Oláh Ibolya A Dalban aratott győzelme után

Oláh Ibolya A Dalban aratott győzelme után

Tizennyolc évvel a Megasztár döntőjének elvesztését követően Oláh Ibolya felért a csúcsra: az énekesnő nyerte a közmédia A Dal című tehetségkutatóját. Hosszú évek után tért vissza a képernyőre, hogy újra megmérettesse magát, és ugyan a zsűri véleménye alapján szinte biztos lehetett a jó eredményben, a győzelemben nem hitt. Végül megkapta az elégtételt.

– Talán nem a megfelelő szó most az elégtétel. Igyekeztem eddig is hinni magamban, de azért volt, hogy elbizonytalanodtam. Most visszajelzést kaptam a szakmától és a közönségtől, hogy jó úton járok – mondta a győzelem után lapunknak Ibolya.Az énekesnő a Nem adom el című dalával zsebelte be a győzelmet, amely igazán szép nyereményt jelent: a közmédia egy éven belül legfeljebb tízmillió forint értékben egy maximum tízdalos lemezfelvételt és a lemez egy számához maximum tízmillió forint értékben videóklipet készít vele, emellett pedig tízmillió forintot is nyert, hogy továbbra is a zenéjével foglalkozhasson. Úgy tűnik, ezzel a nyereménnyel valóra vált egy álma, mindenki elismerte, ahogy azt a dalában is énekli.– Fantasztikus érzés volt végre nyerni! Nagyszerű olvasni a sok pozitív kommentet. Rengeteg erőt merítek a hétköznapokban felém áradó szeretetből. Szeretném is megköszönni mindenkinek a felém áradó pozitív energiákat, szeretetet – hatódott meg Oláh Ibolya, aki elárulta, nagyon hálás alkotótársainak, Födő Sándor zeneszerzőnek, Csakmag Vivien és Hegyi György dalszövegíróknak, hiszen ez az ő sikerük is.

Az énekesnő most pedig újra munkáira kezd koncentrálni.

– Teljesen nem fordítottam hátat a színpadnak eddig sem, a Marczibányi téri Művelődési Központban most is fut a Női posta című darab, Bíró Kriszta rendezésében. A darabban Presser Gábor, Pici bácsi kortárs szerzők szövegeit zenésítette meg. Emellett május 4-én lesz a lemezbemutató koncertünk a Magyar Zene Házában lesz, ahol vadonatúj zenekarommal adunk koncertet, és alig várom, hogy az “Év dalát” nyári koncertturnén is bemutathassunk, és eljuttathassam a zenémet minél több helyre és minél több emberhez – avatta be a Blikket a terveibe a győztes.

Oláh Ibolya nemrég a Partizánnak adott interjújában keményen nekiment a Megasztárnak amelynek ismertségét köszönheti. Akkor Ibolya arra tett egyértelmű utalásokat, hogy a versenyt, amelyben ő végül Tóth Vera mögött második lett, befolyásolták, manipulálták az eredményét és a készítők még arra sem figyeltek, hogy a résztevevők mennyire ki vannak borulva lelkileg.

– Megreccsentünk, de ezt nem mondhattuk kifelé senkinek – emlékezett a műsorban, azt állítva, a kíméletlen hajtásban nem segítette őket mentálhigiénés szakember. Szerinte ezért történhetett meg az, hogy egyik élő show után dühében egy vasajtóba bokszolva a eltörte a kezét.

Oláh Ibolya – Nem adom fel A Dalban 2022 győzelme

error: Content is protected !!