Magyarország a világ pöcegödre, hogy megtűri ezt a mocskot

Magyarország a világ pöcegödre, hogy megtűri ezt a mocskot


 

 

 

Orbán elmélete borzalmas, barbár, népirtó ideológia, amely azon a ponton kezd véresen komoly lenni, amikor azt mondja: faji alapon kell megkülönböztetni az embereket, nem állampolgárság alapján. Ez azt jelenti, hogy genetikai, faji alapon meg kell fosztani állampolgári jogaitól más bőr színű embereket.

Egyelőre csak arról beszélt, akik a határon túlon vannak. De mi van azokkal a magyar állampolgárságú fekete, sárga, kínai, afrikai, izraeli, indiai, cigány stb. magyarokkal, akik a határon belül vannak? Az ő állampolgári jogaik megmaradnak? Velük lehet “keveredni”?

A világ legnagyobb genetikai cége szerint nincs fajilag tiszta magyar DNS

A világ legnagyobb DNS alapú családfakutató rendszere, az Ancestry szerint nem létezik azonosítható magyar DNS, ami azt jelenti, hogy nincs genetikailag azonosítható “magyar faj”. A genetikai kódok alapján csupán a területi származást tudják beazonosítani az ott élő emberek DNS mintái alapján, de azok mind kevert fajú emberek DNS-ei. Magyarország területén egy kevert fajú nép él, amelyet az azonos nyelv, a kulturális közösség és az azonos lakóterület köt össze, akik közös államot alkotnak. Nincs tiszta fajú magyar, nincs genetikailag beazonosítható magyar faj.

A klasszikus nácizmus szerint nem. Sem a zsidóság, sem a cigányok, nem Európából származnak. Orbán fajelmélete szerint velük is veszélyes keveredni. De Orbán tusványosi fajelmélete emellett nemcsak genetikai, hanem vallási alapon is felállította a faji megkülönböztetést, ami a kereszténységet tekinti fajnak. A “kereszténység, mint faj” ismert szélsőjobboldali teória, a Biblia kiforgatása alapján: az újjászületett, krisztusi “új ember” egy új faj. De ebből csak nácik tudnak gyűlöletorientált fajelméletet gyártani.

Maga a kereszténység azonban nem megerősíti, hanem eltörli a faji és nemzeti jelleget. Krisztusban nincs sem görög, sem zsidó, stb., mondja Pál apostol. Pál apostol athéni beszédében pedig azt is mondja, hogy Isten egy vérből teremtette az embert. Márpedig a vérben van az élet. Ez azt jelenti, hogy nincs származási, genetikai különbség, amely alapján alacsonyabbrendűnek lehetne bárkit is minősíteni. Semmiféle keveredés nem ront egy nemzet genetikai állapotán, a “fajtisztaságon”. Ezért semmiféle “faji keveredés” nem jelent veszélyt. Példa erre Amerika és a Nyugat.

 

forrás-Amerikai Népszava

 

 

 

 

error: Content is protected !!