Marics Peti falja nőket, belevetette csajozásba

Marics Peti falja nőket, belevetette csajozásba


Marics Peti megállás
nélkül csajozik

 

 

 

 

Tóth Andival való szakítása után Marics Peti megállás nélkül csajozik. Először egy korábban a klipjében szereplő táncoslánnyal, most pedig Kovács Gyopárral hozták hírbe. Barátai szerint azonban az énekes egyelőre nem vágyik komoly kapcsolatra, csak ismerkedik.

Marics Peti mindig is nagy csajozó hírében állt, aki nehezen tud nemet mondani a csinos hölgyeknek. Nem is cáfolt rá erre, egy éven belül már a harmadik bombázót hódítja meg. Bár úgy tűnt, Tóth Andival valóban komolyan gondolja –hiszen összeköltöztek és közös kutyát vállaltak –, amekkora szerelemnek indult, olyan viharosan ért véget idén márciusban a kapcsolatuk.
Míg az énekesnő a szakítás után a szingli létet választotta, és kutyájával valamint barátaival tölti az időt, addig a ValMar duó tagja belevetette magát a csajozásba. Először egy korábbi klipjében szereplő fiatal, barna hajú táncoslánnyal hozták hírbe, aki egyébként idén bekerült a Miss World húsz döntőse közé, ám románcuk csupán néhány hétig tartott.

Az énekes ugyanis a hírek szerint jelenleg egy másik közismert hölggyel ismerkedik. Kiszemeltje az a 24 éves Kovács Gyopár, akit 2014-ben a Rising Star című tehetségkutató versenyzőjeként ismerhetett meg az ország, azóta pedig színésznőként dolgozik, többek között a Játékszínben. A fiatal szépség a ValMar nemrég leforgatott, de még közzé nem tett klipjében is szerepel, ráadásul Peti menyasszonyát alakítja.

Információk szerint a két fiatal tehetség románcát Gyopár egyik kollégája buktatta le: mint kiderült, a színházban már egy ideje pletykálnak kettőjükről. Többeknek az is feltűnt, hogy a fiatalok a közösségi médiában követik egymást, és gyakran szívekkel jelölik egymás posztjait.

Egy közeli ismerős állítja, sok időt töltenek együtt: közösen jelentek meg egy baráti szülinapon, és az énekes elment megnézni a színházban Gyopárt az Aranylakodalom című előadásban.

Kerestük a fiatal színésznőt, ám egyelőre nem tudtuk elérni, Maricsot igen, ő nem cáfolta, de nem is erősítette meg a viszonyukról szóló találgatásokat, csupán annyit közölt, hogy most nyugalomra van szüksége .

A zenész egyik barátja lapunknak elmondta, Peti jelenleg nem vágyik komoly kapcsolatra.

Az Andival való szakítás után esze ágában sincs megállapodni, a munka mellett szórakozni akar és élvezni az életet. Ez persze nem zárja ki azt, hogy szívesen ismerkedik csinos hölgyekkel, és enged a kísértésnek. Valószínűleg Gyopárral is csak jól érzik magukat, persze szívügyekben nem lehet jóslatokba bocsátkozni, előfordulhat, hogy idővel komolyra szerelemmé fejlődik a kapcsolatuk – fogalmazott a barát.

Néhány hete a zenész maga is elismerte, hogy most egyáltalán nem szerepel tervei között a szerelem. – Nem foglalt a szívem, és közölhetem, még úgy öt-tíz évig nem is lesz! – jelentette ki merészen.

 

 

 

error: Content is protected !!