társat keres, csajozási tanácsok, társkereső csajok, társkereső tippek,

társkereső csajok, társkereső tippek,

Ki az, aki minden áron
bármilyen társat keres

Sokszor olvasható, talán Neked is ismerős a „Nem minden áron keresek társat” szlogen. 
/Ha nő vagy, akkor nem látod, mert ők írják./
Ez úgy hangzik, sokan, vagy legtöbb társkereső minden áron társat keresne, csak éppen legyen társa, mindegy ki alapon. Talán van ilyen is, de mert van ritkán olyan, akiknek mindegy ki, csak társkereső pasi legyen, visszatetsző lehet a szlogen azoknak a nőknek, akik szintén nem minden áron keresik élettársukat.
Ez úgy is lefordítható „én nem minden áron keresem a párom, mint más nők:(”. Remélem érthető a gondolat..


Szerintem senkinek sem mindegy, hogy ki lesz a társa. Mindenki jó partnert akar találni magának, aki mellett jó együtt élni.
Sok örömöket, szeretet, várunk a kapcsolatunktól. Legyen figyelmes, kedves, kellemes külsővel és megbízható belsővel megáldott.
Ha folytatnám, akkor igazából az előzővel ellenkező megállapításra juthatunk inkább nevezetesen, hogy a társkeresők túl sok minden elvárással vannak a jövendőbeli társunkkal szemben.

Túlbiztosítás
Mivel mind két társkereső nem, különösen a középkorúak esetében, már több alkalommal változtattak társat, elérkezettnek látják az időt előbb-utóbb mind kettő nem, hogy ideje valóban komolyan venni a társkeresést, és ennek megfelelően komoly igényeket megfogalmazni és ezek alapján keresni és választani.
Nyilván nem szeretnének a társkeresők érdemtelen kalandokba bocsátkozni /kis kivétellel/, ezért alaposan megfontolják, kit válasszanak, ami a túlbiztosításhoz vezethet.

társat keres, csajozási tanácsok, társkereső csajok, társkereső tippek,

társat keres, csajozási tanácsok, társkereső csajok, társkereső tippek,

A cél már a tökéletes társ megkeresése lesz.

Aki nincs, ha lenne nem lenne ennyi és egyre gyarapodó válás.
Emiatt van, hogy sokan évekig társkeresők maradnak, (a válást elkerülendő) mert nem tudnak dönteni.

Úgy gondolják, talán van a jelenlegi – egyébkén esetenként teljesen elfogadható társtól- egy jobb a társkereső oldalon a számukra.
Csak még egy kicsit jobban körül kellene nézni. És így eltelnek a hasznos évek, míg attól tartok sokan sohasem fogják megtalálni az igazi társukat, éppen a görcsös ragaszkodásuk miatt, ami a fantázia világukban élt a leendő társsal kapcsolatban.

Ez a herceg fehér lovon szindróma.
Az egész élet kompromisszumokra, alkalmazkodásra épül, nem kivétel a társkeresés sem.
Bár lehet keresni a tökéletest, csak kérdés ki a tökéletes?
Mi alapján dönthető el a tökéletes?
A társkeresők a külső paramétereket hamar megtudhatják, de a semmivel sem mérhető belső tökéletessége, hogyan állapítható meg?
..és mi van, ha megint tévedtünk a tökéletes társkeresőt illetően.
Nem jobb egy jó társkereső pasi, vagy nő, mint a csak, illúziónkban létező tökéletes hajkurászása?
Te miként látod?


Beküldtétek kapcsolat menüben:

gonosz

A nő sátán hű társa kezdettől !

nem mindenáron

Sziasztok! Az sajnos számomra elég hihetetlen,hogy a nők nem mindenáron akarnak maguk mellé valakit! Nekem olyan keserű tapasztalataim vannak,hogy az első nőnek akiről bebizonyosodik az ellenkezője,annak én nyilvánosan kezet csókolok!Nem vagyok nőgyűlölő,kedvelem őket de sajnos nem tudok már bízni egyetlen szavukban sem!

Nem mindenáron

Pedig hidd el van olyan aki nem mindenáron akar pasit maga mellé.Arra meg azt mondják túl válogatós. A pasikat se kell félteni, ők sem semmi sütemények. Egyre fogy a remény és a kitartás, hogy megtalálom a páromat, társamat. Üdv. Mara


Key words: csajozási tanácsok, társkereső tippek, társkereső csajok-pasik,

error: Content is protected !!