Közel 10 milliós büntetést ért Jakab Péter ficsúrozása - Nem mondtam csicskák, moslékok, büdös, bunkók

Közel 10 milliós büntetést ért Jakab Péter ficsúrozása – Nem mondtam csicskák, moslékok, büdös, bunkók

Közel 10 milliós büntetést ért Jakab Péter ficsúrozása – a parlament elnöke megteszi szemrebbenés nélkül

A Jobbik elnöke hétfőn a parlamentben bírálta a fideszeseket.
Jakab Péter pedig korábbról nagyon jól tudhatta (a 4milliós büntetése után) ez súlyosbodni fog, mint visszaeső “bűnösnek”.

Hétfőn napirend előtt neveztem ficsúrnak azokat a fideszes képviselőket a parlamentben, akik „közpénzből, a ti pénzetekből rázzák a rongyot”. Igen, Kövér Lászlót is így neveztem, miután 135 millióért vett a ti pénzetekből 8 szőnyeget a Parlamentbe a válság alatt. 9,6 millió forint büntetést kaptam érte – közölte Facebook-oldalán Jakab Péter, a Jobbik elnöke és frakcióvezetője. A kormánypártok soraiból az ellenzéki képviselőkre aggatott korábbi jelzőkre utalva, leszögezte:
 

Nem azt mondtam, hogy csicskák, nem azt, hogy moslékok, nem azt, hogy büdös bunkók, nem azt, hogy hazaárulók.
Ezeket ők mondták. Ingyen. A ficsúr szót én mondtam. És igazat mondtam.”

Az ellenzéki politikus a rá kirótt tízmillió forintos büntetéssel kapcsolatban arra emlékeztetett, hogy „a fideszes Kaleta-féle pedofília fél milliót” ért a bíróságon. Végül leszögezte:
„Soha nem fogok elhallgatni, akkor sem, ha büntetésből a házamat viszitek! A hazámat akkor sem adom!”
Jakab Péter Facebook


 Amint azt korábban a Népszava megírta, Kövér László márciusban Vadai Ágnes DK-s parlamenti képviselőt egyhavi fizetésére büntette, mert felszólítására sem távozott a teremből, és bekiáltotta: nem! Napokkal azelőtt pedig Tordai Bencét, a Párbeszéd országgyűlési képviselőjére szabott ki 8,2 millió forintos büntetést, mert odalépett Varga Mihály pénzügyminiszterhez, és kérdőre vonta, mobiltelefonnal a kezében. Jakab Péternek egyébként már tavaly októberben is fizetnie kellett több mint 4 millió forintot, mert egy krumplis-zsákot vitt Orbán Viktor kormányfő asztalához.
error: Content is protected !!