Külföldre költözik Kasza Tibi és felesége, Darai Andrea

Külföldre költözik Kasza Tibi és felesége, Darai Andrea

Várni szerettek volna még ezzel a döntéssel, de Kasza Tibi felesége Manker (ahogy hívja) fájdalmai miatt muszáj volt most meghozniuk.

Kasza Tibi felesége, Darai Andrea régóta küzd migrénnel, a kezelések sem javítottak az állapotán. A Life.hu szerint nemrég azonban észrevette, hogy ha elutaznak, megszűnnek a fájdalmai.
Több ismerőse is hasonló tapasztalatokról számolt be, ezért úgy döntöttek, elköltöznek Magyarországról. Manker már több sztorit hallott olyanokról, akik elköltöztek Magyarországról és megszűnt a migrénes fejfájásuk. Egy követője is arról számolt be, hogy az édesanyjának megszűntek a panaszai, miután Egyiptomba költöztek.
“Sosem titkoltuk, hogy tervezünk kétlaki életet, és ez most egy kicsikét fel is gyorsította. Az, hogy hét napból hatot olyan migrénnel töltök el, ami eszetlen. Elég nagy a fájdalomküszöböm, mert megszoktam, de nagyon-nagyon rossz. A kétlaki élet hamarabb fog nálunk kezdődni, mint ahogy szerettük volna”– mondta Darai.
Hozzátette: hogyha Tibinek itthoni munkája adódik, akkor ő hazaugrik. Bár ezzel még várni szerettek volna, amíg a gyerekük iskolás nem lesz, azonban a fájdalmak miatt muszáj volt meghozni ezt a döntést.
error: Content is protected !!