kormányhoz közeli celebekkel agitál oltásra a kormány

kormányhoz közeli celebekkel agitál oltásra a kormány

Ismét kékbe borult a főváros a hirdetőoszlopokon a kormány óriásplakátjai. Ezúttal nem Brüsszelt kell megállítani, még csak nem is Soros Györgyöt muszáj megakadályozni abban, hogy ő nevessen a végén.


Ezúttal pozitív üzenetekkel bombáz bennünket a kormány, arról igyekszik mindenkit meggyőzni, hogy az oltás életeket ment.

Nemzetünk nagyjait is csatába hívták a vírus ellen, csupa rendes, a Fidesztől nem túl távoli magyar embert, olyanokat, akiknek a fejében még véletlenül sem merülnek fel lázadó, liberális gondolatok.

Nagy Feró például, aki immár nem csak Kossuth-díjas, de korábban még azzal dicsekedett, hogy ő fokhagymával és pálinkával harcol a Covid ellen. A számos ideológiát megjárt zenész mostanra változtatott álláspontján, és már inkább az oltást ajánlja a magyaroknak.

De ott mosolyog a plakátokon a mindig kiváló Borbás Marcsi, aki korábban egy interjúban arról panaszkodott, hogy nehéz gyermekkora volt, mert csak úgy mehetett a templomba misére, hogy az ünnepi ruhájára egy hétköznapit is fel kellett húznia, nehogy a párttitkár észrevegye, miben mesterkedik.
Nacsa Olivér, az amúgy nem létező kormánypárti humor egyik jelese sem hiányozhat a sorból, ő is úgy látja, hogy nincs mese, be kell oltatni magunkat, ez az egyetlen esélyünk a vírus ellen.

Amúgy ezt senki normális ember nem tagadja. Különösen az ellenzék nem, hiába szajkózza róluk a kormány, hogy oltásellenesek.

Volt amúgy ilyen ellenzéke az országnak, nem is olyan régen, 2009-ben például, amikor az akkor ellenzékben lévő Fidesz arra biztatta az embereket, hogy ne oltassák be magukat a H1N1 nevű vírus ellen. Igaz, akkor nem Orbán Viktor, hanem Gyurcsány Ferenc volt a miniszterelnök. Nem volt nagyon régen, lehetne rá emlékezni és emlékeztetni.

error: Content is protected !!