Nyugdíjasoknak nyugdíjra van szükségük nem kormány propagandára

Nyugdíjasoknak több nyugdíj kell kormány propaganda helyett.

A nyugdíjasoknak nem újabb propaganda kiadványokra van szükségük, hanem valódi segítségre, igazi megbecsülésre több nyugdíjra.

Elképesztő, hogy a kormány még mindig azt hiszi, hazugságokkal mindent leplezni tud – hangsúlyozza Dobrev Klára EU alelnök DK.


A nyugdíjasoknak nem újabb propaganda kiadványokra van szükségük, hanem valódi segítségre, igazi megbecsülésre. Úgy látszik, ez a gyáva kormány erre képtelen. A nyugdíjak vásárló értéke messze alatta van szinte minden más környező ország nyugdíjasokéhoz képest. Dobrev említette a nyugdíjas magazint, ami a kormányterjesztésében jelenik meg, ami Orbán Viktor kormányfő személyes bevezetőjével kezdődik.
Nyugodtak lehetünk, mert a miniszterelnök a végén megerősíti: “Egyetlen magyar sincs egyedül, és senkit sem hagyunk egyedül”
Ez nagyon szépen hangzik és reméljük a nyugdíjas társadalom is így érzi.
Aki kíváncsi megszólal, láthatja benne Reviczky Gábor (Kossuth díjas művész), Trokán Péter művész, Farkas Bertalan világűr utazónk, Szandi a jól ismert énekesnő is. Talán ők is kaptak egy ki segítséget hisz ők is ugyanúgy érintettek a pandémia okozta világhelyzetnek. Tehát fel kell keresni a nagyikat és sok érdekes olvasni valót találnak. Hogy ez mennyire lesz elegendő a nyugdíjasoknak az majd később fog kiderülni… bár eddig megvoltak lényegében a Fidesz kormánnyal elégedve talán legtöbben.

 

error: Content is protected !!