógyítanak. Ők egyszerűen az univerzum energiáit hasznosítják, közvetítik. De sokak jobb szeretik az Istent megint belevonni, mert úgy fenomenálisabb.

AKI ISTENNEL KAPCSOLATBAN TUD LÉPNI, AZ HOLTAKAT TUDNA FELTÁMASZTANI!
Te azt tudod elintézni, amilyen emberi kapcsolataid vannak. De ezek emberi dimenzióban lévő kapcsolatok és intézkedések, még ha maga a miniszterelnök segítene is.
Ha az Istennel lenne kapcsolatod, akkor Isteni kapcsolatod révén, nyilván Isteni cselekedeteket tudnál végrehajtani.
Ha ilyet nem tudsz, akkor nem vagy Istennel kapcsolatban, legalábbis nem olyan szinten, ahogy ezt előadod a könyvek alapján.
Ha tudnád: „Istennek nevét hiába szádra ne vegyed”,akkor nem dicsekednél ebbéli képességeddel, nem írnál róla könyvet. Jézus még arra is óva intett, hogy az imádsággal, amikor Isten felé fordulsz, akkor is csak magadban és ne lássák, hallják mások. Ezzel szembe, mi a nagy gőgtől nem tudjuk hova legyünk Isteni tudásunkkal és kapcsolattartásunkkal.
A könyvek sora jön ki az angyalokkal, Istenekkel, boszorkányokkal, mágiákkal, ki tudja mivel még.
Egy biztos a legmagasabb orvosa tudomány is csak segíteni tudja a tested-lelked gyógyulását, a javarészét, a testünk-lelkünk intelligenciája teszi. Ebbe semmilyen csoda orvos nem tudna segíteni. Egy sebvérzésbe belehalsz, ha a seb forradásáról nem gondoskodna a tested intelligens csodálatos működése. Ez az igazi művészi, mesteri alkotás. Maga az ember. Mi vagyunk az élet csodája, és Te keresed a csodát az egész világban, hogy hol van. Ott vagy Te. Te vagy a csoda. Ettől nagyobb csoda, hogy ilyen tökéletesen működsz évtizedeken át, semmilyen ember alkotta technika nem képes, pláne ilyen rombolás ellenére!!

J.Dzs.Schwarcz

error: Content is protected !!