szépség számít, külső legfontosabb, szexi csajok kelendők,

szépség számít, külső legfontosabb, szexi csajok kelendők,

“Nekem csak a belső értékek számítanak” – mondja a médiaelit, majd megigazgatja szilikonozott mellét, amit az egyik kereskedelmi televízió fizetett kiadás, keresztbe teszi hosszú combjait, és porcelán-fehér mosolyát kivillantva még hozzáteszi: “
Az a legfontosabb, hogy meg tudjon nevettetni”.
Azért ettől néha több is kell, de más alkalommal, más helyen. Sajnos nagyon visszacsengő, hogy legtöbben a belső érték fontosságát hangsúlyozzák, miközben mindannyian királyfikat és királylányokat keresünk. Tudom Te meg Én nem:) Akárhogy is a valóság álszenteskedés nélkül, mindenki előtt legyen férfi-nő egyaránt a külső számít prioritásban, azután ismerkedhetünk már. Azt még most sem tudom ez az álszent mizéria kin segít? Akin kellene azon biztosan nem, aki top modell, annak meg erre nincs szüksége. A pasik mell fixációs  tekintete szintén megváltoztathatatlan.


Szilikon terjedő piaca
A valóságshow a beharangozó szerint a testi hibáik miatt megkeseredett embereken szeretne segíteni a modern orvostudomány, meg persze a bújtatott reklám vívmányainak felhasználásával, de hát ez nem az Aranyág, szó sincs itt jótékonykodásról, csak a legkisebb királyfi és a rút kiskacsa örök történetét adják elő. Na de hát miért ne legyen a valóság show is  körül lengetve egy kis jósággal a csillogó brillek kirakatában. Olyan jó érzés a jóság legalább látszatát kelteni.


Mindenki lehet királylány, vagy királyfi
Semmit sem számít hogy nézel ki a sok túlóra és a másodállás után 16 órát dolgozva, hogy megélj. Azért a biztonság kedvéért kiselejtezik azonnal, akin bűvészettel határos lenne valóban, csak elfogadható arcot “faragni”. Sokra igen, de annyira azért még sem képes a modern technika sem.
Ma már csak az a nő lesz sikeres, vagyis azt veszik fel munkahelyre, vagy azt veszik el, aki nemcsak jól mosogat és főz, de el tudja hitetni, hogy olyan az ágyban, mint Michelle Wild egy koron. Egy ilyen világban a mellnagyobbítás után a nők nem elégedettek, kiegyensúlyozottak és magabiztosak lesznek, csak keresettebbek, és ha szerencséjük van, hozzámennek egy építési vállalkozóhoz, akinek ötéves használt menőnek látszó kocsija van, hanem szerencsétlenebbek valószínű.
Tudják ezt jól a műsor készítői is, tündérmesét hazudnak ahelyett, hogy elmondanák az igazságot. Egy szó sem esik arról, hogy a tömpe orrnál azért rosszabb, ha valaki távlatok nélkül, kilátástalanul robotol minimálbérért egy szürke üzemben.
Forrás: index.hu átszerkesztve
error: Content is protected !!