125 ezer forintnál kevesebből él havonta 3 millió magyar

hárommillió Szegénység, magyarok nyomorúsága, szegények Magyarországon, koldusok magyarországon,Mondhatjuk őket szegénynek is, hiszen egyes statisztikák a medián 65 százalékánál kevesebből élőket annak nevezik.
Ha a jövedelem havi 125 ezer forint és 325 ezer forint között van, akkor sorolható a középosztályba az illető, ha pedig havi 325 ezernél többől gazdálkodhat, akkor a felső jövedelmi osztályba tartozik. infó: 168 óra
Aztán vannak a magyar oligarchák, akik milliárdok fölött rendelkeznek, azaz mérhetetlenek, vagy túl feltűnőnek tűnne az említett szűk réteg  mérések, melletti mérhetetlenségük.


hárommillió Szegénység, nyomorúság, MagyarországonMagyarországon jelenleg ha valaki 125 ezer forintnál kevesebbet keres, akkor a társadalom legalsó rétegébe tartozónak tekinthetjük, vagyis a 30 százalékos arányt figyelembe véve,
közel 3 millió magyar ennél kevesebb pénzből él havonta.

Mondhatjuk őket szegénynek is, hiszen egyes statisztikák a medián 65 százalékánál
kevesebből élőket annak nevezik.
Ha a jövedelem havi 125 ezer forint és 325 ezer forint között van,
akkor sorolható a középosztályba

 


Ez még nem az a szegénység, amiben még nagyon sokan élnek
Ha a legalsóbb réteget a szegények alatti szegények rétegének jövedelmét nézzük, akkor az átlag a 0-60 ezer forint között mérhető.

Vagyis a Magyarország nyomor átlaga 2019-ben is 30-ezer forint, amiből meg kellene élni egy embernek rezsi költségek, gyógyszerek, orvosi ellátások, és a táplálkozás sem lenne elhanyagolható.
A harmincezer forint, ami valamikor az 1990-es évek elején sem volt túl sok.

hárommillió Szegénység, magyarok nyomorúsága, szegények Magyarországon, koldusok magyarországon,
hárommillió Szegénység, magyarok nyomorúsága, szegények Magyarországon, koldusok magyarországon,
economist.com

  

error: Content is protected !!