Orbán Ráhel barátnője divatügynökség, divatügynökség kormányzati támogatás,

Bata-Jakab Zsófia, a Magyar Divat és Design Ügynöksèg


Orbán Ráhel barátnője divatügynökség jóvoltából 10 milliárd forintos kormányzati támogatás a kreatív-iparnak

A kreatív szakma újraindítását 10 milliárd forintos kormányzati támogatás is segítheti a koronavírus okozta válság menedzselésében.
Túl fogják élni a hazai divat- és dizájnipar cégei a mostani időszakot, de nehezebb a helyzetük a nemzetközi piacokat megcélzó vállalkozásoknak

és a gyártói szektornak. írja a Világgazdaság. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium azzal a Magyar Divat & Design Ügynökséggel közösen dolgozza ki a programot, aminek vezetője Orbán Ráhel egykori évfolyamtársa, Bata-Jakab Zsófia. A részletek még nem biztosak, de elmondása szerint

5 és 150 millió forint közötti támogatást kaphat egy-egy cég. 

Bata-Jakab Zsófia (Orbán Ráhel barátnője) szerint a “járvány nagyon gyorsan éreztette a hatását a divatiparban”.
A Magyar Divat & Design Ügynökség idén már 2,3 milliárd adóforintból gazdálkodik. Ebből jut havi hárommillió egy Istenhegyi úti villa bérlésére, és havi 1,95 millió Bata-Jakab Zsófia fizetésére.
Ez egy igazi jó start összeg kezdő magyar kisvállalkozásnak, amivel nem lehet hibák halmaza esetén sem bukni!
Ám ha most “nyugdíjba” szeretne menni az esetben is átlagon felüli életet élhet, ami legtöbbünknek sosem adatik meg.


A divat cég alakult felgyorsított kormányzati támogatással
Korábban ez év januárjában Budai villát kapott az Orbán Ráhel-féle állami divatcég, mely hivatalosan csak 18 emberrel dolgozó ügynökség egy Istenhegyi úti villába költözött.
2017-ben egy kialakult elképzelés felett már 2018-ban a kormányzat döntött a magyar divat- és dizájnipar fejlesztésével kapcsolatos feladatok, valamint a turisztikai
marketing- és kommunikációs feladatok ellátásáról.

Orbán Ráhel barátnője divatügynökség, divatügynökség kormányzati támogatás,

Orbán Ráhel barátnője divatügynökség kormányzati támogatás,

Természetesen jól ismert arcokat látunk, ami jó sok pénzel társúl.
Egy asztalnál ült
Orbán Ráhel, Rogán Cecília és a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) vezérigazgatója, Szivek Norbert, akinek Orbán Ráhel férjével, Tiborcz Istvánnal működtet közös érdekeltségeket.

A döntés után a kormány összesen 2 milliárd forintot irányzott elő a magyar divat- és dizájnipar fejlesztéséhez kapcsolódó feladatok ellátására, méghozzá a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) égisze alatt. Ez az ügynökség az, amit Rogán minisztériuma elhappolt Lázár befolyása alól, nem is céltalanul, az ügynökség egyik legbefolyásosabb személyisége a miniszterelnök lánya lett. Ezután megalakították a Divatipari Marketing Igazgatóságot a már felügyelt MTÜ-n belül, a szervezet élére pedig, nem más került, mint Orbán Ráhelnek és családjának személyes jó ismerőse, Bata-Jakab Zsófia, de az új vezető csapatában nagyítóval sem találni olyat, aki valamilyen formában ne kötődne a Tiborcz–Orbán házaspárhoz.

 


Nem véletlen díjnyertes ez a dal, felülmúlhatatlan és megunhatatlan Enrique Iglesias-tól>>

Enrique_Iglesias

 

error: Content is protected !!