Karácsony nagyon berágott konkrétan közölte a Fidesz politikusával menjen

Karácsony nagyon berágott konkrétan közölte a Fidesz politikusával menjen

Fidesznek megint nem sikerült az igazmondás.
A fékezhetetlen agyvelejű Hollik István a minap azon háborgott a Facebookon, hogy a belvárosban, csúcsidőben, pár száz métert gyorsabban lehet megtenni gyalog, mint autóval.

Ez valószínűleg a világ összes nagyvárosában így van, leszámítva azokat, ahol a belvárosba egyáltalán nem is lehet autóval behajtani. Egy újságírói kérdésre válaszolva azt javasoltam képviselő úrnak, hogy ilyen esetben esetleg szálljon ki az autóból és menjen gyalog.

Erre a Fidesz elárasztotta a Facebookot azzal a hazugsággal, hogy ezt én a budapesti autósoknak üzenem. Ez természetesen nem igaz. Budapesten sok dugó volt, Tarlós István főpolgármestersége idején ugyanis a másfélszeresére nőtt a városban az autóforgalom, viszont elmaradtak fontos beruházások, amiket most nekünk kell pótolni.

Zajlik a 3-as metró – az ország legforgalmasabb közösségi közlekedési infrastruktúrája – belvárosi szakaszának a felújítása és elkezdődött a pesti alsórakparté is. És a jövő héten a Lánchíd felújítása is abba a szakaszba lép, amikor már az autósok sem használhatják. Köszönjük a városban közlekedők türelmét!

A Fidesztől pedig azt kérjük, hogy szálljanak le a hazugságvonatról és menjenek a…, menjenek gyalog.

error: Content is protected !!