Kádár nem hordott golyóálló mellényt

Kádár nem hordott golyóálló mellényt

Te Viktor! Hahóóóó! Te! Kérlek segíts már..
Én most hol a facomban élek???! Valami feudális társadalomban?
Jobbágy lettem? Lesz tized is??? Kérlek a régi haverságunkra tekintettel segíts már…

. Miénk, a Magyar népé. Én emlékszem mikor építettük. Még kommunista műszakot is vállaltunk azért, hogy az ország villamos energiája olcsó legyen. Igaz akkor nem a Soros fióka Orbán Viktor kormányzott hanem Kádár János. Ő valóban a népének élt. Sosem felejtem el mikor azt kérdezte: ” És ez jó a melósnak?”

Tudod, volt szerencsém kétszer vele is találkozni… Hááát… Nem hordott mellényt és valóban úgy éreztük,hogy közülünk való. Mint anno te. A koszos ruháidban a zsíros hajaddal. Tudod, 88 ban mikor összetegeződtünk. Emlékszel rám???? Persze… Tudom.

Szóval Viktor. Jó lenne ha megértenéd. Paks a miénk. Nekünk termel. Bruttó kb 16 Forintért. Nem 230 Forint. Csak 16. Tehát ha azt mondod, hogy 50 Ft bruttó Kw/h az alap… De mivel elbactad az ország pénzét és baj van, ezért a túlfogyasztás felemeled 80 Ft ra… Akkor az működhet. De más. Nos az nem. 230 Ft de pláne nem.

Gáz. Nincs energetikai vészhelyzet. Putyin küldi a gázt. Ha eladni tudsz akkor biztosan van felesleg. Ha van felesleg… Akkor miért kellene nekünk Állampolgároknak közel ezer Forintot fizetni egy köbméterért??? Tudjuk, üres a kassza… Nem jön uniós pénz. Miért nem jön??? Miattad backi. Mert egy rohadt korrupt rendszert építettél ki.

Te. A Soros fióka.. Bizony. Egyedül te. Te engedted szabadjára ezeket a Mészárosokat Garancsikat Tiborczokat meg a tököm sem tudja kiket még.. Ez a te műved. Ők csak haszonélvezői a beteges agyad által kitalált rendszernek. Igen… Beteges. Ispánok. A 21. századi Magyarországon. Mi jön még? Király leszel??? Itt nem. Hidd el. Nem kerül a Szent Korona egy ilyen meghasonlott ember fejére. Tuti nem.

Mi történt veled??? Nem ilyennek ismertelek meg. Nem is voltál ilyen. Más akartál lenni. Demokrata. Bátor harcos. Nekimentél a Kádár rendszernek. Viktor!!! Ott voltam backi!!! Ott! Nagy Imre újratemetésén. Mikor elmondtad a beszédedet. Micsoda beszéd volt! A hideg futkosott a hátamon!

Tőled minden fideszes alapszervezet elhatárolódott félve a megtorlástól!! A belügyből jött a parancs telexen, hogy a Mező Imre úti temetőben a tömeget fel kell oszlatni. Minden megengedett. Láttam a telexet. Egy főhadnagy mutatta meg. Én vettem észre, hogy nincs aláírva. Baszki!!! Így nem lett a tömeg feloszlatva. A főhadnagyon múlt. Nem írom le a nevét mert itt és most lényegtelen.

Viktor… Miért nyúzod a népet? Meggazdagodtál. Mocskosul.. Igaz mocskos módon is… Rokonaid is meggazdagodtak. Apád, gyerekeid, vejed… Haverjaid… Mind… Nem elég baszki??? Te már nem fogsz soha komoly politikus lenni a világban. Neked annyi. Menj, fogd a vagyonod és tiplizz. Hagyj minket békén. Megoldjuk. Nem kell Gyurcsány sem. Vidd magaddal. Szövetségesed. Nélküle sosem nyertél volna. Érted???

Háborús vészhelyzet… Hol???? Csak nálunk??? A Lengyeleknél nincs??? Még a fehéroroszoknál sincs… Csak nálunk.. Persze, értem én. Így rendeletekkel tudsz kormányozni. De… Ez itt már nem elég. Sőőőt… Sok. Sok belőled. Túl sok.

Pedig megtehetted volna. Nem mégy el egy meccsre a 17 milliárdos luxusrepcsivel… És máris tudsz adni. Persze ehhez meg kellene találd magadban az embert… Amit valahol elhagytál a Magyar politika viharában…

Viktor… Háborús vészhelyzetben te komolyan megdupláztattad a fizudat? Ó hogy baccon meg téged egy talicska majom… Te megdupláztad … Nem a miénket. A magadét. Na meg adtál havi 650 ezret a 3 milliót kereső minisztereidnek… Baszki!!! Ez komoly????

Te… Szerinted mennyibe fog kerülni a vármegyék beiktatása??? Hány milliárdot kaszálnak rajta a haverjaid??? Háborús vészhelyzetben, energetikai vészhelyzetben és lassan itt a vészes pandémia is…

Tudod mi a szép az egészben? Saját néped nyúzod. Kizsigereled. Miközben nálad habzsi dőzsi van. Ez olyan kicsit Csaus… Romános…

Viktor… Szeretnél jót tenni az országgal? Mondj le. Menj el. Vidd a pénzed. Élj boldogan. Minket meg hagyj. Megoldjuk. Ha nem teszed meg.. A nép megdühödik… Neked annyi. Kár lenne érted. Én bírtam a fejed. Anno. 88 ban. Ott a Népstadion úton!

Pusszantalak!
Én.

 

forrás

 

error: Content is protected !!