Megúszta a férfi, aki le akarta fejezni Kálmán Olgát családja kiírtásával is megfenyegette

Megúszta a férfi, aki le akarta fejezni Kálmán Olgát családja kiírtásával is megfenyegette

és család kiirtás

 


 

 

 

 

 

 

Gábor megrovást kapott az undorító üzenetekért, nem sajnálja azóta sem. – csak úgy elgondolkodik az ember: Hol élünk?

Olcsón megúszta a súlyos fenyegetőzéseit, s most akár röhöghet is a markába az a férfi, aki az édesanyja Facebook-profiljáról – az asszony tudta nélkül

többek között fejlevágást, felgyújtást és a családja kiirtását helyezte kilátásba hosszas

üzeneteiben Kálmán Olgának.

A DK politikusa tavaly májusban tett feljelentést, s a botrányos ügy azóta lezárult. Ám nem mondhatni, hogy példás szigorral.

A zaklatással gyanúsított férfi ellen nem emeltek vádat, megrovást kapott, illetve közölték vele, hogy többet ilyet ne csináljon, továbbá kötelezték 241 ezer forint bűnügyi költség megfizetésére.

Egy baloldali lefejezésért nem sokra ítélik a fenyegetőt

Havonta húszezret vonnak le tőlem, de ezzel végre le van zárva az egész. Azt akartam, hogy nyilvánosságra kerüljön, hogy az országban én gyűlölöm a legjobban Kálmán Olgát és az egész baloldalt. A célom az volt, hogy ezt mindenki megtudja, ami sikerült is. Ez az érzés persze, azóta sem változott bennem, de politikával nyilvánosan többé nem foglalkozom – magyarázta Gábor.

Az 53 éves férfi, aki az édesanyjával él egy kertes házas övezetben Győrben, azt kérte, fényképet ne közöljünk róla. Kérdésünkre, megérte-e neki ez a büntetőeljárás és a vele járó procedúra, azonnal rávágta: nem bánt meg semmit, de nem csinálná meg újra.
 
Természetesen a véleményem még mindig megvan róluk. Sőt, azt lehet mondani, hogy minden egyes nappal egyre jobban. A baloldali gengszterbanda mást nem érdemel. De megfogadtam, nem írok már senkinek, ehhez pedig tartom is magam. Ez a tortúra nekem sem hiányzik.
 
Persze, amikor meghallom a tévében a nyilatkozataikat, elgondolkodom azon, milyen szívesen megírnám nekik a magamét, de persze, erről szó sem lehet többé. Olgát nem sajnálom, változatlanul gyűlölöm őt. Azért írtam neki azokat, hogy essen neki rosszul, gondolkodjon el a megnyilvánulásain, de sosem bántottam volna. Ha tudnám is, hol lakik, nem mennék el hozzá, hiszen nem őrültem meg – tette hozzá a rokkantnyugdíjas férfi

Megtaláltuk a lefejezéssel fenyegető férfit: „Én gyűlölöm legjobban Kálmán Olgát”

A fenyegető férfi mondta: „Én gyűlölöm legjobban Kálmán Olgát”

Az ismert televíziós személyiségből politikussá váló Kálmán Olga örült és hálás volt azért, hogy a rendőrségnek olyan gyorsan sikerült azonosítania és elfognia a zaklatóját. A történtek után elmondta, nagyon rossz és nyomasztó érzés volt számára olvasni ezeket az üzeneteket, egyáltalán nem volt nyugodt tőlük.

Kámán Olga hozzátette: sok dolgot kibír, de iszonyatosan felzaklatta, hogy a családjával, a gyerekei életével szórakoznak, a megölésükkel fenyegetőznek.

Önmagában az a tény, hogy a rendőrség és az ügyészség is komolyan vette az ügyet, nagyon fontos lépés az ország normális működése irányába. Hiszen nem az a lényeg, mekkora a büntetés, hanem az, hogy az illető és mindenki más, aki azt gondolja, büntetlenül lehet másokat fenyegetni, becsmérelni a közösségi portálokon, tanuljon az ügyből – reagált Kálmán Olga.

A törvénytelen Orbán-kormány napi szinten bizonyítja be, hogy szerintük, az ő erkölcsi normájuk alapján, bárki belegázolhat egy másik ember privát szférájába, büntetlenül lehet hazugságokat terjeszteni, másokat fenyegetni. Ezzel az egész társadalom lelkét mérgezik meg. Ha a feljelentésemmel csak egyetlen lépést tettem abba az irányba, hogy elgondolkodnak a gyűlöletbrigád tagjai, a fideszes bérkommentelők, hogy a tettüknek lesz következménye, már nem volt hiába az egész eljárás – folytatta.

Elmeorvos vizsgálta Kálmán Olga fenyegetőjét – Megtaláltuk, elmondta, mi történt vele, amióta győri otthonában lerohanták a zsaruk

Elmeorvos vizsgálta Kálmán Olga fenyegetőjét – győri otthonában lerohanták a zsaruk

Hozzátette: a fenyegetések megszűntek, de van még pár magányos bérkommentelő, akiken – amiért gondolják, hogy ha ordenáré stílusban megírják, hogy Orbán a király, és mindenki más hazudik, aki mást mond, mint a Fidesz – inkább csak fájdalmasan mosolyogni tud.

Elfogadtam az ügyészség döntését, és egyáltalán nem bántam, hogy az egyébként is leterhelt bíróságok idejét nem raboltuk azzal, hogy egy politikailag megvezetett állampolgár mentális állapotával foglalkozzon a testület közpénzen – zárta beszélgetésünket a politikus.

 

 

error: Content is protected !!