OnlyFans erotikus tanárnő munkát vállalt a tanárnő, mert képtelen volt megélni a fizetéséből

OnlyFans erotikus tanárnő munkát vállalt a tanárnő, mert képtelen volt megélni a fizetéséből

Formás,

erotikus test

 

 

 

Erotikus tanárnő testével sokkal jobban keres, mint a gyerekek oktatásával.

A 41 éves Sarah Juree egy darabig két párhuzamos életet élt: nappal tudományt tanított egy Indiana állambeli általános iskolában, éjszakánként viszont dögös képeket készített magáról, s azokat feltöltötte a netre, ahol a követői bizonyos összegért gyönyörködhettek azokban.

Egyszer azonban lebuktatta egy helyi újságíró, erotikus tanárnő és óriási balhé lett belőle. Az iskola azonnal kirúgta, a szemléletük szerint nem fér össze az erkölcstelen, ledér viselkedés a közneveléssel, ezzel azonban jókora reklámot csináltak Sarahnak: hirtelen 40-szeresére nőtt a követői száma – és persze a bevétele is.

“Volt egy munkám, ahol az intelligenciámat kellett használni, de csak hónapról hónapra éltem a lányommal.

Most erotikus tanárnő testemből élek, OnlyFans erotikus tanárnő oldalon, de sokkal jobban, mint korábban” – mondta egy interjúban.

Ráadásul az OnlyFans oldalon is megmaradt tanárnőnek erotikus tetével. Először azt hitte, csak a szokásos MILF-kategóriába kerül be, azonban a követői, ahogy megtudták, hogy mivel foglalkozott korábban, azt kérték tőle, hogy folytassa ezen az oldalon is a munkáját.

Az erotikus tanár nénis megjelenése alaposan felcsigázza a rajongóit, akik gyakran arra is kérik, hogy osztályozza őket. Na nem a történelem- vagy matektudásukat, hanem a nemi szervüket.

Erotikus tanárnő fotókat küldenek neki a legbecsesebb testrészükről,

Sarahnak pedig jó tanár nénihez méltón értékelnie kell azokat. Mint holmi dolgozatot. Valószínűleg egyik rajongója sem bánná, ha ebben a szituációban egyest kapna, pontosabban: meghúzná a tanár néni…

Itt több fotó igazolja a tanárnő szépségét. 
error: Content is protected !!