Lourdes Lola Leon édesanyja Madonna nyomdokaiba lép, ugyanis már mint modell, már énekesi babérokra is tör

Lourdes Lola Leon édesanyja Madonna nyomdokaiba lép, ugyanis már mint modell, már énekesi babérokra is tör

jobban énekel mint Madonna

a mai modern stílusba

 

Augusztus 24-én Madonna 25 éves lánya, Lourdes, Lolahol néven kiadta debütáló kislemezét, a Lock&Key-t. A kísérő videoklipben, amelyet az Eartheatre rendezett, Lourdes New Yorkban táncol, számtalan helyszínen, többek között Houdini sírjánál, a queens-i Machpelah temetőben, majd a tengernél. De, ami ennél is érdekesebb, az a hangja, ami egészen varázslatos.

A dal szövege pedig igen sejtelmes, ugyanis olyan mondatok hangzanak el, mint a: “Szükségem van egy kis levegőre”, „levegőhöz kell jutnom” vagy a „Nincs mit mondanom”.

Egy korábbi interjúban már beszélt ugyan az énekesi karrier lehetőségéről, de akkor úgy tűnt nem érdekli olyan mélyen, mint világhírű édesanyját, aki a mai napig az egyik legkiválóbb előadó.

Szerintem egy olyan szerep megtalálásáról van szó, amely nem lenne túl messze attól, aki már most vagyok…Őszintén szólva, a színészek nagyon idegesítenek, és nem igazán lennék a közelükben. Ami a zenét illeti pedig tudok énekelni, de egyszerűen nem érdekel.

Az elmúlt egy évben úgy fest megváltozott a véleménye, ugyanis a számhoz készült videoklipben olyan, mint aki erre született. Lourdes egyébként jelenleg az egyik legfelkapottabb modell. Olyan márkák kifutóján mutatta meg magát, mint a Savage X Fenty vagy a Versace.

 

Lolahol – Lock&Key (Official)

 

 

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!