Kiderült, kivel nyaralt titokban Zimány Linda

Kiderült, kivel nyaralt titokban Zimány Linda

Zimány magánélete soha sem kerülte el a média érdeklődését. Fiatal lányként szerepelt a V-Tech egyik videóklipjében, és az együttes énekesének, Kefírnek volt a barátnője.

2010 decemberében másfél éves kapcsolat után szakított, Kaló Dénes pókerjátékossal. Linda egy interjúban “komoly kapcsolatnak” nevezte az együttlétet. Még ugyanebben a hónapban Zimány és Dzsudzsák Balázs válogatott labdarúgó a Tabu TV bulvár csatorna díjátadó gáláján először vállalta fel nyíltan, hogy egy párt alkotnak. 2012. december 15-én a lapok megírták, hogy Zimány Linda, miután szakított Dzsudzsákkal, Kedves Ferenc milliárdossal volt együtt.

Zimány Linda Instagram oldalán az elmúlt napokban szebbnél szebb nyaralós képek jelentek meg, és most az is kiderült, hogy kivel utazott el a mesebeli Mikonoszra!

 

Zimány Linda egy fiatal influenszerrel, Budavári Fülöppel ment nyaralni, a rajongók pedig egyből elkezdtek találgatni, vajon mi is van kettejük között. Sokan ugyanis úgy gondolták, nagyon szép pár lennének együtt, és a fotókon is csak úgy izzott köztük a levegő.

Budavári Fülöp a Borsnak azonban most elárulta, hogy a pletykáknak nem sok alapja van:

„Lindával több éve barátok vagyunk, ez az utazás is most leginkább a munkáról szólt. Pár éve ismertük meg egymást, amikor egy közös projekten dolgoztunk, azután most, hogy a pandémia alatt mindketten otthon ragadtunk, sok időt töltöttünk együtt. A barátságunk sokkal bensőségesebb lett, de nincs köztünk több.”

Úgy tűnik, Zimány Linda egyelőre még egyedülálló és nem talált rá ismét a szerelem.

(Kiemelt kép: DFP)
error: Content is protected !!