Echinacea cseppek Hatása – Dr. Theiss Echinacea csepp 50ml /eredeti/

Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény. Tudományos vizsgálatok igazolják, hogy az Echinacea gyökér hatóanyagai növelik a szervezet ellenálló képességét fertőzésekkel szemben, főleg nátha és meghűlés esetén.

Mi az Echinacea cseppek hatóanyaga?

Echinaceae pallidae rad. extr. fluidum – halvány kasvirág kivonat.

Mikor ajánlott a Echinacea cseppek szedése?

A szervezet ellenálló képességének fokozására az ismételten jelentkező légúti fertőzések, megfázás megelőzésére, illetve annak kiegészítő kezelésére.

Mikor nem szabad a Echinacea cseppeket alkalmaznia?

Nem szabad alkalmazni a készítményt, ha annak valamely komponensével – elsősorban a kasvirággal-, illetve fészkesvirágzatúakkal (körömvirág, cickafark, árnika, stb.) szemben egyéni túlérzékenysége van. Továbbá nem alkalmazható előrehaladott szisztémás megbetegedések – tuberkulózis, fehérvérűség, kötőszöveti betegségek, szklerózis multiplex, AIDS, HIV-fertőzés, valamint autoimmun betegségek – esetén.

Mit kell tudnia az Echinacea cseppek alkalmazás megkezdése előtt?

Ha bizonytalan tünetei eredetében, kérjen tanácsot szakembertől /kezelőorvosa tanácsát. A készítmény 50% v/v etanolt tartalmaz, amelynek 50 cseppje 0,63 g etanolnak felel meg. Alkalmazása káros lehet alkoholizmus esetén, etanol tartalmát figyelembe kell venni gyermekkorban, várandósság-, szoptatás idején és egyes betegség-csoportoknál (májbetegség, epilepszia).

Szedhetik-e a cseppeket gyermekek is?  Gyermekek 12 éves életkor felett szedhetik a készítményt alkohol tartalma miatt. 10 cseppje 0,208 g alkoholnak felel meg. A készítmény nem adható gyermekeknek, terheseknek, epilepsziásoknak, agysérülés és más idegrendszeri sérülés esetén. 
Alkalmazható-e az Echinacea cseppek más gyógyszerekkel? Alkalmazása nem javasolt alkoholfogyasztás tilalmát előíró, vagy az immunválaszt elnyomó (immunszupresszív) készítmények mellett. Módosíthatja, vagy növelheti más gyógyszerek hatását.
Szedhető-e az Echinacea cseppek várandósság- és szoptatás ideje alatt? Ezen élethelyzetekben a csepp alkalmazása nem javasolt.
Hogyan és mikor kell a cseppeket alkalmazni? A cseppeket kevés folyadékkal, étkezés után kell bevenni. Használat előtt felrázandó!
Milyen nem kívánt hatás válthat ki a cseppek az alkalmazás során?
Nagyon ritkán túlérzékenység előfordulhat: pl. bőrkiütés, viszketés, arcduzzanat, légzési nehézségek, szédülés és vérnyomásesés.
Mire kell még ügyelnie a cseppek alkalmazása során?
Ha panaszai 4-5 nap után sem enyhülnek, vagy az alkalmazás során a készítmény valamilyen mellékhatását tapasztalná, a kezelést hagyja abba és keresse fel kezelőorvosát.
Mennyi ideig szedhető a készítmény? Megszakítás nélkül 8 hétnél hosszabb ideig nem alkalmazható. Az étrend-kiegészítők minden korábbinál szélesebb választékban elérhetőek napjaink kínálatában. Néha olyan készítményekkel találhatjuk szembe magunkat a polcokon, amelyek egészen ismeretlennek tűnnek. Érdemes azonban esélyt adni az újszerű alapanyagoknak, vagy éppen azoknak, melyekkel a korábbiakban még nem találkoztunk. Tipikusan ilyen lehet a bíborlevelű kasvirág, melyet sokan csak Echinacea néven ismernek.

forrás gyártó drtheissJutavit Echinacea cseppek 50ml – //lényeges különbség nincs, illetve kérdezze meg a gyógyszerészt

Juvita Echinacea cseppek. Alkoholt nem tartalmaz. Az immunrendszer aktivitásáért. Echinace purpurea kivonatot és C-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő citrom illóolaj.

Az immunrendszer aktivitásáért!
Bíbor kasvirág (Echinacea purpurea)
A bíbor kasvirág (Echinacea purpurea) hozzájárul az immunrendszer/szervezet védekező rendszerének megfelelő működéséhez és aktivitásához.

Echinacea p. 1161mg/3x20csepp; 3870mg/10x20csepp
Polifenol 6,0mg/3x20csepp; 20mg/10x20csepp
C-vitamin 4,5mg/3x20csepp; 15mg/10×20 csepp

Összetevők:
Természetes növényi kivonat: [víz, nedvesítőszer (glicerin), bíbor kasvirág gyöktörzs (echinacea purpurea rhizoma)], aszkorbinsav, tartósítószer (kálium-karbonát), citrom illóolaj (limonis aetheroleum)

Figyelmeztetés:
– az esetleges üledék kiválása minőséget nem befolyásolja!
– az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
– az étrned-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet, és az egészséges életmódot
– kisgyermekek elől elzárva tárolandó
– a termék fogyasztása 12 éves kor alatt nem javasolt
– keresztes virágúakra érzékenyek, autoimmun betegségben szenvedőknek és immundepresszánsokat szedőknek a készítmény fogyasztása nem ajánlott!

Folyamatosan legfeljebb 8 hétig fogyasztható.
Adagolás:Használat előtt felrázandó! Szokásos adagja napi 3x20csepp, Fokozott adagja akár napi 10x20csepp 1-2dl folyadékban feloldva. 20csepp = 1g.
Tárolás: Hűvös helyen saját üvegében, felbontás után hűtőszekrényben tárolandó!
OÉTI által notifikált termék.
Gyártja és forgalmazza: JuvaPharma Kft. 2215 Káva, Bényei út 9.Ha érdekli az Echinacea eredeti gyártója írja

Dr. Theiss-ről

TERMÉSZETES EGÉSZSÉG, TERMÉSZETES GYÓGYULÁS

„Az egészég a lét természetes állapota. A természet az életet egészségesnek alkotja meg, így a világ leglogikusabb dolga, hogy az egészségért a természethez nyúlunk vissza… ”

A Dr. Theiss márka több, mint 40 éves tapasztalatának, német gyártói és klinikai hátterének, kifogástalan minőségének és bizonyított hatékonyságának köszönhetően élen jár a természetes alapú egészségmegőrzésben és gyógyulásban.

Minőségi készítményeihez felhasznált természetes alapanyagai a legmagasabb szakértelemmel és gondossággal kerülnek kiválasztásra, így alkotta meg a Dr. Theiss a lándzsás útifű szirupot is, mely azóta is az eredeti, kategóriaazonosító készítmény a piacon. A márkaportfólió emellett széles tematikus szortimenttel rendelkezik, melyek minden korosztály számára a legmagasabb szinten kínálja a természetes gyógyulás és egészségmegőrzés nélkülözhetetlen kellékeit.

A Dr. Theiss legfontosabb márkaértékei a megbízhatóság, a tapasztalat, a gondviselés, a szakértelem, a precizitás és a hitelesség.

A márka termékei azokat a vásárlókat szeretnék megszólítani, akik tudni szeretnék a megvásárolni kívánt készítményről, hogy természetes alapanyagokat tartalmaz, nem pedig laboratóriumi körülmények között előállított kemikália-koktél. Azokat szeretné termékeivel elérni, akik számára a természetes egészséghez a legmagasabb minőségi elvárások társulnak.

A Dr. Theiss tudja, hogyan használja mindazt, amit a természet adott, a gyógynövények preventív és kezelési célra történő felhasználásában évtizedek óta (nemzetközi szinten is) élenjár. Egyedülálló, német szakmai hátterének és klinikailag igazolt hatékonyságának köszönhetően a Dr.

Theiss a természetes egészségmegőrzésben és gyógyulásban az elsőszámú szakértő.

DR. THEISS | TERMÉSZETESEN. EGÉSZSÉGESEN.