Kiszel Tünde, sztár, ismert sztár, előitélet,

Kiszel Tünde, sztár, ismert sztár, előitélet,

Van egy-két sztár, akiről elég erős előítéletünk van, nem sorolok fel névsort, mindenki tud róluk. Ide sorolható talán Tünde is. Azért érdekes ezek a sztárok egyfelől valahogy csak-csak ismert sztárok lettek, másfelől mindegyik jobban él, mint esetleg sokkal jobban becsült kollégájuk. Az életben egy igen nagyon fontos kérdés a biztonságos jólét megteremtése. Nekik ez sikerült.

A belvárosban nagyon szép, frekventált helyen lakom. A gyönyörű, patinás polgári épület világörökségünk részét képezi.Lakásomba, ahogy belépünk, egy hosszú előszobát látunk. Az előszoba felett galéria van, alatta a térnagyobbítás miatt egy nagy tükör. Innét nyílik a kis konyha, valamint a fürdőszoba. Nagyon szeretem a fürdőszobámat. Csodálatosan van kialakítva. Spanyolországból hoztuk a csempét, melyen ókori motívumok vannak. Márványból van a beépített mosdó és a beépített szekrény, itt is a tükör dominál. A két szobánál egy közlekedő van, ahol a fotóim vannak.
Nagyon sok hírességgel készítettem fotókat és interjúkat.
Tudnál nekem néhányat említeni? pl. Sylvester Stallone, Luciano Pavarotti, Placido Domingo, José Cura, Demis Russos, Rychard Clayderman, Tony Curtis, de sok magyar színésszel is.

A kis közlekedőben egy nagy szekrényben találhatók a kazettáim műsoraimmal. Ahogy belépünk a nappaliba, tágas, világos, magas belmagasságú tér tárul elénk. Itt nagyon szép barokk szekrényt, komódot látunk. Ezeket a drága édesanyámtól örököltem. A szoba csúcspontja a gyönyörű, értékes velencei tükör arany kerettel, barokkos motívumokkal, jellemző figurákkal, angyalkákkal az oldalán. Ez az egyik kedvenc darabom.

Ahogy észrevettem, nagyon kedveled a tükröket. A lakásomban nagyon sok tükör van, szeretem őket, akárcsak a lámpáimat is.

Kiszel Tünde, sztár, ismert sztár, előitélet,

Kiszel Tünde, sztár, ismert sztár, előítélet,

A szoba közepén szép perzsaszőnyeg terül el rajta barokk asztal egy szép ülőgarnitúrával. A falon sok értékes kép díszíti a szobát. Ugyancsak szép vitrines szekrényt láthatunk régi tárgyakkal, emlékekkel.

Látom, kedveled a régi dolgokat, bizonyára gyűjtöd is őket?
Így van, szeretem gyűjteni a régi értékes tárgyakat, pl. a nagyszüleimtől kaptam egy szép rézmozsarat, petróleum lámpát. A gyűjteményemben porcelán babáim is vannak. Ha külföldön járok, mindig hozok emlékül tárgyakat.

Legutoljára hol jártál? 
Legutoljára Argentínában, Buenos Airesben voltam. Az RTL Klub A rettegés foka” új műsorát forgattuk, melyet a nézők áprilisban láthatnak. Nagy élmény volt számomra, egyúttal kihívás, sőt pszichológiai teszt is. Kíváncsi voltam, mi az, amit be merek vállalni, mi az, amit nem.


A másik szobádról is beszélnél, jellemeznéd?
A másik szoba, hálószoba, de egyben gyerekszoba is. Itt már modern bútorok vannak, melyek- nek szintén kedvelője vagyok. A hálószobában is van galéria. Úgy van kialakítva, hogy ott fenn aludni is lehet. A galérián van az írógépem, tulajdonképpen az ott az én kis kuckóm. Alatta szintén nagy tükrös szekrény, a franciaágy fölött ismét gyönyörű tükör díszíti a falat. A kislányomnak nagyon kedvesen egy gyereksarok van kialakítva, ahol boldogan játszik játékaival. 

Már kiderült, hogy sokféle gyűjteményed van, ám egyet még nem említettél, ami szintén a legértékesebbekhez tartozik. Elárulod nekünk?
Igen a fehérnemű gyűjteményeim. Közel 1000 darabból áll. Sok szép régi kézimunkázott, csipkével készült fehérnemű, amiket még dédanyáink hordtak. Hálóingek, ágykabátok, alsószoknyák, bébidollok, harisnyatartók, kétrészes együttesek, köntösök, stb. A Blikk készít egy árverést a leukémiás gyermekek megsegítésére, és egyik szép, értékes fehérneműmet én is felajánlom. Remélem, nagyon sok összeg befolyik, melyet e jótékony célra szánok a beteg gyerekek javára.

Kicsit beszéljünk most Rólad is. Pályádat hogyan kezdted? 
Csak összetömörítve beszélek róla, mert hosszú lenne. Fotómodellként kezdtem. Egy fotóművész szólított meg a strandon még gimnazista koromban. Készített rólam egy sorozatot. Azokból újságokban, plakátokon, posztereken jelentek meg fotóim. Utána voltam kint Németországban az RTL- csatornánál, a Tutti- Frutti népszerű műsorában, mely egy show- műsor volt. Igaziból ez hozta meg a sikeremet. Amikor hazajöttem, egy újságíró- riporter megkeresett. Kaptam tőle felkérést, feladatokat. Majd az egyik lapnak a háziasszonya lettem. Így kezdődött a pályafutásom! A Sikeres Nők Lapjának ma is a főmunkatársa vagyok. Ebben elsősorban híres, érdekes nőkről írok.

A TV-és pályafutásod mikor kezdődött?
A TV-nél 15 évvel ezelőtt kezdtem el dolgozni. Először az MTV-nél a „Halló Vasárnap! ” c. műsorában voltam szerkesztő riporter. Itt is nagy egyéniségekkel készítettem interjúkat, mint Papp Laci, Puskás Öcsi, Sinkovits Imre, Lukács Sándor, Melis György, stb. Utána a Szív TV-hez kerültem, ahol számos sztárvendéggel beszélgethettem, végül már hosszú ideje a Budapest TV-nél vagyok. Számtalan szórakoztató, kulturális, zenés műsort szerkesztek. Részt vettem egy opera összeállítású műsorban is a „Mi Muzsikus lelkek”címmel, ahol megszólaltak a hazai legnagyobb operaénekesek.

Ezek szerint Te nagyon szereted az operát, mint műfajt?
Igen, szinte az operán nőttem fel. Nagyon nagy útravalót kaptam drága szüleimtől, hálás vagyok nekik, hogy megszerettették velem a komolyzenét és az operát. Már kislányomat is, aki a szemem fénye, elvittem operába. Az ő jövőjét illetően, mindenben támogatni fogom, amihez kedvet érez és tehetséges hozzá. Az én nővérem, aki fül-orr-gégész adjunktus, a kislányom keresztanyja, nekem pedig a menedzserem, aki sokat segít a munkámban.


Az operán kívül a színházat is szereted. Színházban is játszottál?
Igen, játszottam a Pesti Színházban. Büszke vagyok rá, hogy Lukács Sándor partnere lehettem. A Ruttkai Éva Színházban Esztergályos Cecíliával játszottam együtt. 

Ma éppen a riportunk előtt az RTL Klubban egy reggeli műsorban szerepeltél. Az RTL Klub is sokat foglalkoztat? Így van, pl. a „Fókusz”- ban, a reggeli műsorokban , és már négy alkalommal voltam az „Esti Showder Fábry Sándorral” című adásban. Most lesz nemsokára, ahogy már említettük, „A rettegés foka”c. műsor és a reggeli adásban a „Csak csajok”- ban leszek műsorvezető.

Kiszel Tünde, sztár, ismert sztár, előitélet,

Kiszel Tünde, sztár, ismert sztár, előítélet,

Nagyon pörgős életed van. Kaptál egy felkérést is egyik szépségszalontól. Bővebben tudhatnánk róla?
Egyik XIII. kerületi szépségszalonnak leszek az „arca”. A „Krupincza” nevű szalon felkért, hogy fémjelezzem az ő szépségszalonjukat.

Van-e közeli barátod, akivel kellemesen telnek napjaid?
Igen, az én párom, akit nagyon szeretek, Sebestyén Hunornak hívják. A Kerozin együttes PR menedzsere. Tulajdonképpen a Kerozin együttes klipp forgatásán ismerkedtünk meg. Sokoldalú személyiség, újságíró. Így sok közös témánk van, sokat tudunk beszélgetni.

Távlati terveid, elképzeléseid, beszélnél kicsit ezekről is? Szeretném még sokáig szívvel-lélekkel szórakoztatni a kedves nézőket. Sok hírességgel szeretnék interjúkat készíteni, mind az írott sajtóban, mind az elektronikus médiában.

Bár nagyon sokat dolgozom, de amikor otthon vagyok az otthonom nyugalma, az otthonom melege újra feltölt, energiát ad.

Lak-Lak magazinból

error: Content is protected !!