NoAr azaz Molnár Áron Nem jobb nem bal nem keresztény nem ateista hanem közös nemzeti ügy amiért kiállunk

NoAr azaz Molnár Áron Nem jobb nem bal nem keresztény nem ateista hanem közös nemzeti ügy amiért kiállunk

konkrétan szét akarták verni

 

 

 

NoÁr, azaz Molnár Áron Szolnokra ment minap tüntetésre, ahol konkrétan szét akarták verni, legalábbis azt ígérték, de az ottani tanárok vigyáztak rá.
 
 

 

 

Ezt maga a színész mondta a színpadon, arra buzdítva a jelenlevőket, hogy mozgalmának szimbólumát írják a tenyerükre, fessék a falakra és az utakra. 

Nem jobb, nem bal, nem keresztény, nem ateista, nem konzervatív, nem liberális, hanem közös nemzeti ügy, amiért kiállunk, ezért nem szabad megengedni, hogy a hatalom megossza őket. Összefogunk, és közösen fogunk harcolni egy szabadabb és nyitottabb országért

– mondta NoÁr.

A színész és aktivista beszélt  a 8,5 milliárd forintba kerülő, a „brüsszeli” szankciókat bombaként ábrázoló kormányzati plakátokról, a politikusok béremeléséről, ami miatt  szerinte „a miniszterelnököt mától „rosszcsontnak” kell nevezni.

A miniszterelnök 3 milliós fizetése, folytatta, egy pedagógus egy évi fizetése. A politikusok mondjanak le a fizetésükről és adják át a pedagógusoknak, ez a követelés – hangsúlyozta, majd zúgott a Kossuth tér: „Nincs hatalmad felettem!”.

Végül Molnár Áron felvetette, hogy nemrég Miskolcon a diákok ülősztrájkba kezdtek, és megkérdezte, miért nem az egész ország, így erre buzdította a diákokat, hozzátéve, „egy zászló alá kell becsatornázódni, és ez a magyar zászló”.

 

error: Content is protected !!