Itt van az új Orbán Viktor, aki veszélyesebb lehet, mint a régi

Itt van az új Orbán Viktor, aki veszélyesebb lehet, mint a régi

Márki-Zay olyan eszeveszett gyűlöletet korbácsolt fel, ami az
ellenzéki összefogást is szétverheti. Az ő igazi ellensége a
balliberális oldal, akiket most felhasznál, aztán pedig
keményebben
fog üldözni, mint Orbán.

„Márki-Zay Péter felrúgta az ellenzéki szövetség írott és íratlan szabályait, amely szerint az előválasztás nem vérre megy, nem használnak a jelöltek egymás ellen tisztességtelen és nemtelen eszközt.

Márki-Zay olyan megosztást hozott létre, és olyan eszeveszett gyűlöletet korbácsolt fel, méghozzá a liberális baloldalon belül, ami az ellenzéki összefogást is szétverheti, és a baloldali szavazókat az Orbán elleni választástól távol tartja. Ilyen gyűlöletet Márki-Zay Péteren kívül csak Orbán Viktor szabadított Magyarországra. Ez ijesztő és figyelmeztető jel.

A baloldali szavazatokat azonban úgy tudja maximalizálni, ha a liberális baloldal győztesét totálisan hitelteleníti, alóla pártja és a baloldal szavazóit kihúzza, és az egész balliberális oldalt létezése legsúlyosabb identitásválságába, meghasonlásába és önmegtagadásába kényszeríti, amikor egy Orbánhoz hasonló jobboldali jelölt támogatására veszi rá.

Ez a baloldal legsúlyosabb válságát idézte elő, mert a baloldal egy része elhiszi, hogy Márki-Zay egy jó taktikai húzás, más részük viszont látja az újabb jobboldali akarnok és zsarnok személyét benne, és nem akar egy jobboldalira szavazni.

A hamisságra jellemző, hogy Márki-Zay azt mondta, hogy »Jézus Krisztus is baloldali volt«, ami felveti azt a kérdést, hogy akkor ő, mint Jézus Krisztusban hívő ember, miért nem baloldali? Jézus Krisztus baloldali, de ő jobboldali.

Ez hogyan lehet? Úgy, hogy Márki-Zay eteti a baloldalt, azt hazudja nekik, hogy az ő jobboldalisága olyan, mintha baloldali lenne, de azért mégsem az, mert azért ő mégiscsak egy jobboldali. Kommunistázni tud, de a “fasiszta” szó még nem hagyta el a száját. Elhitette, hogy el kell számoltatni a 2010 előtti ballib kormányokat, és baloldaliak tapsolnak neki. forrás Népszava.us

 

Ilyen pusztítást Orbán óta még

senki nem végzett a magyar közéletben.

Ennek az embernek nem Orbán a legfőbb

ellenfele (csak annyiban, hogy a

hatalomvágyának útjában áll),,

az ő igazi ellensége a

balliberális oldal, akiket most felhasznál,

aztán pedig keményebben fog

üldözni, mint Orbán.” 

A legaljasabb egész nemzetet átvágó propaganda>>>

error: Content is protected !!