Természetesen a szépségért, szépség egészség, szépség egészség kozmetika

Természetesen a szépségért, szépség egészség, szépség egészség kozmetika

 

Az igazi szépség a valóságos szépség, ami belülről ered, valójában sugároz, erős szimpátia ébred bennünk aziránt, aki belső szépséggel rendelkezik. A valódi és valóban tartós és mindenre ható szépségért igazán, mindent áthatóan nem a kozmetika tesz, hanem a komplex helyes, harmonikus életvitel. Aki rájön, hogy több kell, mint kozmetikázza magát, akkor általában eljut a mozgáshoz, és vagy a táplálkozáshoz is.

Sajnos még több kell, az igazi szépség messze túlhalad a felületességeken, még a mozgás és a táplálkozáson is, bár ezek már komoly előre lépések.  Nem beszélve része is, annak a komplexitásnak, amiről beszélnék. Általában a mozgást „néha csak” mint a szépség fontos tényezőjeként hangoztatjuk, ami igaz is. Különösen a nők – bár bizonyos kortól kezdve a férfiak is – lehet, hogy szívesebben és könnyebben mozdulnak, ha tudatosítják magukban a mozgás általános szépítő hatását, mint „csak” az egészség megőrző hatás miatt mozogjon. Minket előbb mozdít meg a szépség, a hiúság, mint az egészség megőrzése valljuk be. Ez “ésszerűnek látszik”, amikor az ember egészséges minek tegyen, az egészségéért, ami adott, szemben a külsejével, ami nem tetszik.

MOZGÁS NÉLKÜL NINCS ÉLET

Apám mindig mondogatta, “addig jó amíg az ember dolgozni tud.” Akkoriban azt gondoltam félre beszél, de most már látom nagyon nem. Én is ülő munkát végzek és egyszerűen örülök, ha fölállhatok, mozoghatok. Szabályszerűen érzem a vitalitásom növekedését, ha mozgok, de érzem az ülő munka utáni zsibbasztó érzést is, és érzem, ha nem mozognék be is következne.

A mozgás után ellazulsz, a feszültség, stressz eltűnik, nyugtató pirula nem kell, békés leszel, /amiből most a legkevesebb van/, és az egészet megkoronázza, hogy örömteljes leszel természetes formában.
Ez az egész testi-lelki funkció visszahat és szinte elszállsz a boldogságtól.
Nem túlzás, ugyanis egy 20-30 perc laza kocogás hatására, mintegy afrodiziákumként hat, ami a boldogságért felelős hormon. Tehát a mozgással egy időben teszünk a szépségünkért és az egészségünkért.
Mi lehet ettől kifizetődőbb!

SEMMIBEN NEM KERÜL ÉS MINDENT KAPSZ 

Mindent kapunk és semmibe nem kerül. Már mint forintba.
De egy valamit kell tenni a mozgás érdekében is: Például mozogni! Ez a titok.
Ezt viszont már nem lehet kispórolni, bár legtöbben ezt szeretnénk.
Képzeld el, aki nem mozoghat betegsége okán, mit nem adna, ha mozoghatna, mint Te.
Te meg nem hogy nem örülsz, de még nyűgnek is veszed a mozgást.
Ó hát ez fárasztó – mondod. Megizzad az ember és az olyan kellemetlen. Meg kell jegyeznem, még ez a kellemetlenség is komoly előnnyel bír, mivel testünk méregtelenítése történik “automatikusan” ismét valami nagyon nagy plusz, amiért külön már nem kell tenned, szintén természetes formában.

A méregtelenítés, mindenki tudja nagyon fontos, ezért is kell annyit mozogni, hogy jól megizzadj.
Ha észrevesszük a testünkben, gyakorlatilag minden meg van, ami szükséges ahhoz, hogy önmagát minden szempontból a legjobban karba tartsa saját magát, még a külső szépséget illetően is kihatással bír. Az előny mellett még további előny, a mozgásból fakadóan, a jóleső pihenés lehetősége a mély alvás, a relaxáltság, megszűnt a stressz. Úgy érezheted magad, mintha felszabadultál volna óriási terhektől. A mozgás azért hat a szépségre, mert a legerősebb izom tonizáló és frissítő, keringés fokozó szer. A leghíresebb, a legdrágább tonik sem tudja ezt ilyen erősségben és hosszan adni. Gondoljon bele! Az élet ezért igazságos, mert a legjobbhoz bárki hozzáférhet. Nevezetesen a mozgáshoz. Bárki mozoghat és mindenkiből a természetes szépség fog ragyogni. Valóban ragyogni, mert ez a szépség valóságos belülről jön. Nem mesterkélt szépsége lesz, nem egy estére szóló szépsége lesz, hanem egy élete végéig szép és fitt marad. Tehát mivel az izmokat feszessé teszi, ezért eltűnnek a ráncok, de nem csak egy estére. Idős korára is szinte ránctalan lehet mindenféle kozmetikum nélkül. Anyám 85 évesen jobban nézett ki arcra, mint jó pár 50 körüli. Sosem használt krémet. Az ő szere a mozgás volt. És csakis így maradhat valóban szép.

KÉNYELEM MOTIVÁLTAK VAGYUNK

A kozmetikum kényelmesebb, de csak rövid múló időre tud felszínes szépséget adni. Ha lemossa, Ön az, aki tükörbe néz, és látja a véres valóságot:
Ön nem szépült igazán a szó mélyebb értelmében, csak elfedte a problémát. Azt hiszi, hogy szép miközben csak a kozmetikumokkal elfedi a ráncosságát. Havonta ezrek a semmiért. Hogy elaltassák a figyelmét. Ha belülről nem rendezed magad, kívülről hiába bármi kenőcs, Nem old meg semmit, de mindent eltakar. A Te belső valóságodat elfedi, hogy ne lásd és megnyugtat.

Különösen a nők azt hiszik, hogy sokat foglalkoznak a testükkel, több száz krém és egyéb ”csodatévő” kenceficét raknak magukra, rengeteg időt eltöltve és pénzt elköltve, ma már nem túlzás vagyont ráfordítva. Erre van idejük, energiájuk, pénzük, semmit nem sajnálnak, csak hogy látszólagosan szebbnek tűnjenek. Persze a pasik is erre motiválják a nőket.

VALÓSÁGOS PÉNZT ADSZ, LÁTSZAT SZÉPSÉGÉRT

Ez rendkívül jó üzlet a kozmetikai konszerneknek. Ellátják a világot és irdatlan pénzt zsebelnek be a virtuális (látszólagos) szépítőszerekből. Te valójában a valóságot tünteted el, amikor különböző krémeket használsz. Nem fogadod el magad, arcodat, testedet olyannak, amilyen. Ami a legnagyobb probléma, hogy rossz helyen, irányba keresed a megoldást. Mert azt nem a kenőcsök jelentenék, hanem a különböző testkultúrát jelentő mozgások. Ne kend el a valóságot! Ne rejtsd el a természet adta szépséged.
Ha sápadt vagy, nem pirosító kell, hanem mozgás, vagy táplálkozás, reform. Ha ráncos az arcod, a legjobb feszesítők a különböző mozgásformák, amik visszaadják nemcsak a külső szépséged, hanem a test belső egészségét is biztosítják. Természetesen ezt akkor, ha ugyanolyan rendszeresen, hittel és áhítattal teszed, mint eddig a púderezést.

Ma már test szabászat működik

Bődületes problémát okoz a mesterséges szépítkezés, olyan véglete, amikor a testet gyakorlatilag átszabjuk, mint egy ruhát. Mindamellett, hogy megértem a nőket, hisz ma a pasik, semmi mást nem néznek, mint hogy szép valaki vagy nem. Lehet nagyon házias, a legjóságosabb, kedves semmit nem ér, ha nem eléggé szép.  Hogy van az embernek egy belső szépsége az senkit nem foglalkoztat, persze

vissza-versa a nők sem különbek ebben a kérdésben ma már. A filmek megtették a hatásukat a nőknek nádszál karcsúaknak kell lenniük, a férfiaknak pedig kigyúrt bikáknak. A túlzásba vitt mindennemű dolog káros, olyan mint a másik véglete a tunyaság. Előzőben kizsigerelik testüket már, a másik végletben elsorvadás jön létre. Harmóniában a mozgás, pihenés az éppen jó lenne. Mindennap törekedj tehát a mozgás-pihenés egyensúlyára, és garantáltan elégedett leszel. Ehhez még súlyzók sem kellenek.

error: Content is protected !!