Omega szenzációs látvány együttes két legszebb dal, miközben mindegyik szuper sláger

Omega szenzációs látvány együttes két legszebb dal, miközben mindegyik szuper sláger

A Gyöngyhajú lány, amit már sok más együttes, de még a világ nagy vállalatai, pl. legutbb Ausztrál bank is reklám célra a legjobbnak találta és felhasználta. Kóbor mondta szinte sosem ők találtak rá ezekre, hanem a külföldön is ismerték őket és jelezték az együttesnek az esetet. Az énekes hozzátette, mindig zokszó nélkül kifizették.

Hogy mennyit kértek? Kóbor elmondta inkább ők kértek tegyenek ajánlatot az együttesnek, mert pl. a bank esetében szinte biztosra vették, hogy többet ígérnek mint amennyit ők kérnének és igazuk volt tette hozzá.
Ne felejtsük el 1 perces időt sem érte el, amennyit bejátszottak a reklám alatt kimert volna sok milliót elkérni.
A retró rádióban volt egy élő beszélgetés és ott hangzott el.

Ez a beszélgetés egypár hónapja volt kigondolta volna, hogy az utolsó beszélgetése is lesz Kóbor Jánosnak.


Egyben talán elmondható: nagyon sajnálja minden zene kedvelő hogy soha többé nem lesz Omega fellépés, és Omega együttes nevet nem használhatja senki.
Egyuttal közben érkező hír, hogy nagy terveket forgat fejében az Omega menedzsere az összes magyar hasonló korszakban induló legnevesebb együttesekből egy valamiféle örökké nevüket megőrző muzeumot hoznak létre.

Omega együttes – Gyöngy hajú lány
Csodálatos szép szám az Omega szenzációs látvány együttestől.

/Ne felejtsd!!! itt a hangerőt teljesen ráadni és mellette teljes képernyőt rátenni. Szuper kép és hang minőség marad garantáltan.
A számítógépeden se maradjon a halk beszélgetés hangerő. / És egy jó hang fal sem árt. A két dal nagyot szól minőségben.


Omega együttes – Napot hoztam csillagot.
A legcsodálatosabb szép szám az Omega együttestől.

ÓRIÁSI TÖMEG! Ez az OMEGA HANGULAT!

error: Content is protected !!