demokrácia, embertelen diktatúra, embertelen korrupció, embertelen mélyszegénység, emberek félelem, emberek rettegés, emberek nyomor

demokrácia, embertelen diktatúra, embertelen korrupció, embertelen mélyszegénység, emberek félelem, emberek rettegés, emberek nyomor

Az igazi diktatúrát ebben a században ismertem meg.” (Juszt László)
Pontosan így érzek jó magam is kb 25 évet ott dolgoztam, 25 évet ebben a micsodában.
Az átlag magyar embert nem érintette az akkori diktatúra gyakorlatilag semmilyen értelemben.
Az “elittől” jövő média zűr, amit mesterségesen fönntartanak, így kérdez:
ha ez a mai XXI századi rendszer rossz Nekünk, akkor képzeld milyen volt a szoc, komcsi rendszer??? az elavult XX. században?
Elárulom: Ehhez képest PARADICSOM!!!!
…és nem túlzok. DE NEM mondom, hogy hibátlan.
38 éves koromba történt a rendszerváltás eléggé felnőtt voltam, hogy nem könyvből, hanem a bőséges mindennapi gyakorlatban tudtam/tudom a valóságot a két rendszert fontosabb részeit párhuzamba állítom. TÉNYEK ALAPJÁN, mivel semmilyen pártnak sem voltam és most sem vagyok tagja és nem is leszek. Aljasok közé nem megyek, mert az leszek magam is. (ez bibliából  jött /nem idézet, a lényeg érthető)

Mindenkinek:
biztos munkahelye volt,
mindenki iskolába járt (akkor nem tetszett, ma jó lenne),
ingyenes egészségügyi ellátás volt,
biztos nyugdíj,
fiataloknak Balatoni táborozás,
felnőtteknek üdülő…stb.,
nyugat által is irigylésre méltó mezőgazdaság,
kedvező banki hitelezés családi ház építésre,
mindenkinek biztosított lakhatás,
külföldre nem lehetett menni, csak a 80-as évektől, ma tényleg lehet, már akinek van rá pénze.
összességében nyugodt emberek, békés társadalmi légkör uralkodott az országban.


Ma fentiek közül: SEMMI SEM BIZTOSÍTOTT!!!!
Ma gyűlölet országgá változtunk 25 év alatt.

A mai kormánynak sikerült mindent semmivé, vagy bizonytalanná tenni.
Nem dicsőíteni akarom a volt rendszert, (semmi nem tökéletes). De ma értékelve azokat a hibákat eltörpülnek, ahol a MAI MAGYAR VALÓSÁG ugyan annak az átlag embernek mindennapos dráma, küzdelem, vagy teljes letargia az ÉLETBEN MARADÁSÉRT.
Utazást évente egyszer-kétszer teszünk átlagban (sokan egyszer sem), a mai nyomor naponta megélhető tapasztalat és még utazás sincs, … ja és a demokráciánk is elvette a kormány.


Ezért kár volt ennyit küzdeni, hogy megássuk a saját sírunkat. Ja és sajnos ez nem is költői kép, hanem a rideg valóság.
Ilyen embertelenséget nem ismertünk, nem volt benne részünk. Csak az komcsizik állandóan – ide tartozik a kormányfő is – , aki elakarja hitetni a közvéleménnyel, micsoda borzalmas rendszer volt és most Ő milyen sikeres jólétet biztosított az országunk népének. 
Ennek éppen az ellenkezője igaz: Ma romokban az ország minden ágazata, akkor minden működött,

A hiba az volt, hogy sajnos minden teljesítmény nélkül kaptuk valamennyiünk a fizetést. Voltam egyik cégnél, hogy többet kártyáztunk, mint dolgoztunk. Ez jellemző volt, időt mértek, mennyit dolgoztunk és nem teljesítményt. Ez vezetett válságba. A rendszer címke, Kínában a szoc rendszer (mint a miénk volt – NO KOMMUNIZMUS) tehát Kína a legerősebben növekvő ország lett, meghaladta Amerika növekedését is. Amerikának Kína kölcsönöz. Tehát a rendszer -bárminek hívjuk- tőlünk minden ember közös hozzáállásától függ, hogy működik, vagy sem. 


Ebbe bele tartozik az is, hogy megtudjuk e védeni jogainkat. Éppen most értesültem, Amerika elnöke is törekszik, arra, hogy ügyes trükkel többlet hatalmat ragadjon meg. Ezt úgy akarja elérni, ha állami kézbe vesz bizonyos erőforrásokat biztosan megakadályozza a fölmelegedést, ami Amerikát veszélyezteti. Őket ezzel félemlíti a kormány. Minket a komcsizással, a baloldallal. Ez úgy hangzik lefordítva a marketing süketelést: “Ha most a jó teljesítmény ellenére is vannak kellemetlenkedéseid, nehézségeid, mi lesz akkor, ha ismét átvenné a kormányt a baloldal!!!!!” ..és ezt ne engedjük meg mi Fideszesek a magyar nemzet kormánya.


PÉNZ A MI ISTENÜNK

demokrácia, embertelen diktatúra, embertelen korrupció, embertelen mélyszegénység, emberek félelem, emberek rettegés, emberek nyomor

demokrácia, embertelen diktatúra, embertelen korrupció, embertelen mélyszegénység, emberek félelem, emberek rettegés, emberek nyomor

A mai kormány gazdasági teljesítménye
Az ember élete a 26. kérdéssé vált, a pozíciók miatti mindenen átgázolás, hatalom mániás, görcsös ragaszkodás és messze nem túlzás az a kijelentés, hogy a  PÉNZ A MI ISTENÜNK.
Őseink bálványimádata más volt, a mai civilizált emberek imádata a pénz. Ez semmiben sem különbözik az ősi rituáléktól, csak itt rituálé mentesen ártunk egymásnak, ha pénzről van szó és bármire képesek vagyunk, akár hazát elárulni, vagy nyomorba dönteni. A politika eszköztára ebben kimeríthetetlen és a marketing gépezet ötlet gyártóinak nem gond, olyan trükköket úgy kitalálni, hogy a kormány adott esetben bátran vissza kommunikálja, hogy mennyire sok jót tesz és mennyi embernek segít az adott programmal.
…és a reményvesztett embernek már semmi nem számít, hiszen a remény a kilábalás esélye sincs sehol 3 millió embernek, már nem érdeklik az újabb terhek, már annyi szenvedés, fájdalom éri őket, hogy az újabbakra érzéketlenné váltak. Ez biológiai törvény így védekezik a szervezet életben maradásunkért. A végső előtti védő mechanizmus az ájulás, a sokk, (mondás is “besokalltunk”, “már nem tudjuk megemészteni”,…)
A Selye stressz elméletének értelmében a harmadik fázisába jutunk a végkimerülés és ha akkor sincs változás, segítséget nyújtó kéz, bekövetkezik a halál.
Sajnálom, hogy a rendszerváltás mámorító reménye egy rossz tragédiába torkolt az országunk valóságos 2/3-nak.

A többiek, vagy vakok, vagy eladták a lelküket. Nem mentheti őket sem, semmiféle felelősség alól. Ugyanakkor Mi Emberek, amíg nem ébredünk fel és nem cselekszünk, addig semmi nem fog változni és megérdemeljük a sorsunk, ha önmagunkért nem vagyunk képesek semmit sem tenni. ÉS sajnos pontosan a legnyomorultabbak nem mozdulnak szavazáskor, mert nem érdekli, mert nem látja semmi, de semmi értelmét. Egyik párt olyan, mint a másik, mondja magába, mint egy mantrát. ..és talán igazi és van legalábbis részben… Bár jó magam mindig reménykedek egy valóban emberséges miniszterelnökben, aki tényleg a végleg lécsúszóknak kínál valóságos szinte azonnali alternatívát.


300 Ft-os internetadóra álltak fel pár tízezren? Ez volt a legkisebb gonoszsága ennek a kormánynak.
AZ egy kulcsos jövedelemadó első és azonnali lépése volt ennek a kormánynak, ami MEGPECSÉTELTE a kisemberek sorsát és padlóra küldte őket örök időkre. Senki semmit sem szólt!!! ..és a kormány folytatta, ahogy ígérte. Ez volt a program.
Erre kapott a fidesz bődületes szavazatot, azt hittem rossz a tévém, amikor mutatták először az eredményeket, vagy ez vicc, tévedés, DE NEM az volt.

Az országunk megtébolyodott. Most már valóban diktatúra van, nem annak látszik, hanem AZ!


DIKTATÚRA!!!
A mai és a múlt diktatúrája között óriási különbség van.
A régi diktatúra már különösen a 80-as évek felé, már inkább demokráciának látszott, a mai demokrácia viszont inkább diktatúrának, semmint demokráciának látszik …azért nem mindegy az irány, hogy merre tartunk, nagyon nem…. most még mindig megyünk a szakadék felé……és meddig adjuk meg a zsarnokoskodás lehetőségét ennek a kormánynak.


MINDENT Elsöprő diktatúra fog létrejönni 2018-ban
Mert ma, ha a tendencia nem változik 2018-tól a Jobbik párt lesz a harmadik erő a parlamentben már. Nem törvényszerű az legyen, de Nekünk mindig sikerül a lehetségesből a legrosszabbat beválasztani. Emiatt valóban elsöprő diktatúra fog létrejönni, olyan, amihez képest a Rákosi diktatúra barátságos hatalomnak tűnhet. Közbe eszembe jut egy kérdés: Minek tanulunk történelmet?
Ha ennyire semmit sem tanultunk meg, vagy nem tudjuk a jelenkori körülményekkel összevetni, semmi értelme a tanulásnak.


SAJÁT MAGUNKAT TARTJUK FOGSÁGBA 
A kormányváltás lehetetlensége körül a legrosszabb gondolat séma alakult ki, ami miatt önmagunkat

demokrácia, embertelen diktatúra, embertelen korrupció, embertelen mélyszegénység, emberek félelem, emberek rettegés, emberek nyomor

demokrácia, embertelen diktatúra, embertelen korrupció, embertelen mélyszegénység, emberek félelem, emberek rettegés, emberek nyomortartjuk egyre erősödő rabságban.

Vegyük észre, ha a kormány azt látja, hogy egy egész országot sikerül félelembe tartani, akkor ezzel ijesztgetni fog, mint Te a gyereked valamivel, hogy rá bírd valamire. Ma odáig jutottunk, hogy félünk teljesen zárt körülmények között névtelenül egy koszos ki X-et a baloldal irányában. Ha az ember fél valamitől/valakitől akkor nem erősítem tovább a szavazatommal, hanem elzavarom vele. Ilyen gondolat logika mentén még jobban félünk, még erősebb lesz a félelembe tartás.
Következtethető, hogy SOHASEM VÁLTJUK le azt a rezsimet, amitől félünk és szeretnénk, ha nem lenne hatalmon félelemből fönntartjuk. Mert a félelem uralkodik, nem a józan ész egy X erejéig legalább.

 

 

 

 

Erre az egyik tipikus média és közvélemény válasz: Nincs alternatíva!
Nem lehet erre válasz, hogy nem volt/nincs alternatíva.
Ott van akár az MSZP, DK… Nem jók? Valóban igaz hibásak is!
De ennyire embertelen, aljas kormánya, még nem volt Magyarországnak. Ez nem kezd rosszabb lenni, vagy arra felé megy, hanem már az, vagy némely vonatkozásban túl teljesít. Pl. ekkora korrupció akkor nem lehetett, mivel a mai kormánynak adatott meg az EU pénzének (EU pénz az EU nemzeteinek, népének verejtékes munkával összejött pénz szétosztása, nálunk kormány általi szervezett szét-lopása.)
/lásd a maffia állam Magyar Bálint – nem idéztem, csak hasonlat/
A kevésbé rossz, még mindig jobb a mai borzalomtól.és egy lépést tettünk kifelé a mocsárból, amibe most már teljesen elsüllyedni készülünk. … és ha kifelé jön az ember akkor reményt kap majd szárnyakat kezd bízni az életében, az országában..BÁRKI LESZ A FIDESZ KORMÁNY UTÁN

HATALMON  SENKI NEM TUDJA EBBŐL A

MÉLYSÉGBŐL EGY HAMAR KILÁBALTATNI

AZ ORSZÁGOT

A szenvedésünk egyre tovább tart mennél tovább vezényli ez a kormány a hatalmat és hosszabbodik a kilábalási idő is. (teljesen mindegy milyen a dzsidipi, Te nem abból élsz a kezedbe kapott pénzből és az kevés nagyon átlagban árakhoz képest különösen)


 

Lehet ezt a kormányt megválasztani, amíg bele nem fulladunk a tehetetlenségünkben.

Az országot nem egy lórét adjuk el hanem, egy tál lencséért! Az utóbbihoz képest az előbbi jó üzletnek látszik így utólagosan viszonyítva….

Lehet ezt a kormányt megválasztani, amíg bele nem fulladunk a tehetetlenségünkben.
Az országot nem egy lórét adjuk el hanem, egy tál lencséért! Az utóbbihoz képest az előbbi jó üzletnek látszik így utólagosan viszonyítva….


A másik tipikus média válasz, hogy félnek az emberek. …mitől? egy kormány váltáshoz X-t jelölni, teljesen zárt ajtók között??? Vagy attól fél mindenki, hogy Isten, azaz Orbán szeme mindent lát???
Érdekes eddigi kormányokat simán váltottuk, nem féltünk, most tehát ez a viselkedés is igazolja ez a kormány “félelmetes”.

Eljön az idő, amikor már esélyünk nem lesz leváltani, mert a hatalom mániája, megszállottsága miatt nem mert Ő sem veszíteni, mert érzi, tudja többet veszít, mint egy választást. Az Ő szabadsága forog veszélyben.

Eljön az idő, amikor már esélyünk nem lesz félni sem, mivel rettegni fogunk és a nyomorultságunk rabságába fuldoklunk.

TISZTELT MAGYAROK! 

A jobb oldal olyan támogatottságot élvez, hogy FELHATALMAZZUK EZZEL A TELJES DIKTATÚRA BEFEJEZÉSÉRE!!!!!
2014-ig van idő fölismerni, az ember természete és beleértve minden miniszterelnököt is, ha túl hatalomra jut vissza fog élni vele.
Azaz ellenünk fogja használni, mint ahogy teszi jelenleg is. Amit kapunk, azok csak morzsák, mint a kutyának dobott jutalom falat, hogy örüljön egyáltalán kap valamit. ..és örül és mi is örülni fogunk, de nem a jó lét miatt, hanem mert oda dobtak milliárdokból morzsákat, fogjuk be a szánkat.
..és mi befogjuk???? BE fogjuk fogni szent meggyőződésem.
Ki a virtuális fantom félelem miatt, mások a vakságuk miatt, a felső réteg dúsgazdagsága okán….

2018-ban romokba szavazzuk az országot,
VAGY

emelkedés első lépcsője felé. Utóbbihoz az kell, hogy
2018 FIDESZ, KDMP, JOBBIK esetleg technikai igen!!! VAGY AKÁR MEHETÜNK IS A SZAKADÉKBA.

error: Content is protected !!