Karácsony szerint is vérciki az Orbán-fiúk 'Stop Karácsony' nevű petíciója

Karácsony szerint is vérciki az Orbán-fiúk ‘Stop Karácsony’ nevű petíciója

Országunk megrontói annyira berezeltek, hogy feltették a Gyurcsány-lemezt, amit az előválasztás kedvéért aktualizáltak Karácsony-ellenessé.

 

Orbán Viktor az ország kormányzása helyett iszonyatos energiát (és közpénzt) feccöl Karácsony Gergely lejáratásába. A fideszes újságokban egymást túllicitálva kárálnak a budapesti közbiztonság helyzetéről, szándékosan eltorzítva a valóságot, hogy rossz színben tüntessék fel a főpolgármestert. Pedig az igazság, jobban mondva a valódi felelős odaát van, Orbán és Pintér portáján.

„Félnek a fideszes fiúk, van is rá okuk”

– kommentálta a hecckampány újabb állomását Karácsony Gergely.
A bukott józsefvárosi csicska, Kocsis ‘Frusztrált’ Máté bejelentette, hogy a Fidesz szeptember 1-jétől petíciót indít Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! címmel. Ahogy Karácsony rámutat, Orbánék most sem tudtak újat villantani:

 

„Több mint tíz év teljhatalmú kormányzás után ennyire telik tőlük: ellenzékellenes kampányt indítanak azzal a kimagasló kreatív teljesítménnyel, hogy Stop Karácsony, ha jól olvasom. Ez igen, ez aztán a felelős kormányzás. Igaz, tényleg nagy a tét. Nekik is. Ők azért küzdenek, hogy szabadlábon maradhassanak. Mi meg Magyarország szabadságáért.”

 

A főpolgármester és kormányfőjelölt szerint az előválasztáson megmutathatjuk, hogy „okkal féltik a hatalmukat, a kivagyi, pökhendi, mohó és önző uralkodásukat.” Ne feledjük, hogy ez nem szimpátiaszavazás lesz, hanem a legjobb jelölt kiválasztásának demokratikus módja. Tétje pedig nem más, mint az arcátlan Orbán-kormány legyőzése.

Karácsony még arról is szót ejtett, hogy a lejártó-kampány helyett éppen ideje lenne, hogy a káoszkormány megálljt parancsoljon pl. az áremelkedéseknek, az érzéketlen járványkezelésnek, az egészségügy lezüllesztésének vagy éppen a közoktatás szétcincálásának.

error: Content is protected !!