Mikor nem a lóláb lóg ki MZP köpenye alól, hanem az egész Fidesz frakció!

Mikor nem a lóláb lóg ki MZP köpenye alól, hanem az egész Fidesz frakció!

“A Jobbikosok nem árulók, csak Jakab állt össze Dobrevvel”– mondja Márki-Zay (MZP) a Válasz Onlinak. Hát ha azt mondom, hogy nem lepődtem meg, akkor nagyon enyhe kifejezéseket használok.

Első pillanattól kezdve mondom, hogy MZP-nek az előválasztás
előtt nem volt érdemi támogatottsága,

de még pártja sem, akinek emberei szükségképpen rá szavaztak volna. Első pillanattól kezdve mondom, hogy a valóság tényei szerint az online szavazatokkal erősödött meg az első fordulóban, mert Orbánék megtolták. Azért online, mert egy városban mindenki ismeri a másikat. Ha sok fideszes megy oda szavazni tömegével az ellenzéki előválasztáson, akkor nyiltan lebuktak volna.

Pontosan kiszámolták, hogy egy zavaros fejű volt fideszest kell támogatni, ezzel téríthetik el az előválasztás eredményét a nekik megfelelő irányba, az ellenzéki zűrzavarba. Akár Dobrev, akár Karácsony miniszterelnök jelöltsége rosszabb volt a Fidesznek. Karácsony lehet, hogy gyenge, de legalább nem tudatos áruló.

Az előválasztáson indulók aláírtak egy szabályzatot,

amiben etikailag is vállalták, hogy nem járatják le, nem sértegetik egymást, kölcsönösen tisztelik a másik indulót. Erre jött a zavaros fejű MZP, aki szerint a gyereket lehet verni, csak ne látszon a nyoma, nyíltan homofób szövegeket nyom, vallási agymosással egyenértékűen “máriaországozik” Orbánnal összhangban.

Most pedig súlyosan és ismételten megszegi az által elfogadott etikai szabályokat és kijelenti Jakab Péterről, hogy áruló, de a többi jobbikos nem. Mert aki Dobrevvel összeáll, az áruló. Nahát pontosan egy ilyen hatalomvágyó, zavart elme kellett Orbánnak. Aki a saját érvényesülése érdekében minden elfogadott közösségi normát nagy ívben leszar, ha a saját érdekéről van szó.

Az ország nagyobbik fele viszont normális

Nem fog bedőlni az Orbán által marionettként mozgatott bohócnak. Azt viszont sajnálom, hogy értelmes embereket is sikerült meghülyítenie. Aki ezek után még védeni akarja, akár kommentben, az legalább mélyüljön el előtte az előválasztás mindenki által elfogadott etikai szabályaiban. Nem fogok senkivel vitatkozni ezen. Mint ahogy azon sem vitatkozom senkivel, hogy vasárnap után hétfő jön.

Kérek minden tisztességes magyar szavazót, hogy a jövőre voksoljon,
ne a zavaros fejű, a háttérből Orbán által mozgatott, tolvaj múltra!
Menjetek a sátrakhoz, vegyétek kezetekbe Magyarország jövőjét és ennek megfelelően szavazzatok!

error: Content is protected !!